Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Leadtek tv2000 expert
STRANA 1 OD 1
jeremijabg Leadtek tv2000 expert 09.11.2009. 19:29 T21733

status: user
broj poruka: 128
Kupio sam ovu karticu i instalirao drajvere sa njenog diska i cini se da sve lepo radi osim sto nema zvuk..cackao sam sta sam stigao ali nece pa nece....Operativni sistem je XP...
p.s.pogledao sam i kod Kovleta(tema isto o ovoj kartici ali na visti) sta je odgovoreno ali dal zato sto je Vista ne nalazim nista tamo ghde je uputstvo za njega...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 09.11.2009. 20:01 #156902

broj poruka: 2236
Koji si gajtan za zvuk izabrao:

1. 4 pin od TV karte do ploče ili

2. sa zadnje strane karte jedna stereo banana, a druga u LINE IN(plava rupa) na zvučnoj ?

I šta ti je u WinPVR-u namešteno kao Audio-Out Control Line ?

Supermarketi ``Čutura``
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
jeremijabg ?gajtan?(ivica?...ivica?) 09.11.2009. 20:18 #156910

zapravo ni jedno od ta dva...samo sam ubo karticu u leziste...ali nemam nikakav kabal viska...a nemam ni zvucnu posebno(integrisana u maticnu)
cele1988 ..... 09.11.2009. 20:38 #156913

broj poruka: 1424
Leadtek expert se povezuje sa AUX kablicem. To ti je onaj kablic sto se povezivao na CD-e da bi imao zvuk u 98 preko AUX ulaza. Znaci u crni konektor koji se nalazi na cosku kartice i u isti takav na ploci. I u opcijama namestis AUX kao izvor sa zvucne
Slavuj ... 09.11.2009. 20:42 #156914

broj poruka: 2236
Izvini, opet sam pogledao, nema opcije 2, ona rupa nazad na karti je za senzor daljinskog.

Nego, morao si da dobiješ ovakav kabl:

http://i189.photobucket.com/albums/z248/gimino/page18.jpg

I u WinPVR-u izabereš AUX ili CD, jedno od ta dva, zavisi od načina prepoznavanja ploče.

Supermarketi ``Čutura``
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
jeremijabg nemam aj kabl 09.11.2009. 20:49 #156915

nemam takav kabl ali sam po uputsvu ubo jedan u line in sa zadnje strane kucista(maticne) koji ide sa tv karte...da nije nesto u podesavanjima?
jeremijabg nasao sam 09.11.2009. 20:54 #156916

treba da se u winfastu podesi i u audio control line prebaciti u koji sam ulaz sa zadnje strane povezao...hvala na pomoci!!!Pozdrav!

Equinoxe Re: nasao sam 09.11.2009. 20:55 #156918

broj poruka: 12057

Moraš softveru PVR2 da objasniš gde si ubo kabl, tj u koji ulaz zvučne karte: AUX, CD-IN, Line-IN itd.

:: treba da se u winfastu podesi i u audio control line prebaciti u koji sam ulaz sa zadnje strane povezao...hvala na pomoci!!!Pozdrav
::
ICEsd Na zalost 10.11.2009. 00:13 #156980

broj poruka: 2158
U pakovanju za tv karticu ne isporucuju kablic za zvuk, tako da moras da nabais kablic od nekog cd/dvd citaca/pisaca, pa onda nadjes uputstvo za plocu i na njoj imas nacrtano i lepo odjasnjeno gde se nalaze pinovi za ulaz za povezivanje cd audio uredjaja, tu ubodes kablic a drugi kraj ubodes na tv karticu isto izgleda kao na ploci.

Posle ti ostaje da podesis Pvr da ti pusta i kontrolise zvuk sa zvucne kartice obicno pise ili aux ili
line in.

Na kartici sa zadnje strane ti se nalazi ulaz za senzor, ulaz za tv signal , ulaz za radio i nista vise.

Inace skini najnovije drajvere i Pvr2 aplikaciju jer je mnogo bolja od Pvr 1 daje lepsu sliku i brze trazi kanal, i daje mogucnost da zapamtis/snimis kanale na hdd da ne bi morao svaki put kad reinstaliras program da pretrazujes sve frekfencije.

Evo linka za drajvere i aplikaciju:
http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/download.asp?downlineid=67&pronameid=93&lineid=6&act=3

P.S: Procitaj lepo uputstvo sve je lepo u slici objasnjeno evo ti link za njega:

ftp://ftp.leadtek.nl/mirror/tv_tuner/TV_Card_Manual/071113/66xx_W05G0194%28E%29Multi.pdf

A evo uputstva za podesavanje Pvr2 aplikacije:

ftp://ftp.leadtek.nl/mirror/tv_tuner/TV_Card_Manual/071217/6xxx_W05G0226%28D%29E.pdf

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs