hahahahahahahahaha...pa gde da je nadje polovnu??? Ti ne kontas da su novije komponente na ceni i kad su polovne,nece naci za 60e polovnu ni u ludilu!!! za 70e je pitanje i kad bi je neko davao to bi otislo odma...znaci jedino 8800gt ili 4830...
:: i opet prvi provociras...hajde kloni se mene.. :: :: ja kazem da i sad ima da se nadje jer je covek pitao za polovnu!!! moze da je nadje za oko 6000 din sigurno :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Takodje i 4670 svaka preporuka,jes da je slabija malo od one 2,ali za te pare moze nova da se nadje tako da razmisli sta i kako,na tebi je da odlucis i da potrazis...
:: :: 4670, nova, za te pare, pohuje 8800GT za ručak. E sada, ako ti i polovno odgovara, to je druga stvar, 8800GT (G92), 4830... :: ::
nova je 7800 din! znaci 80 e! koliko da trazi neko ko prodaje recimo da je stara 6 meseci kao moja npr?znas kad ce da dobije 7000?nikad...ja sam samo realan iako je ja imam... prodaje lik na Benchu Gainwardovu GTS 250 za 65 e!
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Brate taj lik je retard neki,vido sam oglas jos pre mes dana...znaci bolesss,hahah alo bre covek prodaje gts 250 za 65e mes dana a nova karta !!!!!!!!! nesto mi tu sumnjivo :D
:: nova je 7800 din! znaci 80 e! koliko da trazi neko ko prodaje recimo da je stara 6 meseci kao moja npr?znas kad ce da dobije 7000?nikad...ja sam samo realan iako je ja imam... prodaje lik na Benchu Gainwardovu GTS 250 za 65 e :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Eto vidis da mozes da budes i konstruktivan,jos samo potvrda o postojanju validne garancije a da pritom ista nije izdata od strane poljoprivredne komore Srbije,i imamo bestbuy.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: prodaje lik na Benchu Gainwardovu GTS 250 za 65 e ::
Ma nema od toga nista,evo gledam nije ni broj stavio,znaci neka mucka,bolje da covek pazari novu 9600gt,ima na oglasima sam vido za 60e..
:: Eto vidis da mozes da budes i konstruktivan,jos samo potvrda o postojanju validne garancije a da pritom ista nije izdata od strane poljoprivredne komore Srbije,i imamo bestbuy :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: prodaje lik na Benchu Gainwardovu GTS 250 za 65 e :: :: ::
:: Sto me to ne iznenadjuje : :: :: Pa pazi ako nece ATI onda je taj GF 9600GT pravi izbor,medjutim za iste pare je 4830 bolji izbor :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Kad počneš da na svoju štetu uzimaš lošije (9600GT preko 4830) onda više nisi fan nego pacijent za čike u belom. Možeš biti fan C. Zvezde ili Partizana, ali ovo je izvan domašaja. Aj kapiram Da su 9800 GT(X) u pitanju, pa da se opravdaš time što si fan.
To `fan` nekog od tabora (Ati/nVidia. AMD/Intel) moze da presudi samo ako se dvoumi oko komponenti jednakih mogucnosti - sve jedno koju god da uzmete pa onda uzmite od onog proizvodjaca kojeg vise simpatisete... U bilo kom drugom slucaju stoji Bax-ova: `...više nisi fan nego pacijent za čike u belom.` **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Sad si ga preterao znaci ihaaaa...a ove lozane odma da uskoce hahaha,znas kako,preferiram ati ali ta 9600gt nije losa karta i nije mnogo losija od te 4830...hmm jedino ona xfx dk moze osetno da je ispegla zbog velikog oc potencijala...znaci ne liozite se,to su sada low end karte koje se razlikuju sve medjusobno u par frejmova...
:: :: Kad počneš da na svoju štetu uzimaš lošije (9600GT preko 4830) onda više nisi fan nego pacijent za čike u belom. Možeš biti fan C. Zvezde ili Partizana, ali ovo je izvan domašaja. Aj kapiram Da su 9800 GT(X) u pitanju, pa da se opravdaš time što si fan :: :: :: Hehe moz da bude ako e ATi fan .)
Odnos ili ti razlike su vece ako uzmes u obzir i ostale operacije,a ne samo igre.Medjutim za razliku od tih paljevina koje pominjes i ti si izgovorio nesto sto nije istina.G92 chip ili ti 512MB DDR3 na 256-bitnoj magistrali nikada(bar zasada)nemoze biti low end karta,vec samo mid/high(9600GT/8800GTS) range karta starije generacije.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Pa ispada sad ko kako gleda na stvari,hmm i gtx 260 ima 448 bita pa je slabija od mnogih 256-bitnih karti,znaci nemojmo sad globalizovati stvari...realno gledano te karte mogu biti mid/high samo u zemlji albaniji gde jos nije stigla ni 4xxx serija :D
:: Odnos ili ti razlike su vece ako uzmes u obzir i ostale operacije,a ne samo igre.Medjutim za razliku od tih paljevina koje pominjes i ti si izgovorio nesto sto nije istina.G92 chip ili ti 512MB DDR3 na 256-bitnoj magistrali nikada(bar zasada)nemoze biti low end karta,vec samo mid/high(9600GT/8800GTS) range karta starije generacije :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Te Nvidia-jine kerefeke sa magistralom nisu merodavne.Prvo su na 880GTS 320/640MB furali 384(256+128)ili ti na 8800 GTX/ULTRA 768(512+128),da bi sada na GT200 stavili 448(256+128+64).Sto je notorna glupost(primer povratka(kratkotrajnog) 8800GT/S 512M)od koje bi sto pre trebalo da odustanu jer je logican redosled 128/256/512.A s obzirom da ni jedan proizvodjac nije u potpunosti usavrsio(uspeo da iskoristi)512bit-nu magistralu,i dalje se 256bit-na magistrala pokazala kao najbolje(najjeftinije)i potpuno funkcionalno resenje.
Reci mi kako bi nazvao: 9800PRO,X800XT,1950XT,2900PRO/6800GS,7900GS,8800GTS ???
Aloha
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.