Radeon 46502GB/DDR2/DVI/HDMI/FAN/128bit/.Sta mislite o ovoj grafickoj.Da li na njoj mogu da igram igricu nba 2k10 i pes 10.i Uglavnom sta mislite o njoj.
Verujem da mislis na 1GB,a mislim da ces moci igrati te igre na nekim razumnim detaljima,mada ako imas jos koji hiljadu bolje da uzmes 4670 512mb ili 1gb,to je ista ta karta samo radi na vecem frekvencijama u rangu je 3850/3870!!!
Ma binto mi da je da igram,mislim da je default rezolucija kod nba 1200 puta nesto.I radila je ali usporeno na 128 mb 256 bita.I cak nije htelo da mi promeni rezoluciju,kao monitor ne moze da prihvati tu rezoluciju,promenite rezoluciju desktopa 1920 x nesto.Ja promenim ono nece.Nadam se da ce na 1200 puta nesto da radi.Hvala svima na pomoci...
Uzmi 4670 1GB DDR3 sa Zalmanom i radi kao sat ja je imam kupio sam je pre neki dan 5700 dinara kosta skuplja je za 150 din od 512mb. Ova je extra i necujna je. A imas i Asus za 5400 din isto 1 GB. Srecno
I da ne treba ti poseban izvor struje sa napajanja za nju jer ima smanjenu potrosnju i uzima struju samo preko pci e slota. Dovoljno ti je da imas kvalitetno napajanje od 400W
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.