Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Problem sa grafickom.
STRANA 1 OD 1
xXFearXx Problem sa grafickom. 02.12.2009. 19:50 T22457

status: user
broj poruka: 183

Imam graficku Gigabyte 9800GTX+ 1GB GV-N98XPZL-1GH, sa q6600, Asus P5N32-SLI, 4GB rama.

Problem je sledeci. Pokusao sam nedavno da podignem W7 (x86 i x64), instalacija je lepo prosla, ali kad je sistem krenuo da se dize nista se nije pojavilo, samo crn ekran. Isti W7 sam podigao na druge 2 masine, a na trecoj sa istom grafikom nije hteo.

Vista x86 i XP x86 rade super.

Ja predpostavljam da je problem u biosu, ali taj deo mi je nepoznat.

Jel moze neko da pomogne?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 02.12.2009. 20:27 #164169

broj poruka: 12057

Prvo, da li ti se mašina bootuje u safe mode ? Ako uleće, instaliraj sveže drajvere odatle.

Ako imša dva displeja, probaj samo sa jednim.

xXFearXx uh... 02.12.2009. 20:36 #164173

Iskreno nemam pojma. Sad sam opet digao Vistu. Zaboravio sam da napomenem da imam problem i sa updateom drivera, poslednji mi je 177.98. Nece uopste da reaguje na novije. :S
xXFearXx .. 08.12.2009. 18:58 #167724

Pokusao sam opet danas da inst. W7. Prodje instalacija, i kad dodje do Completing instalation (zadnje tacke) izbaci mi crn ekran i samo tako stoji (pustio sam jedno 15-20 min da radi).
Pokusao sam da restratujem i pokrenem iz safe moda, ali onda javi da nemoze da zavrsi instalaciju.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs