Jel shvatas ti koliko je brza jedna 5970 od tvoje GTX285, a tek dve 5970, i jos nisu driveri za nju zvanicno izasli, tako da se mogu malo bolje performanse ocekivati max 3%-5%.
Pozdrav!
:: Pa naravno kad nije grafika na maximum nego na gamer iil medium, nek urade Crysis na 1920x1200 ALL Enthusiast-Very High DX10 benchmark :: :: Meni je average 28fps.. :: :: HD5970 58 FPS Crysis Very High :: :: http://hothardware.com/Articles/ATI-Radeon-HD-5970-DualGPU-Powerhouse/?page= :: :: Graficka je bruka nema sta trenutno najbolja u 3dmark 06 daje preko 26 000 Score.. ::
Komentar sa PC axe: Kada se jedna grafička kartica ovakvih specifikacija ponudi idle potrošnju od svega 42W i full load potrošnju od, ponavljam svega, 300W. Smatram da je nako napravio dobar posao. Kartica troši približno kao kartica sa kojom i nije u konkurenciji - GeForce GTX 285.
Što se tiče grejanja ATI je namerno predimenzionirao hladnjak kartice kao da je reč o potrošaču od 400W a ne 300W. Samim tim je ostavljen prostor za overclock ili pak ako nekome više odgovara tiši rad.
Mogli bi smo da kaemo da sve što smo dobili od informacija deluje impresivno. ATI je definitivno u ofanzivi i konkurenciji zadaje žestoke udarce.
Verujemo da ćete uskoro na PCAXE-u moći da čitate detaljnu recenziju ove zveri.
Re: Re: Crysis 81,2 fps na 1920 x 1200 (ko tetris)
20.11.2009. 19:01
status: user broj poruka: 3992
ne znam da li shvata ali 5850 odvali taj gtx a komali 5850x2 nema sta da se diskutuje
``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: Jel shvatas ti koliko je brza jedna 5970 od tvoje GTX285, a tek dve 5970, i jos nisu driveri za nju zvanicno izasli, tako da se mogu malo bolje performanse ocekivati max 3%-5% :: :: Pozdrav :: :: :: :: Pa naravno kad nije grafika na maximum nego na gamer iil medium, nek urade Crysis na 1920x1200 ALL Enthusiast-Very High DX10 benchmark :: :: :: :: Meni je average 28fps.. :: :: :: :: HD5970 58 FPS Crysis Very High :: :: :: :: http://hothardware.com/Articles/ATI-Radeon-HD-5970-DualGPU-Powerhouse/?page= :: :: :: :: Graficka je bruka nema sta trenutno najbolja u 3dmark 06 daje preko 26 000 Score.. :: ::
Sve je to lepo, al ja sam kupio gtx285 posle gx2 koja je u svoje vreme bila neprevazidjena ...tako da cim nvidia izbaci nove karte kupujem najbolju pa cete videti prave performance atijevci!
p.s nebi menjo moju gtx285 za ni jednog ati-a osim 5970!
Ja mislim da bi bilo fer da ti uz 5890 doplate jos jedno 200 eura na tu tvoju GTX285...
Uzmi Ubij Pa Se Pistolj!
SONY VAIO VGN-FW285J
:: :: Sve je to lepo, al ja sam kupio gtx285 posle gx2 koja je u svoje vreme bila neprevazidjena ...tako da cim nvidia izbaci nove karte kupujem najbolju pa cete videti prave performance atijevci :: :: p.s nebi menjo moju gtx285 za ni jednog ati-a osim 5970 :: ::
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: :: Sve je to lepo, al ja sam kupio gtx285 posle gx2 koja je u svoje vreme bila neprevazidjena ...tako da cim nvidia izbaci nove karte kupujem najbolju pa cete videti prave performance atijevci :: :: p.s nebi menjo moju gtx285 za ni jednog ati-a osim 5970 :: ::
Kakav bench, tamo ima nekoliko ljudi koji imaju pravo znanje i neki dodir sa hardware-om i aktivni su cesto, to su ti TheBear, OCZ, SkyFire i Zajebani, ako sam nekoga zaboravio nek izvine ove tamo cesto nadjem u temama. Ostatak slabo sta u vezi hardware-a, mada u vezi telefona ima ih nekoliko dobro potkovanih. Sk taj forum pre svega obilaze ljudi najvise zbog diskusija za igre.
Pozdrav!
:: :: Zbog ovakvih nam se i smeju na Bench forumu. :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: :: :: :: :: Sve je to lepo, al ja sam kupio gtx285 posle gx2 koja je u svoje vreme bila neprevazidjena ...tako da cim nvidia izbaci nove karte kupujem najbolju pa cete videti prave performance atijevci :: :: :: :: p.s nebi menjo moju gtx285 za ni jednog ati-a osim 5970 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.