Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRIR ASUS MAXIMUS II FORMULA 4GB OCZ SLI Edition 1TB ASUS ATI 4870 512MB DDR5 CHIEFTEC 650W GIGABYTE Clear Case Samsung 226BW DVI
Covek je ziva enciklopedija i to svoje znanje toliko nesebicno deli ovde na forumu!
Sta reci nego SVAKA CAST I VELIKO HVALA! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Molim administratore da kupe jos jedan hard, da stanu zahvalnice (: , sta da kazem kao sto rekose enciklopedija, ja zelim da se zahvalim ali i na doprinosu forumu, hvala i ziv bio milion godina, pozdrav
ne mozete a da ne spomenete jos dosta korisnih clanova kao MACHINE,BATACELE,SERVISPC....ja se svima zahvaljujem,a najvise sebi jer se volim najvise:)) ne mozete reci da je NAJNESEBICNIJI...juce je pojeo cokoladu a nije podelio sa nama...
Nema veze za cokoladu, bitno je da se za pivo uvek otvori :)
JOLE
:: ne mozete a da ne spomenete jos dosta korisnih clanova kao MACHINE,BATACELE,SERVISPC....ja se svima zahvaljujem,a najvise sebi jer se volim najvise:) :: ne mozete reci da je NAJNESEBICNIJI...juce je pojeo cokoladu a nije podelio sa nama.. :: :: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO` :: ::
Sala na stranu,covek genijalac,ziva enciklopedija.Milion puta mi je pomogao kako kroz moja pitanja tako i kroz pitanja ostalih sa foruma.Brzo jednostavno i precizno.Hvala jos jednom,i molba za moderatore da se Baxu dodeli specijalan status na forumu jer covek to i zasluzuje
a ne,ne...da je nasa proizvodnja pa bi i prezalio,ovako made in germany,alpine milk....:((( a to sto dzokate pivcugu me ne zanima,da je domaca pa ajd...
``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: Nema veze za cokoladu, bitno je da se za pivo uvek otvori : :: :: JOL :: :: :: ne mozete a da ne spomenete jos dosta korisnih clanova kao MACHINE,BATACELE,SERVISPC....ja se svima zahvaljujem,a najvise sebi jer se volim najvise:) :: :: ne mozete reci da je NAJNESEBICNIJI...juce je pojeo cokoladu a nije podelio sa nama.. :: :: :: :: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO` :: :: :: ::
ovo me podsecja na one forume gde da bi skidao morash da imash prvo dovoljno postova pa onda svako ko neshto nakachi na forum svi mu redom pishu `hwala`
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.