Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Opet ja i moja umrela grafichka
STRANA 1 OD 1
bstaletic Opet ja i moja umrela grafichka 05.11.2009. 13:52 T21593

status: user
broj poruka: 1889
Ovog puta njene slike:

Album: http://img696.imageshack.us/gal.php?g=dscn1185.jpg

I svak posebno:
http://img696.imageshack.us/i/dscn1185.jpg/
http://img682.imageshack.us/i/dscn1177.jpg/
http://img214.imageshack.us/i/dscn1178.jpg/
http://img35.imageshack.us/i/dscn1179v.jpg/
http://img695.imageshack.us/i/dscn1180.jpg/
http://img14.imageshack.us/i/dscn1181l.jpg/
http://img694.imageshack.us/i/dscn1182.jpg/
http://img694.imageshack.us/i/dscn1183.jpg/
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Lepo 05.11.2009. 14:01 #155421

broj poruka: 6876
steta sto je na vecnim lovistima

Equinoxe Re: 05.11.2009. 14:15 #155426

broj poruka: 12057

Drugar moj ima ASUS 8800GTS (G80) i polako mu umire i ponaša se tako što samo izgubi sync u toku igranja bilo čega. Kuler čišćen, promenjena pasta, čak i na maximalnoj brzini ventilatora to se dešava. Malo po malo temperatura krene preko 90 i tras.

Slavuj ... 05.11.2009. 14:26 #155432

broj poruka: 2236
Koliko je trajala ?
Koliko se grejala ?
Koliko je bila skuplja od istog modela drugih proizvođača ?

Supermarketi ``Čutura``
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: 05.11.2009. 14:44 #155436

broj poruka: 18472
Ako radi a trotluje tj polako umire nece mu priznati garanciju sve dok ne crkne karta skroz a to ce se tesko desiti.G80 je teska mrcina i neda se bas tako lako.
Bolje da je ubije sam i lepo odnese na reklamaciju jer ce ga ovako u protivnom drndati dzaba.Vrte 3D Mark u servisu i ako prodje karta radi.Kapirash?Srpska posla.

@bstaletic

Ti si jos dobar.Tebi umrla skroz.Hehehehe.Imam jednu kuci istu takvu,drzim je kao rekvizit.Dobio sam na poklon od prijatelja.

Green Green Grass Of Home

::
:: Drugar moj ima ASUS 8800GTS (G80) i polako mu umire i ponaša se tako što samo izgubi sync u toku igranja bilo čega. Kuler čišćen, promenjena pasta, čak i na maximalnoj brzini ventilatora to se dešava. Malo po malo temperatura krene preko 90 i tras
bstaletic @Slavuj 05.11.2009. 15:01 #155438

broj poruka: 1889
Kupio sam je polovnu za 90 euvra grejanje ne znam a trajala je oko dve i po godine.
SkyFire Ma grejala se kao TA pec.. 05.11.2009. 15:07 #155439

G80 chipovi su jako vruci chipovi.Idu i do 90c u full load-u.GTS se mozda manje grejao od refentnog GTX-a koji u normalnim uslovima rada ide na 80+c u full load.
Koliko god da se grejala uzrok smrti kod tebe nije utvrdjen.Donesi je kod cika Skaja na abdukciju da vidimo sta se tu desilo.Hehehe.Salim se.Verovatno je umrla od starosti kad vec ne znas uzrok boljke.

Equinoxe Re: Re: Re: 05.11.2009. 15:21 #155445

Nema nikakvog trotlovanja, karta radi savršeno dok se ne zabode, tj kad pređe 9x, kako kad. Jok ti češ da mu priznaš garanciju jer ako ja odem u onaj DL, biće svašta. Sve pametnjakovići u servisu. `Znate, to tako treba da se greje, zuji, šišti, koči....`

:: Ako radi a trotluje tj polako umire nece mu priznati garanciju sve dok ne crkne karta skroz a to ce se tesko desiti.G80 je teska mrcina i neda se bas tako lako
:: Bolje da je ubije sam i lepo odnese na reklamaciju jer ce ga ovako u protivnom drndati dzaba.Vrte 3D Mark u servisu i ako prodje karta radi.Kapirash?Srpska posla
:: @bstaleti
:: Ti si jos dobar.Tebi umrla skroz.Hehehehe.Imam jednu kuci istu takvu,drzim je kao rekvizit.Dobio sam na poklon od prijatelja
:: Green Green Grass Of Home
:: ::
:: :: Drugar moj ima ASUS 8800GTS (G80) i polako mu umire i ponaša se tako što samo izgubi sync u toku igranja bilo čega. Kuler čišćen, promenjena pasta, čak i na maximalnoj brzini ventilatora to se dešava. Malo po malo temperatura krene preko 90 i tras
SkyFire Re: Re: Re: Re: 05.11.2009. 15:28 #155448

Ma znam ja da si ti opasan kao leptiric.Ima i opasnijih veruj mi al ne hebu oni to.Bolje je da kartu usmrti sto pre inace ce ga ovako setati tamo ovamo.Ko zna,mozda i ustanove kvar.Ja samo drugarski kazem jer znam kako to ide.

