pozdrav svima, ja odlucih da kupim novu graficku, konacno;), lutajuci po netu nekako mi se ova geforce 7300GT najvise dopada. nazalost kod nas nisam naso ni na jednu verziju sa DDR3 memorijom, mada i Gigabytova sa DDR2 memorijom deluje sasvim OK (gpu 450Mhz i mem 800Mhz u odnosu na standardnih 350/700!!!). moje pitanje je da li je ovo dobra graficka ili preporucujete neku drugu, budzet mi je max 100evra
Ok je ta grafika, ali moj savet bi ti bio Asus 6600GT/128mb sasvim ti je dovoljno, sve ce da radi bez problema. Mozes da ides i na varijantu sa 256mb ali neces dobiti nesto mnogo bolje performanse. Znaci moja definitivna preporuka je ASUS 6600 GT
Ok je ta grafika, ali moj savet bi ti bio Asus 6600GT/128mb sasvim ti je dovoljno, sve ce da radi bez problema. Mozes da ides i na varijantu sa 256mb ali neces dobiti nesto mnogo bolje performanse. Znaci moja definitivna preporuka je ASUS 6600 GT
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.