Koji monitor od 19` bi mi ppreporucili do 11000-12000din? Koristio bi se za svakodnevni rad,net,filmovi...BEZ igrica...Molio bih vas da mi ne preporucujete 22` ili sl...jer MORA 19` Bitno je da je slika jasna i da je zracenje minimalno(osoba koja ce ga koristiti ima blago ostecen vid,i to se moze pogorsati)...
hm,a cini mi se da su uglovi nekako mali...i 1000:1 kontrast??? i 1680 rezolucija na 19`...nisam nikad video uzivo tako nesto??? kakva je slika ako si video uzivo?
Znam koja mu je cena, nadovezao sam se na bax-a :), ali kako stvari stoje ovaj prvi monitor sto je bax preporucio je najbolji :).
Pozdrav!
:: Razmisli i o Samsung 943 NW modelu :: :: @Gile23 :: Pogledaj koja je cena Samsung T200.Nisi se odavno refresh-ovao :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
pa kakva tema ... al si ga opisao .. ko za stivi wondera da uzimas monitor ... ma neki 14`` crt .. ionako ga nece ni videti .. da je mali ali da ga vidi .. shalim
za osobe sa ostecenim vidom se uzima najveci/kvalitetniji monitor koji mozes da nadjes/priustish ... nikako sa ultra hi / full hd qrac/palac rezolucijama jer nece nista videti ...
ja 20 godina sedim pred monitorima i jos uvek mogu da vidim muvin qrac sa 2m .. ali nemogu vise da buljim i surfujem na 1680x1050 duze od 2 sata .. rastojanje 70cm .. ti sitni detalji ubijaju oci ..
najidealniji bi ti bio stari 19`` tft 4:3 max 1280x1024 .. samsung
ih bre,pa nisam rekao da je ostecen vid u smislu da ne vidi nista ili tek ponesto nazire,vec se naglo kvari vid toj osobi,jako brzo se povecava dioptrija...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: :: pa kakva tema ... al si ga opisao .. ko za stivi wondera da uzimas monitor ... ma neki 14`` crt .. ionako ga nece ni videti .. da je mali ali da ga vidi .. shali :: :: za osobe sa ostecenim vidom se uzima najveci/kvalitetniji monitor koji mozes da nadjes/priustish ... nikako sa ultra hi / full hd qrac/palac rezolucijama jer nece nista videti .. :: :: ja 20 godina sedim pred monitorima i jos uvek mogu da vidim muvin qrac sa 2m .. ali nemogu vise da buljim i surfujem na 1680x1050 duze od 2 sata .. rastojanje 70cm .. ti sitni detalji ubijaju oci . :: :: najidealniji bi ti bio stari 19`` tft 4:3 max 1280x1024 .. samsung
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.