Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Dal ce izdrzati
STRANA 1 OD 1
doca80 Dal ce izdrzati 14.11.2009. 16:06 T21891

status: user
broj poruka: 3053
Codegen 400w da potera Athlon X2 240,Power Color 4670 1gb ddr3,2 gb ram-a,1 hard,dvdrw, 4 ventilatora....Kakva su ta Codegen napajanja sto dolaze u Codegen kuciistima,recimo u poredjenju sa LC POWER napajanjima? Mislim naziv mi ne deluje obecavajuci(Codegen=KO DEGEN)

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Do sada... 14.11.2009. 16:36 #158431

broj poruka: 6651
... je praxa pokazala da hoće. Do kada, to niko ne može da ti garantuje. To što si nabrojao, nisu veliki potrošači, a, razne `firme` koje nešto učestalo olajavamo ovih dana, trpaju znatno žuća sra*ja u svoje `brand` sklepove, tako... Po internoj skali PC BERZE, LC je iznad tog ko-degenerika, ali, ova jača od 500W...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

goran27 LC 14.11.2009. 16:49 #158439

broj poruka: 372
LC Power 550w gura sledecu konfiguraciju:
AMD X2 7850 Black Edition
Gainward GTX260 896mb
WD 250GB
pIONEER DVD-RW

Mislim da je LC bolji od tog KO DEGEN-a
Pozz

doca80 Re: Do sada... 14.11.2009. 16:50 #158440

znaci,hoces da kazes da ce taj Codegen od 400w poterati isti sto i LC OD 420W,jer provereno znam da lC 420w tera i jacu masinu od ove nabrojane,i to osetno jacu...koliko W REALNO moze da daje ovaj codegen od tih `400`?

:: ... je praxa pokazala da hoće. Do kada, to niko ne može da ti garantuje. To što si nabrojao, nisu veliki potrošači, a, razne `firme` koje nešto učestalo olajavamo ovih dana, trpaju znatno žuća sra*ja u svoje `brand` sklepove, tako... Po internoj skali PC BERZE, LC je iznad tog ko-degenerika, ali, ova jača od 500W..
::
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Ishmerish Zemo,zemo 14.11.2009. 17:41 #158461

broj poruka: 7285
Ta varijanta ti je kao Ruski rulet,samo meti dve metka u burence.

Aloha

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

doca80 Re: Zemo,zemo 14.11.2009. 18:09 #158470

takav budzet,mora da se uklapamo....

:: Ta varijanta ti je kao Ruski rulet,samo meti dve metka u burence
:: Aloha
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ishmerish Sad bez zajebancije 14.11.2009. 18:17 #158473

Ako nije freak kao mi,i ako komp nije game onda teska srca moram popustiti.Medjutim u svakom drugom slucaju bezi od njega kao od unije(porez na rakicu :)).

Zemo a koji je budzet ako nije top secret?

Aloha

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

doca80 Re: Sad bez zajebancije 14.11.2009. 18:19 #158474

3000din,kuciste sa napajanjem,Al` ne moze LC Power,ogranicen je izbor u firmi gde se uzima...

:: Ako nije freak kao mi,i ako komp nije game onda teska srca moram popustiti.Medjutim u svakom drugom slucaju bezi od njega kao od unije(porez na rakicu :))
:: Zemo a koji je budzet ako nije top secret
:: Aloha
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ishmerish Gadna situacija. 14.11.2009. 19:11 #158480

Da ne uzimate masinu u Fedra-i ?Znam da se oni tripuju sa Codegen-om i Chieftec-om.Mogao bi da uzmes Coolermaster-ov thermalmaster od 460w za 1950 kinti,i ostane ti hiljadarka za neki codegen,ans,linkworld...,case

Aloha

doca80 Noup 14.11.2009. 19:20 #158484

to je to sto ima u ponudi...nije fedra...ma radice to...nisu svi zahtevni po pitanju brendiranih stvari,pogotovo kad moraju da se uklope u budzet

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs