Brat hoce da kupi laptop, svideo mu se jedan, ali ima ovu grafiku, njemu ne trebaju igrice uopste, ali njegov klinac voli da se igra... Da li moze `Intel GMA 4500MHD up to 1340MB` da podnese igrice (na primer PES 2010, neki Call of Duty i sl) ? Detalji ne treba da budu na max, moze medium ili minimum.
Za bilo kakvo igranje integrisana resenja zaboravi. Meni 4500HD vuce npr. CS:Source, PES 08 itd...Gta San Andreas, koji je jos stariji, ne radi nikako. Znaci-nesto iz nVidia GT serije, ili Ati 4570, npr. Ali opet-tesko ce se nesto naigrati... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ma problem je sto brat ima ponudu da uzme preko firme taj model, i jako ga povoljno izadje, ne juri laptop zbog igrica... Znam da mali obozava da igra pes, oce li moci bar to da igra? Hvala na odgovorima.
se tiče igrica Intel je najgore moguće rešenje. Najbolja varijanta su ti integrisane Nvidia i ATI grafike. Sa tim intelom mislim da neće moći ni da pokrene igricu a kamoli da je igra.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.