Sto se tice Gigabyte-a imas i par slabijih od 4850 a to su Gigabyte 9800gt 1 GB ddr3 i Gigabyte 9600GT/GSO
Ja imam pasivno hladjenu 9600 GSO i u principu sam zadovoljan. U rezoluciji 1440 x 900 gura sve igre na high osim naravno Crysis-a. Tu su podesavanja na Medium.
Medjutim, koju god da odlucis da kupis od ovih nabrojanih moraces da dodas neki ventilator da duva u nju jer moja, na primer, bez ventilatora je isla i do 118 C nakon pola sata GRID-a
Ja sam dodao Silent Cooler Master 12-icu i temperatura ne prelazi 60 a komp je i dalje tih
zaista `genijalno`,...taman sam hteo da napisem da 99 % onih koji uzmu silent kartu ubrzo potom kupuju vent za istu...koja je ponta onda ?
silent karte se greju ko lude i treba da se zaobilaze u sirokom luku, treba uzeti DUAL slot kartu, koji ima odlicno hladjenje, podesiti vent na 10-20% kao sto sam ja sebi, bice necujan a karta hladna i dalje.
siguran sam bas da cujes ventilator dok przis crysis i rokas na sve strane, ma siguran sam.....poenta je ..tad je svejedno kojom brzinom siba vent...u mirovanju je hladna na 15% sto je necujno za 99 % dual slot karti.
Ajd uzdravlje
:: :: :: Kao sto kaze Slavuj, Gigabyte HD 4850 1 GB ddr3 :: :: Sto se tice Gigabyte-a imas i par slabijih od 4850 a to su Gigabyte 9800gt 1 GB ddr3 i Gigabyte 9600GT/GSO :: :: Ja imam pasivno hladjenu 9600 GSO i u principu sam zadovoljan. U rezoluciji 1440 x 900 gura sve igre na high osim naravno Crysis-a. Tu su podesavanja na Medium :: :: Medjutim, koju god da odlucis da kupis od ovih nabrojanih moraces da dodas neki ventilator da duva u nju jer moja, na primer, bez ventilatora je isla i do 118 C nakon pola sata GRID-a :: :: Ja sam dodao Silent Cooler Master 12-icu i temperatura ne prelazi 60 a komp je i dalje tih ::
potpuno se slazem sa tobom...totalno je glupo kupiti silent kartu da bi posle par dana dokupio kuler za nju...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: zaista `genijalno`,...taman sam hteo da napisem da 99 % onih koji uzmu silent kartu ubrzo potom kupuju vent za istu...koja je ponta onda ? :: :: silent karte se greju ko lude i treba da se zaobilaze u sirokom luku, treba uzeti DUAL slot kartu, koji ima odlicno hladjenje, podesiti vent na 10-20% kao sto sam ja sebi, bice necujan a karta hladna i dalje :: :: siguran sam bas da cujes ventilator dok przis crysis i rokas na sve strane, ma siguran sam.....poenta je ..tad je svejedno kojom brzinom siba vent...u mirovanju je hladna na 15% sto je necujno za 99 % dual slot karti :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: Kao sto kaze Slavuj, Gigabyte HD 4850 1 GB ddr3 :: :: :: :: Sto se tice Gigabyte-a imas i par slabijih od 4850 a to su Gigabyte 9800gt 1 GB ddr3 i Gigabyte 9600GT/GSO :: :: :: :: Ja imam pasivno hladjenu 9600 GSO i u principu sam zadovoljan. U rezoluciji 1440 x 900 gura sve igre na high osim naravno Crysis-a. Tu su podesavanja na Medium :: :: :: :: Medjutim, koju god da odlucis da kupis od ovih nabrojanih moraces da dodas neki ventilator da duva u nju jer moja, na primer, bez ventilatora je isla i do 118 C nakon pola sata GRID-a :: :: :: :: Ja sam dodao Silent Cooler Master 12-icu i temperatura ne prelazi 60 a komp je i dalje tih :: ::
Opet se ti praviš tu pametan. Imaš kao dual slot kuler i mnooooogo si lud. Još ćeš da ubeđuješ poštenu inteligenciju kako tu kartu koristiš za lađenje kokakole u letnjim danima. Idi ošišaj se ili tako nešto:P
Imao sam prilike da se igram sa 7600GS silent. Burazere to mi je napravilo plik na ruci kada sam je nepažnjom dokačio. Dakle beži od silent verzija.
