Kupio sam ovu karticu i instalirao drajvere sa njenog diska i cini se da sve lepo radi osim sto nema zvuk..cackao sam sta sam stigao ali nece pa nece....Operativni sistem je XP... p.s.pogledao sam i kod Kovleta(tema isto o ovoj kartici ali na visti) sta je odgovoreno ali dal zato sto je Vista ne nalazim nista tamo ghde je uputstvo za njega...
Leadtek expert se povezuje sa AUX kablicem. To ti je onaj kablic sto se povezivao na CD-e da bi imao zvuk u 98 preko AUX ulaza. Znaci u crni konektor koji se nalazi na cosku kartice i u isti takav na ploci. I u opcijama namestis AUX kao izvor sa zvucne
U pakovanju za tv karticu ne isporucuju kablic za zvuk, tako da moras da nabais kablic od nekog cd/dvd citaca/pisaca, pa onda nadjes uputstvo za plocu i na njoj imas nacrtano i lepo odjasnjeno gde se nalaze pinovi za ulaz za povezivanje cd audio uredjaja, tu ubodes kablic a drugi kraj ubodes na tv karticu isto izgleda kao na ploci.
Posle ti ostaje da podesis Pvr da ti pusta i kontrolise zvuk sa zvucne kartice obicno pise ili aux ili line in.
Na kartici sa zadnje strane ti se nalazi ulaz za senzor, ulaz za tv signal , ulaz za radio i nista vise.
Inace skini najnovije drajvere i Pvr2 aplikaciju jer je mnogo bolja od Pvr 1 daje lepsu sliku i brze trazi kanal, i daje mogucnost da zapamtis/snimis kanale na hdd da ne bi morao svaki put kad reinstaliras program da pretrazujes sve frekfencije.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.