:: Nema nikakvog trotlovanja, karta radi savršeno dok se ne zabode, tj kad pređe 9x, kako kad. Jok ti češ da mu priznaš garanciju jer ako ja odem u onaj DL, biće svašta. Sve pametnjakovići u servisu. `Znate, to tako treba da se greje, zuji, šišti, koči....
:: :: Ako radi a trotluje tj polako umire nece mu priznati garanciju sve dok ne crkne karta skroz a to ce se tesko desiti.G80 je teska mrcina i neda se bas tako lako
:: :: Bolje da je ubije sam i lepo odnese na reklamaciju jer ce ga ovako u protivnom drndati dzaba.Vrte 3D Mark u servisu i ako prodje karta radi.Kapirash?Srpska posla
:: :: @bstaleti
:: :: Ti si jos dobar.Tebi umrla skroz.Hehehehe.Imam jednu kuci istu takvu,drzim je kao rekvizit.Dobio sam na poklon od prijatelja
:: :: Green Green Grass Of Home
:: :: ::
:: :: :: Drugar moj ima ASUS 8800GTS (G80) i polako mu umire i ponaša se tako što samo izgubi sync u toku igranja bilo čega. Kuler čišćen, promenjena pasta, čak i na maximalnoj brzini ventilatora to se dešava. Malo po malo temperatura krene preko 90 i tras
Equinoxe Re: Re: Re: Re: Re: 05.11.2009. 15:30 #155449

Znam i ja, odlično. Imao sam prilike da razgovaram i sa ASUS regionalnim menadžerom, ali njega cimam kad su u DL-u baš bezobrazni.

:: Ma znam ja da si ti opasan kao leptiric.Ima i opasnijih veruj mi al ne hebu oni to.Bolje je da kartu usmrti sto pre inace ce ga ovako setati tamo ovamo.Ko zna,mozda i ustanove kvar.Ja samo drugarski kazem jer znam kako to ide
:: :: Nema nikakvog trotlovanja, karta radi savršeno dok se ne zabode, tj kad pređe 9x, kako kad. Jok ti češ da mu priznaš garanciju jer ako ja odem u onaj DL, biće svašta. Sve pametnjakovići u servisu. `Znate, to tako treba da se greje, zuji, šišti, koči....
:: :: :: Ako radi a trotluje tj polako umire nece mu priznati garanciju sve dok ne crkne karta skroz a to ce se tesko desiti.G80 je teska mrcina i neda se bas tako lako
:: :: :: Bolje da je ubije sam i lepo odnese na reklamaciju jer ce ga ovako u protivnom drndati dzaba.Vrte 3D Mark u servisu i ako prodje karta radi.Kapirash?Srpska posla
:: :: :: @bstaleti
:: :: :: Ti si jos dobar.Tebi umrla skroz.Hehehehe.Imam jednu kuci istu takvu,drzim je kao rekvizit.Dobio sam na poklon od prijatelja
:: :: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: ::
:: :: :: :: Drugar moj ima ASUS 8800GTS (G80) i polako mu umire i ponaša se tako što samo izgubi sync u toku igranja bilo čega. Kuler čišćen, promenjena pasta, čak i na maximalnoj brzini ventilatora to se dešava. Malo po malo temperatura krene preko 90 i tras
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: 05.11.2009. 15:32 #155450

E to je vec nesto drugo.Ondak imas veze,Hehehe.Opasan ovaj Baxonja.Ipak nisi leptiric,sad si pcelica hahahaha.

:: Znam i ja, odlično. Imao sam prilike da razgovaram i sa ASUS regionalnim menadžerom, ali njega cimam kad su u DL-u baš bezobrazni
:: :: Ma znam ja da si ti opasan kao leptiric.Ima i opasnijih veruj mi al ne hebu oni to.Bolje je da kartu usmrti sto pre inace ce ga ovako setati tamo ovamo.Ko zna,mozda i ustanove kvar.Ja samo drugarski kazem jer znam kako to ide
:: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: Nema nikakvog trotlovanja, karta radi savršeno dok se ne zabode, tj kad pređe 9x, kako kad. Jok ti češ da mu priznaš garanciju jer ako ja odem u onaj DL, biće svašta. Sve pametnjakovići u servisu. `Znate, to tako treba da se greje, zuji, šišti, koči....
:: :: :: :: Ako radi a trotluje tj polako umire nece mu priznati garanciju sve dok ne crkne karta skroz a to ce se tesko desiti.G80 je teska mrcina i neda se bas tako lako
:: :: :: :: Bolje da je ubije sam i lepo odnese na reklamaciju jer ce ga ovako u protivnom drndati dzaba.Vrte 3D Mark u servisu i ako prodje karta radi.Kapirash?Srpska posla
:: :: :: :: @bstaleti
:: :: :: :: Ti si jos dobar.Tebi umrla skroz.Hehehehe.Imam jednu kuci istu takvu,drzim je kao rekvizit.Dobio sam na poklon od prijatelja
:: :: :: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Drugar moj ima ASUS 8800GTS (G80) i polako mu umire i ponaša se tako što samo izgubi sync u toku igranja bilo čega. Kuler čišćen, promenjena pasta, čak i na maximalnoj brzini ventilatora to se dešava. Malo po malo temperatura krene preko 90 i tras
goran27 saucesce za grafu 05.11.2009. 15:33 #155452

broj poruka: 372
I meni je skoro crkla Asus 8800gts G80,pocelo je sa probijanjem linija po ekranu,zatim restart racunara sa plavim ekranom.Steta,dobro parce hardwarea.Pozz

Equinoxe Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 05.11.2009. 15:34 #155453

Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....hahahahahhahaah....

goran27
Jeste, i još uvek sa G80 može lepo da se igra.

:: E to je vec nesto drugo.Ondak imas veze,Hehehe.Opasan ovaj Baxonja.Ipak nisi leptiric,sad si pcelica hahahaha
:: :: Znam i ja, odlično. Imao sam prilike da razgovaram i sa ASUS regionalnim menadžerom, ali njega cimam kad su u DL-u baš bezobrazni
:: :: :: Ma znam ja da si ti opasan kao leptiric.Ima i opasnijih veruj mi al ne hebu oni to.Bolje je da kartu usmrti sto pre inace ce ga ovako setati tamo ovamo.Ko zna,mozda i ustanove kvar.Ja samo drugarski kazem jer znam kako to ide
:: :: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: :: Nema nikakvog trotlovanja, karta radi savršeno dok se ne zabode, tj kad pređe 9x, kako kad. Jok ti češ da mu priznaš garanciju jer ako ja odem u onaj DL, biće svašta. Sve pametnjakovići u servisu. `Znate, to tako treba da se greje, zuji, šišti, koči....
:: :: :: :: :: Ako radi a trotluje tj polako umire nece mu priznati garanciju sve dok ne crkne karta skroz a to ce se tesko desiti.G80 je teska mrcina i neda se bas tako lako
:: :: :: :: :: Bolje da je ubije sam i lepo odnese na reklamaciju jer ce ga ovako u protivnom drndati dzaba.Vrte 3D Mark u servisu i ako prodje karta radi.Kapirash?Srpska posla
:: :: :: :: :: @bstaleti
:: :: :: :: :: Ti si jos dobar.Tebi umrla skroz.Hehehehe.Imam jednu kuci istu takvu,drzim je kao rekvizit.Dobio sam na poklon od prijatelja
:: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: Drugar moj ima ASUS 8800GTS (G80) i polako mu umire i ponaša se tako što samo izgubi sync u toku igranja bilo čega. Kuler čišćen, promenjena pasta, čak i na maximalnoj brzini ventilatora to se dešava. Malo po malo temperatura krene preko 90 i tras
goran27 saucesce za grafu 05.11.2009. 15:36 #155454

I meni je skoro crkla Asus 8800gts G80,pocelo je sa probijanjem linija po ekranu,zatim restart racunara sa plavim ekranom.Steta,dobro parce hardwarea.Pozz

MaliAbner Otkud sad pa to da se zelene kartice greju... 05.11.2009. 15:55 #155462

broj poruka: 7769
Ja sam mislio da je to moguce smo kod ATi kartica.

Takodje primecujem dosta ASUS-a koji je felerican i to bas podvucenog zelenom.

Tomato Republic Of Serbia !!!

Equinoxe Re: Otkud sad pa to da se zelene kartice greju... 05.11.2009. 15:56 #155463

Takođe.

:: Takodje primecujem dosta ASUS-a koji je felerican i to bas podvucenog zelenom
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
goran27 re bax2003 05.11.2009. 16:28 #155477

Pozdrav za baxaaaaaaaa.

Pisko Re: Otkud sad pa to da se zelene kartice greju... 05.11.2009. 18:08 #155497

broj poruka: 6651

Ne znam kako da izbegnem nadmudrivanje nvidia vs. ati, ali, kod nas je tabu tema crkavanje nvidijinih čipova. Napolju su pukli para i para na reklamacije u garantnom roku.
Pun je net priča, pa ne bi o tome, pa čak ni da li je to prava istina. Ali, ima nešto čim ima
dima. To je premlada karta da crkne. Govori o tome da je, zarad trenutne slave, prenasvirana svesno.
Šteta, em je moglo na njoj da se drnda još a i mogla je da se proda... dobro, nešto mora i da crkne, pa i novo... ali, gorak ukus za nvidia fanove a još gorči na one kojima je svejedno ali ne bi da rizikuju.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: Ja sam mislio da je to moguce smo kod ATi kartica
:: Takodje primecujem dosta ASUS-a koji je felerican i to bas podvucenog zelenom
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs