Vlasnici ili oni koji su videli uzivo SAMSUNG XL 2370 (led) kako vam se cini ovaj monitor? Vredi li ulozenog novca? Dali je monitor ove dijagonale pogodan za rad 50-60cm ? Sta donosi LED pozadinsko osvetljenje?
Sta bude neka byde, monitor samsung xl2370 je narucen. Trebao bi stici u sredu. Ono sto me zanima koja graficka za rezoluciju(1920x1080) bi odgovarala za ovaj monitor-za igre? Imam 9800GTX+
Pa nek je sa srecom i ja planiram da ga kupim, pa posalji mi koju sliku kada bude stigao, a graficka ce moci da tera dosta igara, sad mozda ne svaku u high detaljima
:: Sta bude neka byde, monitor samsung xl2370 je narucen. Trebao bi stici u sredu :: Ono sto me zanima koja graficka za rezoluciju(1920x1080) bi odgovarala za ovaj monitor-za igre? Imam 9800GTX :: ::
To i ja ocekujem, malo mi ipak previsoka cena, da padne na nekih 30.000 ili 28.000 dva cu da kupim, mozda i padnu kad dodje onaj porez, kod nas je sve obrnuto
:: To care samo reci kakva je slika, zagrejao sam se samo da malo padne cena :) :: :: Pozdrav!
LED osvetljenje pored duzeg radnog veka i manje potrosnje donosi i manje temperature monitora, znatno jace osvetljenje i navodno bolje uglove gledanja...
Za trenutne sve naslove 9800GTX+ je milina...
__________________ Scourge of PCBerza
:: Sta bude neka byde, monitor samsung xl2370 je narucen. Trebao bi stici u sredu :: Ono sto me zanima koja graficka za rezoluciju(1920x1080) bi odgovarala za ovaj monitor-za igre? Imam 9800GTX :: ::
Monitor je stigao. Fantasticno izgleda. Pravi je uzitak gledati HQ spotove. Dosada sam imao samsung 730BF koji mi sada deluje kao decija igracka u odnosu na XL2370.
Sto se tice igara ipak treba jaca graficka. Napravio sam koji screenshot ali ne znam kako da vam posaljem.
I kakvi su utisci nakon par dana koriscenja? :) Dvoumim se izmedju ovog monitora i T240HD pa me zanima svako misljenje... Jel to Full HD monitor? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Posle par dana rada za mene licno XL2370 je prevelik monitor za uobicajen rad pa i za igrice za rastojanje do 50cm. Mnogo vise mi odgovara stari SAMSUNG 730BF(mada je to stvar licnog ukusa - a mozda i ne). Inace slika na xl2370(default) je dosta svetlija pa mi i to donekle smeta. Stvar je sasvim drugacija ako se gledaju filmovi, e za to mi nije zao para.
e dobrodosao u svet hd tehnologije za pocetak skini inna lovi to ti je 1920x100p full hd sa sa1 kamerama snimak spot je do bola dobar misliom na kvalitet slike, a nemoj da se ku***s da skidas 2k i 4k rezolucije, :P salim se ql je monitor
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.