Nudi mi se za 22000 din pošto cene na pc berzi nisu kao u stvarnosti molim forumaše iz bg i ns da kazu kolike su stvarne cene u tim gradovima.Da li je to stvarno extra cena.Pozdrav
Full HD sa 1680x1050,treba li reci vise? Za 18.5K imas Viewsonic VX2260wm koji je u svim,ali po svim parametrima bolji od ovog Shitsunga. Opet naglasavam ZERO PIXEL POLICY !
za Viewsonic znam da nema Zero pixel policy, ako monitor nije iz profi klase Pxxx. Posto sam skoro kupovao monitor, raspitivao sam se kod uvoznika i to je to.
Znaci profi klasa (a to nije VX) ima zero pixel policy.
Pa ako si kupovao kod F*orum racunara ili P*koma dobro si i garanciju dobio,uopste me ne interesuje sta palamude nasi prodavci,jer da je suprotno sve njihove tripove bi skupo platio.Ko god ti je to rekao lepo te je zjebao,Viewsonic daje ZPP za ovaj monitor,evo ti konstatacija od jednog usera,a ako to nije dovoljno iskopacu i zvanicno.Doduse bilo bi dobro i da se Mare javi,jer on ima upravo taj Viewsonic.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: za Viewsonic znam da nema Zero pixel policy, ako monitor nije iz profi klase Pxxx. Posto sam skoro kupovao monitor, raspitivao sam se kod uvoznika i to je to :: :: Znaci profi klasa (a to nije VX) ima zero pixel policy :: :: Pozdrav.
The first thing I did after receiving it was to check if there`s any dead pixels, and ZERO was found, very happy about it. Both Viewsonic monitors that I own have zero dead pixels! Good work Viewsonic!
Covek je rekao valjda da mu nemaju mrtvih piksela, nije spominjao garanciju.
Planirao sam da zamenim stari monitor i uzmem Samsung T240(HD)... E sad zanima me ovo sve vece `suzavanje` monitora! Prvo su bile rezolucije 1920x1200 px, sad je kao neka Full HD rezolucija 1920x1080 px... Ako je ova druga `prava` hd rezolucija kako onda moze T240 da bude HD monitor? I sta se desava sa igrama? Hoce li i one pratiti ovu tendenciju nenormalnog suzavanja monitora ili ne? Ne bih da uzmem ovaj monitor pa da se ispostavi da ce sve biti razvuceno na njemu...
I nije mi bas jasno zbog cega ovoliko suzavaju monitore... Mozda je jeftinija prizvodnja i ok je za filmove, ali ne planiram bas po ceo dan da gledam tv i filmove... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Pros: Full-HD resolution VGA,DVI,HDMI input(you want D-sub? oh shush you don`t live in Japan! lol) 2ms GTG quick switch between PC and HDMI with the correct audio source. zero dead pixels Viewsonic`s build quality is great!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: ako si mislio na ovo :: :: The first thing I did after receiving it was to check if there`s any dead pixels, :: and ZERO was found, very happy about it. Both Viewsonic monitors that I own have zero dead pixels! Good work Viewsonic! :: :: Covek je rekao valjda da mu nemaju mrtvih piksela, nije spominjao garanciju :: :: ::
Uzimao sam doticne monitore i znam sta pricam,svi uvoznici i prodavci bi morali da daju ZPP,e sad sto su ovce za sisanje,to je vec druga stvar.Nasi prodavci su najnizi oblici zivota(cast izuzetcima)i rodjenu mamu bi zajbali,samo da mogu da promene krstenicu.
citajte sta pise proizvodjac, a ne testeri, useri i sl.
Ja sam skontao da za 22` ili 1920x1080 imaju toleranciju `vise od 0 problematicnih pixela` za: VA/VX/VG/VE Series a ne dozvoljavaju ni jedan samo za: VP Series - nule u tabeli.
Ovu tabelu vidim prvi put,samo mi nije jasno kako sam onda ja dobijao ZPP sertifikat uz njihove monitore koji nisu VP serija? No provericu ja ovo malo podrobnije,i ako opet je Viewsonic i po ovim postavkama ispred shitsunga,jer kod njih treba 5.2(ili ti 6) za 1680x1050.
Evo sad sam sve procesljao i stoji to sto si rekao,izgleda da su se i oni malo pro*urcili,ja sam zadnji uzeo januara i imao je ZPP.Moracu ubuduce azurnije da update-ujem informacije.Prem da sam siguran da su i posle ovakvog poteza,i dalje bolji od Samsunga.
:: Sa njihovog sajta je dokument :: :: I ja sam razmisljao da li da uzmem Viewsonic i posle probe sam ga uzeo (doduse VX2240w). Za sada happy, kuc-kuc u drvo :: :: Pozdrav.
Re: Zemljace ovaj Samsung je sranje kroz gusto granje
02.12.2009. 13:15
status: user broj poruka: 12796
Taj T220HD nije deklarisan kao full HD, gde si ti to video?
HD oznaka kod ovih samsungovih modela znaci da imaju ugradjen TV Tuner...
__________________ Scourge of PCBerza
:: Full HD sa 1680x1050,treba li reci vise :: Za 18.5K imas Viewsonic VX2260wm koji je u svim,ali po svim parametrima bolji od ovog Shitsunga :: Opet naglasavam ZERO PIXEL POLICY :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=cYSjkaLpym :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
vx2260wm vise nema u Beogradu i rekli su da ne ocekuju da ce ga uopste i imati. (neka fora kako je izvoz u Rusiju Viewsonic-u toliko porastao da im se ne isplati da se bakcu vise sa Srbijom, mada nisam najbolje pratio fabulu)
:: vx2260wm vise nema u Beogradu i rekli su da ne ocekuju da ce ga uopste i imati. (neka fora kako je izvoz u Rusiju Viewsonic-u toliko porastao da im se ne isplati da se bakcu vise sa Srbijom, mada nisam najbolje pratio fabulu)
Nisam uopšte rekao da je full hd monitor kad ima rezolouciju 1680 x1050.već me interesuje cena .Ja imam i samsung 206 bw već skoro dve i po godine i nemam nikakvih problema.
Ma bre nisam mislio na tebe... citaj koga sam citirao... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Nisam uopšte rekao da je full hd monitor kad ima rezolouciju 1680 x1050.već me interesuje cena .Ja imam i samsung 206 bw već skoro dve i po godine i nemam nikakvih problema :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.