Koji si ti car znaci ne verujem.Opet sam se nasmejao tvojim salama.Kako samo imas volje da provaljujes?Retko dobra slika hahahaha.A link teski fals,tacno je to i izaslo hahahahaha.
Green Green Grass Of Home
:: :: 存取),並搜尋名稱為「站台設定」、「一般系統管理工作」及「關於自訂錯誤訊息」的主題 :: :: Retko dobra slika :: :: :: ::
Na stock volrazi mozda i nece dobiti neki clock,do jedno 100 Mhz plafon ali sa dodavanjem voltaze moze da dogura i do 1000 Mhz zavisno kakav mu je priemerak i dal ce to cooler da izdrzi tj kada bude testirao dal ce karta biti stabilna na tim frekfencijama.
ma volim da silujem sta da ti kazem...znam ja to sve sto ti kazes : )
Al jednom budala uvek budala...
Volim da silujem HW u garanciji...taki sam ti ja
Vodim se po principu `j*bi mu mater dok ga ne spaslish` salim se naravno al ima i istine, stvarno volim da silujem HW
:: Par smernica ako moze :: :: U pitanju je 4890 karta,sto znaci da je chip na njoj nategnut do egg :: :: Model je Powercolor sto znaci da su i ovako male sanse za efektivnim klokom smanjene :: :: Znajuci da 4xxx serija ne dobija gotovo nista klokovanjem,cemu cimanje :: :: Da neverujes ima jos :) :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Ti baš voliš da se iživljavaš na hardveru, a? Zamisli da su okrenute uloge pa da te ta tvoja 4890 obuče u skijaško odelo i ubaci te u saunu da radiš sklekove da vidi dokle ćeš da radiš stabilno?
:: :: Kita lastina :: :: Klizac od GPU voltaze mi je zatamnjen, tj iskljucen...u settings ima ulock votage control...ali stiklirano ne stiklirano ne mere :D
Kad mimi to uradila prikljucibo bi crvenu kucku na 230V hahahhahahahaha
:: Ti baš voliš da se iživljavaš na hardveru, a? Zamisli da su okrenute uloge pa da te ta tvoja 4890 obuče u skijaško odelo i ubaci te u saunu da radiš sklekove da vidi dokle ćeš da radiš stabilno :: :: Shit happens :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.