Slika u Xp i W7 nemogu da se porede u Xp lepa slika (koliko moze da bude preko obicne kablovske), a W7 ima kockice ne one los signal nego ako slaba rezoluija cak i tamo kad pise koji je program plavo i to je u kockicama
I na W7 x64 je zakon,samo morate podesiti renderer da radi u EVR!!!Probajte!!! Inace na XPu radi u Overlayu,a na W7 radi u VMRu po defaultu!!Ako u W7 stavite u Overlay izgubite Aero,al je tu EVR,koji ne obori Aero,a i slika postaje kao u Overlay modu. Cekam odgovore,dali vam je slika postao bolje u W7?
Da i ja sam to isto primetio i sa najnovijim i sa starijim drajverima otkad sam presao na W7. Mnogo vise kockica ima, tecnija je slika sa xp-om, ali probaj da stavis na overlay, malo se izgube kockice, ali se onda iskljuci aero i sve izgleda retardirano, kad stavim strelicu da promenim kanal izgleda jedno 20 puta vece od obicne, koju kablovsku imas, ali to nije do nje sigurno...na XP se sigurno necu vracati
A kako ste namestili recording device za zvuk za snimanje, meni je to pre bilo namesteno i sve je radilo, otkako sam instalirao najnoviji pvr2 to mi se vratilo na default i ne znam sve sam probao, ali zvuka nigde. Kako je kod vas?
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.