Pohvala za DPM-`Peru` Asus HD5850 jel brži u XP-u, Visti ili Win 7?
STRANA 1 OD 1
korica
Pohvala za DPM-`Peru` Asus HD5850 jel brži u XP-u, Visti ili Win 7?
18.11.2009. 08:07
T22005
status: user broj poruka: 152
Pozdrav svima ljudi. KAO PRVO MORAM DA POHVALIM PERU IZ DPM-a ZBOG IZLAZENJA U SUSRET NA GRAFICKOJ KARTICI .PRICA JE BILA DA SAM IMAO PROBLEM SA ASUS GTX280 KOJI JE CRKO, ODNEO SAM TAMO U DPM FIRMU.COVEK MI JE IZASAO U SUSRET DAO MI JE NA KORISCENJE NEKU DRUGU GRAFICKU DOK OVA STO JE NA GARANCIJI SE NE ZAMENI ILI POPRAVI. NIJE PROSLO PAR DANA ZVAO SAM GA I PITO ZA DOPLATU ZA DRUGU GRAFICKU TO JEST ASUS 5850 COVEK NIJE PRAVIO NIKAKAV PROBLEM I CELOKUPNA GARANCIJA SA ZAMENOM NIJE TRAJA VISE OD 4 DANA ........ a ne kao vecina firmi sto obecava i cekate vise od 2 ili 3 nedelje ili mozda vise od mesec dana..
JOS JEDNOM SE ZAHVALJUJEM TOM NA COVEKU I NJEGOVOJ FIRMI DRAGO MI JE DA POSTOJE TAKVE FIRME KOJE CE DA U POTPUNOSTI ZADOVOLJE SVOJE MUSTERIJE DAL TO BILA GARANCIJA ILI KUPOVINA..... SVAKA CAST!
E sad ide drugo pitanje hteo sam da vas pitam jel taj radeon HD5850 bolje radi u XP-u sa directx 9 ili u VISTI sa directx 10 ili u WINDOWS 7 sa directX 11.Probao sam novi call of duty i nisam zadovoljan u XP-u pada mi frejm rejt ispod 22 u nekim delovima naravno teram sa svim detaljima u 1600x1200 imam procesor core2duo E8400 overklokovan na 3.5Ghz 3 giga rama kingostona i to je to.
Jel vredi snimiti neki drugi winodows zbog graficke ili ne?
Pridruzujem se cestikama na racun DPM-a,strasni ljudi. A sto se karte tice ta rezolucija(4:3) nije bas najsrecnija.Idealno bi bilo 1920x1200,a minimum 1680x1050.Kada budes stavio nov sistem,nove driver-e,onda ces znati na cemu si.Sistem koji ti treba je XP SP3,a ne win7 i fucking Dx11.Win7 samo ima podrsku za DX11,a da bi ga koristio moras da imas igru koja ga koristi,i to dobro,a ne fushevi tipa Battleforge i novi Stalker.
A nebi bilo lose da odes na user`s review,i proveris rezultate karte u datoj igri,kod drugih korisnika.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Windows 7 to je buducnost, jeste da XP jos uvek moze sve da obavi ali W7 je nadmocniji u svakom pogledu. Ja iskreno ne bih stavljao XP pored 7 a probao sam i Vistu i 7 XP koristio dugo dugo vremena, tako da znam sta pricam...
Dakle on je iznad 1680x1050 a ispod 1920x1200 i tu negde sa 1920x1080 (2 073 600).
Mod u kome radi grafika je ipak malo zahtevniji ali sve jedno bi trebalo nesto da uradi po pitanju veznih programa izmedju OS-a i graficke. Nego koja je ploca u pitanju ne vidim da si naveo koja je u pitanju. Da li ta memorija radi u DC ili single channel modu? Obavezno ogranici u biosu kolicinu sistemske memorije koju ce graficka koristiti na minimalno mogucu.
Ja bih ti preporucio da ipak predjes na Win7 64bit.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Pridruzujem se cestikama na racun DPM-a,strasni ljudi :: A sto se karte tice ta rezolucija(4:3) nije bas najsrecnija.Idealno bi bilo 1920x1200,a minimum 1680x1050.Kada budes stavio nov sistem,nove driver-e,onda ces znati na cemu si.Sistem koji ti treba je XP SP3,a ne win7 i fucking Dx11.Win7 samo ima podrsku za DX11,a da bi ga koristio moras da imas igru koja ga koristi,i to dobro,a ne fushevi tipa Battleforge i novi Stalker :: :: A nebi bilo lose da odes na user`s review,i proveris rezultate karte u datoj igri,kod drugih korisnika :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.