Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Leadtek WinFast TV2000 XP expert
STRANA 1 OD 1
Viske Leadtek WinFast TV2000 XP expert 16.11.2009. 16:39 T21951

status: user
broj poruka: 115
Kupio sam pre par dana doticnu tv karticu i sve je radilo ok dok je nisam skinuo sa kablovske. Prebacio sam je na klasicnu logu i dobio 15 kanala sa rts1 i 5 sa fox-om!!!
Svi ostali klasicni kanali ne postoje a u originalnom softveru ni traga za pretragu kanala po frekvencijama! U uputstvu a nisam video goreg nema ama bas nista! Zna li iko sta da radim sa ovim?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NDSystem Kanali... 16.11.2009. 17:27 #159054

broj poruka: 209
Nisam siguran da najboolje razumem sta te muci. Koliko sam shvatio na anterni ne dobijas nista osim pomenutog rts-a i fox-a? Da li si prebacio na `Antenna` kada si skenirao frekvencije sa antene? Ako nisi, imas u opcijama da prebacis jer se neke frekvencije razlikuju na kablu i na anteni, to jest jedan opseg se skenira za kablovske kanale, a drugi za ono sto dobijas sa kabla. Pretpostavljam da ili je to u pitanju, ili jednostavno ne mozes da uhvatis nista drugo sem kanala koje si uhvatio. Zavisi i od polozaja antene, od duzine kabla a i od kvaliteta same antene. Moze se desiti da ili je los polozaj, ili da kabl nije ok, ili da mozda kabl nije lepo spojen sa antenom pa ne ostvaruje zadovoljavajuci kontakt. Ja sa Leadtek-om nikada nisam imao takvih problema. Mozes i rucno ubacivati frekvencije... Odes na tabelu sa kanalima... desni klik na odredjeni redni broj kanala i tamo imas edit, i imas add.. itd...

Dušan Nastić
Beograd,

codeus re 16.11.2009. 19:22 #159084

broj poruka: 4054

pa rts mozes da uhvatis i bez tv kartice ..

ides na configuration \ Country:Yugoslavia \ TV Source:Antena \ ScanMode:Normal\ i pritisni puce scan ... s`tim log anteenama moras da vijas signal .. imas kablovsku sta ce ti vise ?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs