Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Tv kartica
STRANA 1 OD 1
mmomir2003 Tv kartica 16.11.2009. 15:00 T21949

status: user
broj poruka: 38

Imam laptop ACER 8930G u kome je ugradjena Tv kartica - nazaost za prijem digitalne televizije, sto je za nas daleka buducnost. Na laptop-u imam konektor za ExpressCard modul. Molim nekog za savet dali mogu preko tog konektora da primam TV signal, i koja bi kartica bila odgovarala tom konektoru ( ako imate neku za prodaju ).
Hvala na savetu.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NDSystem TV 16.11.2009. 17:31 #159056

broj poruka: 209
Digitalni TV signal (DVB-T) i nije tako daleka buducnost ni kod nas. Koliko znam do kraja 2011. godine sve TV stanice ce morati po zakonu da predju na emitovanje digitalnog signala, a RTS vec dve godine eksperimentalno sa avale emituje digitalni signal (RTS Digital, RTS1, RTS2 i od skoro RTS HD) Sto se tice kartice za prijem analognih signala, najjeftinija varijanta ti je da pazaris neki USB TV dongle... (Leadtek ili Gigabyte) ubacis lepo na USB i gledas...

Dušan Nastić
Beograd,

mmomir2003 Tv kartica 17.11.2009. 15:16 #159347

broj poruka: 38

Dusane hvala na odgovoru, nisam znao za emitovanje signala sa Avale a sto se tice USB varijante to cu uskoro da resim
Jos jednom hvla, POZDRAV.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs