sta je trenutno naj kupovina od monitora 23-24 inch-a (1920X1080), da ima VGA, DVI, HDMI prikljucak i dobar odziv tj da nema problema sa ghosting-om, inverse ghosting-om ili pixel overdrive-om, da li se u taj iznos (ili malo skuplje) nesto od trenutne ponude uklapa
i ja sad bash gledam tu P seriju... i nisam nashao nekih negativnih komentara.. mozhda sachekati josh malo da se pochne sa masovnijom proizvodnjom LED lcd-ova pa mozhda padne cena P seriji? da li je razlika izmedju led i obichnih toliko velika da se isplati dodati 100 eura vishe?
@fervex gde si nashao p2470 nema ga na itsvet-u... kolika mu je cena ?
slazem se, u potpunosti, nije pregledan pretrazivac, znam da je dosta poboljsan u odnosu na prvi izgled, ali, ITsvet ima slike, sto je velika prednost, ne kazem da treba da iskopirate sad, ali malo samo kreativnije i funkcionalnije...koliko je moguce, znacilo bi dosta.
Na pcberzu sam dolazio najpre zbog searcha, pa onda foruma, sada je obrnuto... ocu da ukucam oznaku i da lupim enter.Opis komponenata sam trazio uvek na nekom drugom mestu. Ova pretraga po kategorijama je smesna... Radije odem na itsvet kad trazim komponentu... Realno da nema ovog foruma mogli bi da ugasite sajt jel bi posecenost bila prosecna. To vam je iskreno od mene!
Pa to i dalje mozes da uradis samo odes u deo `komponente -> izaberes koju (npr. procesor) -> oznaka (u trazenje) -> enter`.
IT Svet ima slike ali su baze neazurnije nego ovde na PC Berzi.
Onako usput ja u poslednje vreme vise trazim po konfiguratoru nego po ona dva gore pomenuta.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Na pcberzu sam dolazio najpre zbog searcha, pa onda foruma, sada je obrnuto... ocu da ukucam oznaku i da lupim enter.Opis komponenata sam trazio uvek na nekom drugom mestu. Ova pretraga po kategorijama je smesna.. :: Radije odem na itsvet kad trazim komponentu... :: Realno da nema ovog foruma mogli bi da ugasite sajt jel bi posecenost bila prosecna :: To vam je iskreno od mene :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.