Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Nekoliko pitanja ?
STRANA 1 OD 1
gile23 Nekoliko pitanja ? 20.11.2009. 23:27 T22094

status: user
broj poruka: 9121
1. Do koje voltaze mogu da idem na 4850.
2. Gde da nadjem gotove sajtove, drugarima treba za klan u dotu, medju prvima su u Srbiji.
3. Hosting za taj sajt .rs, .com, znam da je .com bolji, ali koliko i gde moze da se kupi domen ?
4. Drugar i ja nesto bezveze pricali i ja slucajno pomenuh zaradu preko neta (bux.to) i napravismo mi odlican plan za zaradu, e sad da vas pitam kako funkcionise zarada da dobijem pare na ruke, i kako za racun kod koje banke otvoriti. Ovo je savrseno legalno tako da nema potrebe za editovanjem teme ili njenim eventualnim brisanjem.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 21.11.2009. 02:32 #160541

broj poruka: 12057

1. http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/voltmods/151
Ja ti savetujem da ostaiš karticu je na miru.

3. Na primer:
http://www.eunet.rs/cms/view.php?id=14132

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd re: 21.11.2009. 05:55 #160552

broj poruka: 2158

1. i 3. si dobio odgovore

2. neznam

4. tesko ces kod nas u srbiji zaraditi nesto ako nije hosting ili teleshop, o svetskim razmerama zaboravi ja jurim vec 2 godine da profam cnc program i cim cuju da sam sa balkana svi pobegnu, jedino da probas na e-bay ako mozes da napravis pay pal nalog, visa kreditna kartica ti treba.

evo setih se imas besplatan hosting ovde : http://xtreemhost.com/ samo sto moras da ima neke promene na sajtu bar 1 godisnje jer ako nemas brisu host posle 1 god neaktivnosti.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 21.11.2009. 09:44 #160571

broj poruka: 9121
1. Ne pipam je.
2. Valjda cu negde naci xd
3. Hvala bax, ali gde ima kod nas .com hosting da se nabavi ?
4. Bux.to, zarada preko neta kliktanjem, ne prodajem nista, steta sto ne mozes da prodas CNC program, moj burazer je bio u kvadraturi kruga sa nekom ekipom napravili su neki program za policiju i nisu ga koliko ja znam jos prodali, a prosle su 2-3 godine. Pay pal koliko ja znam ne radi u Srbiji. Hvala na free hostingu.

Pozdrav!
dautovic Re: ... 21.11.2009. 09:51 #160572

broj poruka: 2855
moj drugar je prvi u Srbiji u doti.

Treba da ide u Svedsku sad...

Cini mi se da igra za neke francuze, bio je valdja 3 u evropi ili svetu ne znam tacno...

Meni nije jasno kako neko njemu za igranje glupe igice, tj to nije nije ni igrica to je mapa...moze da salje besan HW

Sta je on dobio od tih njegovih spoznozra...RAZER, INTEL.AMD, neke slusalice gejmerske je dobio od 150e, dobio neku novu RAZER tastaturu, o mishevima necuda pricam...sve prodaje i boli ga uvo...

:: 1. Ne pipam je
:: 2. Valjda cu negde naci x
:: 3. Hvala bax, ali gde ima kod nas .com hosting da se nabavi
:: 4. Bux.to, zarada preko neta kliktanjem, ne prodajem nista, steta sto ne mozes da prodas CNC program, moj burazer je bio u kvadraturi kruga sa nekom ekipom napravili su neki program za policiju i nisu ga koliko ja znam jos prodali, a prosle su 2-3 godine. Pay pal koliko ja znam ne radi u Srbiji. Hvala na free hostingu
::
:: Pozdrav!
dautovic ... 21.11.2009. 10:07 #160576

broj poruka: 2855

Nikako da nadjem nesto da volt modujem

Powercolor4890, ima jako dobro hladjenje pa bi malo klokovao da vidim dokle moze da ide
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs