Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
HighEnd fanless karta?
STRANA 1 OD 1
debeljko HighEnd fanless karta? 10.11.2009. 13:02 T21754

status: user
broj poruka: 16

Poshtovani nerdovi, koja bi bila najbrzha grafichka na nashem trzhishtu sa pasivnim hladjenjem?

hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco re 10.11.2009. 13:10 #157078

broj poruka: 2788
nisam bas za te pasivne karte ali ja mislim da je imala nVidia 8800 sa pasivnim kladjenjem

nemamime Re 10.11.2009. 13:24 #157083

broj poruka: 294
Ati 4670

Slavuj ... 10.11.2009. 13:41 #157086

broj poruka: 2236
http://www.buildsilentpc.com/img/GV-R485MC-1GH.jpg

Supermarketi ``Čutura``
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bunjevac HighEnd fanless karta? 10.11.2009. 14:18 #157095

broj poruka: 578

ATi 4850 1GB Silent
lauven ... 10.11.2009. 14:20 #157096

broj poruka: 54

Kao sto kaze Slavuj, Gigabyte HD 4850 1 GB ddr3.

Sto se tice Gigabyte-a imas i par slabijih od 4850 a to su Gigabyte 9800gt 1 GB ddr3 i Gigabyte 9600GT/GSO

Ja imam pasivno hladjenu 9600 GSO i u principu sam zadovoljan. U rezoluciji 1440 x 900 gura sve igre na high osim naravno Crysis-a. Tu su podesavanja na Medium.

Medjutim, koju god da odlucis da kupis od ovih nabrojanih moraces da dodas neki ventilator da duva u nju jer moja, na primer, bez ventilatora je isla i do 118 C nakon pola sata GRID-a

Ja sam dodao Silent Cooler Master 12-icu i temperatura ne prelazi 60 a komp je i dalje tih
Ognjeni Re: ... 10.11.2009. 14:30 #157103

broj poruka: 4521
zaista `genijalno`,...taman sam hteo da napisem da 99 % onih koji uzmu silent kartu ubrzo potom kupuju vent za istu...koja je ponta onda ?

silent karte se greju ko lude i treba da se zaobilaze u sirokom luku, treba uzeti DUAL slot kartu, koji ima odlicno hladjenje, podesiti vent na 10-20% kao sto sam ja sebi, bice necujan a karta hladna i dalje.

siguran sam bas da cujes ventilator dok przis crysis i rokas na sve strane, ma siguran sam.....poenta je ..tad je svejedno kojom brzinom siba vent...u mirovanju je hladna na 15% sto je necujno za 99 % dual slot karti.

Ajd uzdravlje

::
:: Kao sto kaze Slavuj, Gigabyte HD 4850 1 GB ddr3
:: Sto se tice Gigabyte-a imas i par slabijih od 4850 a to su Gigabyte 9800gt 1 GB ddr3 i Gigabyte 9600GT/GSO
:: Ja imam pasivno hladjenu 9600 GSO i u principu sam zadovoljan. U rezoluciji 1440 x 900 gura sve igre na high osim naravno Crysis-a. Tu su podesavanja na Medium
:: Medjutim, koju god da odlucis da kupis od ovih nabrojanih moraces da dodas neki ventilator da duva u nju jer moja, na primer, bez ventilatora je isla i do 118 C nakon pola sata GRID-a
:: Ja sam dodao Silent Cooler Master 12-icu i temperatura ne prelazi 60 a komp je i dalje tih
doca80 Re: Re: ... 10.11.2009. 14:33 #157104

broj poruka: 3053
potpuno se slazem sa tobom...totalno je glupo kupiti silent kartu da bi posle par dana dokupio kuler za nju...

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA

:: zaista `genijalno`,...taman sam hteo da napisem da 99 % onih koji uzmu silent kartu ubrzo potom kupuju vent za istu...koja je ponta onda ?
:: silent karte se greju ko lude i treba da se zaobilaze u sirokom luku, treba uzeti DUAL slot kartu, koji ima odlicno hladjenje, podesiti vent na 10-20% kao sto sam ja sebi, bice necujan a karta hladna i dalje
:: siguran sam bas da cujes ventilator dok przis crysis i rokas na sve strane, ma siguran sam.....poenta je ..tad je svejedno kojom brzinom siba vent...u mirovanju je hladna na 15% sto je necujno za 99 % dual slot karti
:: Ajd uzdravlje
:: ::
:: :: Kao sto kaze Slavuj, Gigabyte HD 4850 1 GB ddr3
:: :: Sto se tice Gigabyte-a imas i par slabijih od 4850 a to su Gigabyte 9800gt 1 GB ddr3 i Gigabyte 9600GT/GSO
:: :: Ja imam pasivno hladjenu 9600 GSO i u principu sam zadovoljan. U rezoluciji 1440 x 900 gura sve igre na high osim naravno Crysis-a. Tu su podesavanja na Medium
:: :: Medjutim, koju god da odlucis da kupis od ovih nabrojanih moraces da dodas neki ventilator da duva u nju jer moja, na primer, bez ventilatora je isla i do 118 C nakon pola sata GRID-a
:: :: Ja sam dodao Silent Cooler Master 12-icu i temperatura ne prelazi 60 a komp je i dalje tih
pajsgudgud silent 10.11.2009. 14:43 #157108

broj poruka: 3742
Opet se ti praviš tu pametan. Imaš kao dual slot kuler i mnooooogo si lud. Još ćeš da ubeđuješ poštenu inteligenciju kako tu kartu koristiš za lađenje kokakole u letnjim danima.
Idi ošišaj se ili tako nešto:P

Imao sam prilike da se igram sa 7600GS silent. Burazere to mi je napravilo plik na ruci kada sam je nepažnjom dokačio. Dakle beži od silent verzija.

silent karte se greju ko lude i treba da se zaobilaze u sirokom luku, treba uzeti DUAL slot kartu, koji ima odlicno hladjenje, podesiti vent na 10-20% kao sto sam ja sebi, bice necujan a karta hladna i dalje.

support normality

Ognjeni Re: silent 10.11.2009. 14:48 #157111

broj poruka: 4521
Kolega, ukrali ste deo mog posta, niste ga stavili kao citat. Nadam se da se ovo nece ponoviti niti cete nastaviti da prisvajate tudju intelektualnu svojinu jer cu biti prinudjen da vas tuzim.

prijatan vam dan.

Ajd uzdravlje

:: Opet se ti praviš tu pametan. Imaš kao dual slot kuler i mnooooogo si lud. Još ćeš da ubeđuješ poštenu inteligenciju kako tu kartu koristiš za lađenje kokakole u letnjim danima
:: Idi ošišaj se ili tako nešto:
:: Imao sam prilike da se igram sa 7600GS silent. Burazere to mi je napravilo plik na ruci kada sam je nepažnjom dokačio. Dakle beži od silent verzija
:: silent karte se greju ko lude i treba da se zaobilaze u sirokom luku, treba uzeti DUAL slot kartu, koji ima odlicno hladjenje, podesiti vent na 10-20% kao sto sam ja sebi, bice necujan a karta hladna i dalje
:: support normalit
lauven ... 10.11.2009. 14:54 #157113

broj poruka: 54
Sta hvali silent kartama?

Ja na mojoj lepo isprzim omlet sa slaninom kad ogladnim od igranja Crysis-a

Znaci, 2 in 1. Za cenu karte dobijes i mini sporet

Ako ovo nije best buy onda ne znam sta je

Naravno, salim se ja malo. U pravu su kad kazu da treba izbegavati silent karte. Ali ja sam to ukapirao tek kad sam je kupio.

Znaci, kad sam usao u Everest i video 118 Uf.
LonleyMax Mislim da je ovo trenutno najbrzi pasivac! 10.11.2009. 14:58 #157115

broj poruka: 1475
Ati RAdeon 5750 http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?ProductID=6648

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722

pajsgudgud Re: Re: silent 10.11.2009. 15:26 #157120

broj poruka: 3742
ja ukro...nikad, to mi se omaklo slučaj vam je na staklenim nogama:P
support normality

:: Kolega, ukrali ste deo mog posta, niste ga stavili kao citat. Nadam se da se ovo nece ponoviti niti cete nastaviti da prisvajate tudju intelektualnu svojinu jer cu biti prinudjen da vas tuzim
:: prijatan vam dan
:: Ajd uzdravlje
:: :: Opet se ti praviš tu pametan. Imaš kao dual slot kuler i mnooooogo si lud. Još ćeš da ubeđuješ poštenu inteligenciju kako tu kartu koristiš za lađenje kokakole u letnjim danima
:: :: Idi ošišaj se ili tako nešto:
:: :: Imao sam prilike da se igram sa 7600GS silent. Burazere to mi je napravilo plik na ruci kada sam je nepažnjom dokačio. Dakle beži od silent verzija
:: :: silent karte se greju ko lude i treba da se zaobilaze u sirokom luku, treba uzeti DUAL slot kartu, koji ima odlicno hladjenje, podesiti vent na 10-20% kao sto sam ja sebi, bice necujan a karta hladna i dalje
:: :: support normalit
debeljko .. 12.11.2009. 11:53 #157683

broj poruka: 16

Hvala svima. Ovaj PColor je chini mi se dovoljan za mene ali kazhu stizhe tek u decembru.

Ishmerish @Bunjevac 12.11.2009. 12:13 #157690

broj poruka: 7285
Zemo jes ti klao ovu stuku sa avatara,ili si koristio bandara napunjenog TNT-om kao mamac?

Aloha

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: ATi 4850 1GB Silent
bunjevac re Ishmerish 12.11.2009. 13:17 #157708

Stvarno je upecana ali je drzim na slici da nezaboravim da sam nekad znao.

Ishmerish Re: re Ishmerish 12.11.2009. 13:28 #157714

Ma kontam ja to,samo mi na avataru deluje dosta krvava

Na kojoj vodi i na sta je pala

Aloha

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Stvarno je upecana ali je drzim na slici da nezaboravim da sam nekad znao
bunjevac re Ishmerish 12.11.2009. 13:38 #157720

ADORJAN 02.04.2006.DUGAČKA 85 CM TEŠKA 5 KG IZMREŠĆENA SA OGROMNIM PRAZNIM STOMAKOM.DA JE UHVAĆENA 3 4 MESECA RANIJE IMALA BI GARANT 8 KILA.UPECANA NA KAUBLERA OD 10 CM
Ishmerish Nice 12.11.2009. 13:47 #157724

Pa otkud tebe kod nas(Kanjiza)?Kontam da nisi odavde,jer za labuske vajling booje() je Subotica i okolina rezidencija.

Aloha

:: ADORJAN 02.04.2006.DUGAČKA 85 CM TEŠKA 5 KG IZMREŠĆENA SA OGROMNIM PRAZNIM STOMAKOM.DA JE UHVAĆENA 3 4 MESECA RANIJE IMALA BI GARANT 8 KILA.UPECANA NA KAUBLERA OD 10 C
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs