imam problem sa aplikacijama i igricama koje sadrže shadere 2.0 i3.0 problem se manifestuje kao treptanje boja koje ne bi trebalo da se nalaze na aplikaciji.
grafička kartica nije izgubila nimalo od performansi niti se greje više nego uobičajeno.
posle pojave problema ponovo sam instalirao windows i direct x ali je problem ostao.
problem se može pogledati [URL=http://blog.24casa.com/album/344/245]odvde[/URL]
Prema skrinsotovima, rekao bih da je u pitanju memorija (teksture za odredjene povrsine su neispravne). Pokusaj da ocistis karticu od prasine i da malo anderklokujes memoriju, mozda se samo "malo" pregreva (gora varijanta je da je neki od memorijskih cipova neispravan). Srecno!
instalirao sam najnoviji drajver problem se povećao -vraćenjem starog drajvera problem je isti ,, smanji sam brzinu memorije ali problem ostaje isti (obrisao još ranije i pregledao sve je u suštini u redu a rešenja za sad nema.)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.