silent karte se greju ko lude i treba da se zaobilaze u sirokom luku, treba uzeti DUAL slot kartu, koji ima odlicno hladjenje, podesiti vent na 10-20% kao sto sam ja sebi, bice necujan a karta hladna i dalje.
Kolega, ukrali ste deo mog posta, niste ga stavili kao citat. Nadam se da se ovo nece ponoviti niti cete nastaviti da prisvajate tudju intelektualnu svojinu jer cu biti prinudjen da vas tuzim.
prijatan vam dan.
Ajd uzdravlje
:: Opet se ti praviš tu pametan. Imaš kao dual slot kuler i mnooooogo si lud. Još ćeš da ubeđuješ poštenu inteligenciju kako tu kartu koristiš za lađenje kokakole u letnjim danima :: Idi ošišaj se ili tako nešto: :: :: Imao sam prilike da se igram sa 7600GS silent. Burazere to mi je napravilo plik na ruci kada sam je nepažnjom dokačio. Dakle beži od silent verzija :: :: :: silent karte se greju ko lude i treba da se zaobilaze u sirokom luku, treba uzeti DUAL slot kartu, koji ima odlicno hladjenje, podesiti vent na 10-20% kao sto sam ja sebi, bice necujan a karta hladna i dalje :: :: :: :: support normalit :: ::
ja ukro...nikad, to mi se omaklo slučaj vam je na staklenim nogama:P support normality
:: Kolega, ukrali ste deo mog posta, niste ga stavili kao citat. Nadam se da se ovo nece ponoviti niti cete nastaviti da prisvajate tudju intelektualnu svojinu jer cu biti prinudjen da vas tuzim :: :: prijatan vam dan :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Opet se ti praviš tu pametan. Imaš kao dual slot kuler i mnooooogo si lud. Još ćeš da ubeđuješ poštenu inteligenciju kako tu kartu koristiš za lađenje kokakole u letnjim danima :: :: Idi ošišaj se ili tako nešto: :: :: :: :: Imao sam prilike da se igram sa 7600GS silent. Burazere to mi je napravilo plik na ruci kada sam je nepažnjom dokačio. Dakle beži od silent verzija :: :: :: :: :: :: silent karte se greju ko lude i treba da se zaobilaze u sirokom luku, treba uzeti DUAL slot kartu, koji ima odlicno hladjenje, podesiti vent na 10-20% kao sto sam ja sebi, bice necujan a karta hladna i dalje :: :: :: :: :: :: :: :: support normalit :: :: :: ::
ADORJAN 02.04.2006.DUGAČKA 85 CM TEŠKA 5 KG IZMREŠĆENA SA OGROMNIM PRAZNIM STOMAKOM.DA JE UHVAĆENA 3 4 MESECA RANIJE IMALA BI GARANT 8 KILA.UPECANA NA KAUBLERA OD 10 CM
Pa otkud tebe kod nas(Kanjiza)?Kontam da nisi odavde,jer za labuske vajling booje() je Subotica i okolina rezidencija.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: ADORJAN 02.04.2006.DUGAČKA 85 CM TEŠKA 5 KG IZMREŠĆENA SA OGROMNIM PRAZNIM STOMAKOM.DA JE UHVAĆENA 3 4 MESECA RANIJE IMALA BI GARANT 8 KILA.UPECANA NA KAUBLERA OD 10 C ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.