re:SAPPHIRE HD4890 VAPOR X VS MSI HD4890 cyclone??
21.11.2009. 23:59
status: user broj poruka: 730
Skoro sam ima neke pare i hteo da uzmem neku 4890 i nasao sam na oglasima Saphire Toxic i tu MSI Cyclone gledao sam pa netu testove i na vecini sajtova sam video da ta MSI ide preko 1ghz za jezgro ali i da je hladjenje bolje nego na Saphire...Steta sto sam morao da dam pare za nesto drugo :(
burazer mi radi i prodavnici computera i nije bitno sto kazu ovi na netu koji je kao brzi vec ono sto je uzivo isprobano....msi se vise greje i imali su 3 te kartice na reklamaciji i cak jednoj je otpadao cooler
jos da dodam...kad sam ziveo u inostranstvu tamo sam video da oni dobijaju daleko kvalitetnije computerske delove u odnosu na nas bez obzira sto je kao isti model pa je moguce da je i ova msi kvalitetnije odradjena za zapadno trziste...
Taj MSI nema hladnjak na naponskoj sekciji, niti na memoriji, ili sam corav pa su nevidljivi na slici. A prema MSI proizvodima sam uvek bio skeptican. Nikada necu zaboraviti iskustvo sa djubre laptopovima koje prave. Moj glas ide za Sapphire.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.