Pa za testiranje graficke mozes koristiti Furmark ili Video Card Stability Test,ali stvarno nikad ih nisam pokretao na lap-u,ne znam da li su ti programi mozda prezahtevni za te slabasne grafike na lap-u(ako je integrusa u pitanju,posto nisi naveo koja je grafika)
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: :: Dakle,ima li kakav koristan program za gorenavedeno? :: :: Non stop mi kuje mozilla tj restartujese i ja negde mislim da je grafika u pitanju obzirom da se resetuje uglavnom kada skrolujem poveliku stranicu.
kad sam procitao SIS,pripala mi nesto muka iz momenta...paaa,nema drugog nacina da saznas da li ce raditi,nego da instaliras programe i probas...ili da sacekas odgovor nekoga ko je probao ove programe na takvim lapovima,pa da cujes informacije iz prve ruka...ipak ja ovo nisam probao na lapu...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.