Odluka je pala, sutra kupujem ovu grficku, cena je 5600 din.Da ne budem dosadan, ako neko ima ovu karticu voleo bih da cujem utiske ili ako je neko radio testiranje iste zanimaju me rezultati. Pozdrav svima!
Ako pitaš za utisak, ništa spektakularno. Možda cena (cc 50e, s tim što je nigde nema .-) i činjenica da je hladna kao špricer (30-ak stepeni idle, 41-42 stepena full load u zatvorenom kućištu!!! - Hladi je Arctic Cooling Accelero L7). Ostalo završava kao i svaka (sada već ispod-) prosečna DX10 karta, tipa nVidia 8600 GT ili ATI 2600XT..
U 3D Mark-u 06 na 1280x1024 mi je bacila nešto preko 8100 bodova :( sa Phenom-om II X2 550BE@3.50GHz (17.5x200), na Gigabyte GA-MA770T-UD3P ploči i sa Kingston-om HX 2GB/1600MHz sa malo zategnutijim latencijama 7-7-7-20/1.5V.. Ostale komponente su manje-više standardne..
Ja kupih ovu karticu pre 10ak dana i mogu Vam reci da sam zadovoljan, jedino sto je GDDR3, imao sam pogresnu informaciju. Doveo sam i neke klince, instalirali smo neku igricu, ne znam tacno koju posto me to ne zanima, ne igram igrice, podesavanja na full i bilo je obostrano odusevljenje, klince nisi mogao da zaustavis, do tada tu igricu nisu mogli da igraju bez seckanja, pucacina neka sa mnogo krvi, odmah su pale kombinacije kako da dodju do para pa da kupe ovu grafiku! Fino se klokuje, ne greje se puno, kuler je tih i efikasan, jednom recju, za moje potrebe i ne samo moje, mnogo dobra grafika!!! Pozdrav i laku noc svima!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.