Ajde pusti mi taj OC GF4-ke pa da umrem od smeha.)))
Pa crkla bi i da su je u vakumu drzali 7 godina
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: do krajnjih granica i bice sve vise ovakvih tema. I onako ih ima previse :: Posle kazu ne valja brend, mnogo crkava.. :: :: RESISTANCE IS FUTILE :: ::
:: Ajde pusti mi taj OC GF4-ke pa da umrem od smeha.)) :: :: Pa crkla bi i da su je u vakumu drzali 7 godina :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: do krajnjih granica i bice sve vise ovakvih tema. I onako ih ima previse :: :: Posle kazu ne valja brend, mnogo crkava.. :: :: :: :: RESISTANCE IS FUTILE :: :: :: ::
Ako ti nesto znaci imam ja jednu GF2 u ormanu,pa ako ti treba rado cu ti je ustupiti.
PS:Jes da je slabija od GF4,ali kad je klokujes ima da gazi 6600GT
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: klokovanje GeForce 4... x :: Nego Ishmerish izvinjavam se... .) jbg nekom i GF4 znaci dosta! : :: :: Memorija je definitivno... znaci nema joj pomoci?! : :: :: A bila je odlican primerak za razvaljivanje od kloka! :D xaxa :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722 :: ::
Hahahahahah. Slatko se nasmejah. Ge Force 2 je vuk u jagnjecoj kozi. To je isto ko GF4, jos bolje. Za manje pare,kad klokujes dobijes GF4 :)))) Cuvaj tu kartu ne prodaj je jos. RESISTANCE IS FUTILE
:: Ako ti nesto znaci imam ja jednu GF2 u ormanu,pa ako ti treba rado cu ti je ustupiti :: :: PS:Jes da je slabija od GF4,ali kad je klokujes ima da gazi 6600G :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: klokovanje GeForce 4... x :: :: Nego Ishmerish izvinjavam se... .) jbg nekom i GF4 znaci dosta! : :: :: :: :: Memorija je definitivno... znaci nema joj pomoci?! : :: :: :: :: A bila je odlican primerak za razvaljivanje od kloka! :D xaxa :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722 :: :: :: ::
Evo dok se kidam od smeha,cisto da te informisem da hocu da mu je poklonim.Jer nisam pacenik da nekom trazim i dinar za ovo.
Cisto sumnjam da i ja i Lonleymax imamo znanja,kao ti.Pa da mozemo OC-om da priblizimo ovu kartu G92-ci.
L*O*L
:: Hahahahahah. Slatko se nasmejah. Ge Force 2 je vuk u jagnjecoj kozi :: To je isto ko GF4, jos bolje. Za manje pare,kad klokujes dobijes GF4 :))) :: Cuvaj tu kartu ne prodaj je jos. :: RESISTANCE IS FUTILE :: :: :: Ako ti nesto znaci imam ja jednu GF2 u ormanu,pa ako ti treba rado cu ti je ustupiti :: :: :: :: PS:Jes da je slabija od GF4,ali kad je klokujes ima da gazi 6600G :: :: :: :: Aloha :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: klokovanje GeForce 4... x :: :: :: Nego Ishmerish izvinjavam se... .) jbg nekom i GF4 znaci dosta! : :: :: :: :: :: :: Memorija je definitivno... znaci nema joj pomoci?! : :: :: :: :: :: :: A bila je odlican primerak za razvaljivanje od kloka! :D xaxa :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722 :: :: :: :: :: ::
Ajde da vas ne zaj vise... to je GT300 ali nVidia lose odradila pa mi pravi probleme malkice al ne znam ne bih da je vracam pa reko mozda nesto mogu da uradim! :D xD
:: Evo dok se kidam od smeha,cisto da te informisem da hocu da mu je poklonim.Jer nisam pacenik da nekom trazim i dinar za ovo :: :: Cisto sumnjam da i ja i Lonleymax imamo znanja,kao ti.Pa da mozemo OC-om da priblizimo ovu kartu G92-ci :: :: L*O*L :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Hahahahahah. Slatko se nasmejah. Ge Force 2 je vuk u jagnjecoj kozi :: :: To je isto ko GF4, jos bolje. Za manje pare,kad klokujes dobijes GF4 :))) :: :: Cuvaj tu kartu ne prodaj je jos. :: :: RESISTANCE IS FUTILE :: :: :: :: :: Ako ti nesto znaci imam ja jednu GF2 u ormanu,pa ako ti treba rado cu ti je ustupiti :: :: :: :: :: :: PS:Jes da je slabija od GF4,ali kad je klokujes ima da gazi 6600G :: :: :: :: :: :: Aloha :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: klokovanje GeForce 4... x :: :: :: :: Nego Ishmerish izvinjavam se... .) jbg nekom i GF4 znaci dosta! : :: :: :: :: :: :: :: :: Memorija je definitivno... znaci nema joj pomoci?! : :: :: :: :: :: :: :: :: A bila je odlican primerak za razvaljivanje od kloka! :D xaxa :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722 :: :: :: :: :: :: :: ::
Slepi ste kod ociju, nije nVidia nego NVILIA, lepo se vidi :) Ma to bacis i odes u neki servis, lepo ih zamolis i dobijes za dzabe. Svi servisi su puni takvih ispravnih kartica i imaju ih na bacanje. Posle im odnesi 100-200gr kafe da se zahvalis :)
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
Zameni cip kartice u kome se nalazi BIOS (ROM). Ovde postoji analogija u ispisivanju. Niti je graficki procesor niti sta drugo vec je ostecen osnovni cip koji izbacuje palete, karaktere, statistiku. Ako mozes da dodjes do mesta gde bi flesovao odgovarajuci original (bin ili rom ili hex) probaj, ako ne ide, moze se staviti u servisu drugi isti cip samo se programira firmver za tvoju graficku i ubaci u soket ili nalemi umesto ovog crknutog.
Pa i mene si sinoc iscimao,nisam ni pogledao a pomisli osam u jebote kako mu se desilo da mu crkne 260-ka ,i posle pogledam drugu sliku i priupitam se da ja dobro vidim
:: :: Pa i mene si sinoc iscimao,nisam ni pogledao a pomisli osam u jebote kako mu se desilo da mu crkne 260-ka ,i posle pogledam drugu sliku i priupitam se da ja dobro vidi :: :: :: EL radi kart au windows- :: :: http://img209.imageshack.us/img209/5521/q95504890.pn :: :: Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRI :: ASUS MAXIMUS II FORMUL :: 4GB Hyper :: 1T :: ATI 4890 SAPPHIRE Vapor :: CHIEFTEC 650 :: GIGABYTE Clear Cas :: SAMSUNG 226BW DV :: ::
E vidis ta ti nije van mozga,odmah cu da ga kontakitiram.Mozda uspem da izvucem menjazu za hilti busilicu
Aloha
:: `Evo dok se kidam od smeha,cisto da te informisem da hocu da mu je poklonim.Jer nisam pacenik da nekom trazim i dinar za ovo. :: :: Ти ниси нормалан! :: Дај Љубиши ако је већ не цениш, он ће да је прода за 110 евра :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.