Drugar moj ima ASUS 8800GTS (G80) i polako mu umire i ponaša se tako što samo izgubi sync u toku igranja bilo čega. Kuler čišćen, promenjena pasta, čak i na maximalnoj brzini ventilatora to se dešava. Malo po malo temperatura krene preko 90 i tras.
Ako radi a trotluje tj polako umire nece mu priznati garanciju sve dok ne crkne karta skroz a to ce se tesko desiti.G80 je teska mrcina i neda se bas tako lako. Bolje da je ubije sam i lepo odnese na reklamaciju jer ce ga ovako u protivnom drndati dzaba.Vrte 3D Mark u servisu i ako prodje karta radi.Kapirash?Srpska posla.
@bstaletic
Ti si jos dobar.Tebi umrla skroz.Hehehehe.Imam jednu kuci istu takvu,drzim je kao rekvizit.Dobio sam na poklon od prijatelja.
Green Green Grass Of Home
:: :: Drugar moj ima ASUS 8800GTS (G80) i polako mu umire i ponaša se tako što samo izgubi sync u toku igranja bilo čega. Kuler čišćen, promenjena pasta, čak i na maximalnoj brzini ventilatora to se dešava. Malo po malo temperatura krene preko 90 i tras :: ::
G80 chipovi su jako vruci chipovi.Idu i do 90c u full load-u.GTS se mozda manje grejao od refentnog GTX-a koji u normalnim uslovima rada ide na 80+c u full load. Koliko god da se grejala uzrok smrti kod tebe nije utvrdjen.Donesi je kod cika Skaja na abdukciju da vidimo sta se tu desilo.Hehehe.Salim se.Verovatno je umrla od starosti kad vec ne znas uzrok boljke.
Nema nikakvog trotlovanja, karta radi savršeno dok se ne zabode, tj kad pređe 9x, kako kad. Jok ti češ da mu priznaš garanciju jer ako ja odem u onaj DL, biće svašta. Sve pametnjakovići u servisu. `Znate, to tako treba da se greje, zuji, šišti, koči....`
:: Ako radi a trotluje tj polako umire nece mu priznati garanciju sve dok ne crkne karta skroz a to ce se tesko desiti.G80 je teska mrcina i neda se bas tako lako :: Bolje da je ubije sam i lepo odnese na reklamaciju jer ce ga ovako u protivnom drndati dzaba.Vrte 3D Mark u servisu i ako prodje karta radi.Kapirash?Srpska posla :: :: @bstaleti :: :: Ti si jos dobar.Tebi umrla skroz.Hehehehe.Imam jednu kuci istu takvu,drzim je kao rekvizit.Dobio sam na poklon od prijatelja :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: Drugar moj ima ASUS 8800GTS (G80) i polako mu umire i ponaša se tako što samo izgubi sync u toku igranja bilo čega. Kuler čišćen, promenjena pasta, čak i na maximalnoj brzini ventilatora to se dešava. Malo po malo temperatura krene preko 90 i tras :: :: :: ::
Ma znam ja da si ti opasan kao leptiric.Ima i opasnijih veruj mi al ne hebu oni to.Bolje je da kartu usmrti sto pre inace ce ga ovako setati tamo ovamo.Ko zna,mozda i ustanove kvar.Ja samo drugarski kazem jer znam kako to ide.
:: :: Nema nikakvog trotlovanja, karta radi savršeno dok se ne zabode, tj kad pređe 9x, kako kad. Jok ti češ da mu priznaš garanciju jer ako ja odem u onaj DL, biće svašta. Sve pametnjakovići u servisu. `Znate, to tako treba da se greje, zuji, šišti, koči.... :: :: :: Ako radi a trotluje tj polako umire nece mu priznati garanciju sve dok ne crkne karta skroz a to ce se tesko desiti.G80 je teska mrcina i neda se bas tako lako :: :: Bolje da je ubije sam i lepo odnese na reklamaciju jer ce ga ovako u protivnom drndati dzaba.Vrte 3D Mark u servisu i ako prodje karta radi.Kapirash?Srpska posla :: :: :: :: @bstaleti :: :: :: :: Ti si jos dobar.Tebi umrla skroz.Hehehehe.Imam jednu kuci istu takvu,drzim je kao rekvizit.Dobio sam na poklon od prijatelja :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: Drugar moj ima ASUS 8800GTS (G80) i polako mu umire i ponaša se tako što samo izgubi sync u toku igranja bilo čega. Kuler čišćen, promenjena pasta, čak i na maximalnoj brzini ventilatora to se dešava. Malo po malo temperatura krene preko 90 i tras :: :: :: :: :: ::
Znam i ja, odlično. Imao sam prilike da razgovaram i sa ASUS regionalnim menadžerom, ali njega cimam kad su u DL-u baš bezobrazni.
:: Ma znam ja da si ti opasan kao leptiric.Ima i opasnijih veruj mi al ne hebu oni to.Bolje je da kartu usmrti sto pre inace ce ga ovako setati tamo ovamo.Ko zna,mozda i ustanove kvar.Ja samo drugarski kazem jer znam kako to ide :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: Nema nikakvog trotlovanja, karta radi savršeno dok se ne zabode, tj kad pređe 9x, kako kad. Jok ti češ da mu priznaš garanciju jer ako ja odem u onaj DL, biće svašta. Sve pametnjakovići u servisu. `Znate, to tako treba da se greje, zuji, šišti, koči.... :: :: :: :: :: Ako radi a trotluje tj polako umire nece mu priznati garanciju sve dok ne crkne karta skroz a to ce se tesko desiti.G80 je teska mrcina i neda se bas tako lako :: :: :: Bolje da je ubije sam i lepo odnese na reklamaciju jer ce ga ovako u protivnom drndati dzaba.Vrte 3D Mark u servisu i ako prodje karta radi.Kapirash?Srpska posla :: :: :: :: :: :: @bstaleti :: :: :: :: :: :: Ti si jos dobar.Tebi umrla skroz.Hehehehe.Imam jednu kuci istu takvu,drzim je kao rekvizit.Dobio sam na poklon od prijatelja :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Drugar moj ima ASUS 8800GTS (G80) i polako mu umire i ponaša se tako što samo izgubi sync u toku igranja bilo čega. Kuler čišćen, promenjena pasta, čak i na maximalnoj brzini ventilatora to se dešava. Malo po malo temperatura krene preko 90 i tras :: :: :: :: :: :: :: ::
E to je vec nesto drugo.Ondak imas veze,Hehehe.Opasan ovaj Baxonja.Ipak nisi leptiric,sad si pcelica hahahaha.
:: :: Znam i ja, odlično. Imao sam prilike da razgovaram i sa ASUS regionalnim menadžerom, ali njega cimam kad su u DL-u baš bezobrazni :: :: :: Ma znam ja da si ti opasan kao leptiric.Ima i opasnijih veruj mi al ne hebu oni to.Bolje je da kartu usmrti sto pre inace ce ga ovako setati tamo ovamo.Ko zna,mozda i ustanove kvar.Ja samo drugarski kazem jer znam kako to ide :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: Nema nikakvog trotlovanja, karta radi savršeno dok se ne zabode, tj kad pređe 9x, kako kad. Jok ti češ da mu priznaš garanciju jer ako ja odem u onaj DL, biće svašta. Sve pametnjakovići u servisu. `Znate, to tako treba da se greje, zuji, šišti, koči.... :: :: :: :: :: :: :: Ako radi a trotluje tj polako umire nece mu priznati garanciju sve dok ne crkne karta skroz a to ce se tesko desiti.G80 je teska mrcina i neda se bas tako lako :: :: :: :: Bolje da je ubije sam i lepo odnese na reklamaciju jer ce ga ovako u protivnom drndati dzaba.Vrte 3D Mark u servisu i ako prodje karta radi.Kapirash?Srpska posla :: :: :: :: :: :: :: :: @bstaleti :: :: :: :: :: :: :: :: Ti si jos dobar.Tebi umrla skroz.Hehehehe.Imam jednu kuci istu takvu,drzim je kao rekvizit.Dobio sam na poklon od prijatelja :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Drugar moj ima ASUS 8800GTS (G80) i polako mu umire i ponaša se tako što samo izgubi sync u toku igranja bilo čega. Kuler čišćen, promenjena pasta, čak i na maximalnoj brzini ventilatora to se dešava. Malo po malo temperatura krene preko 90 i tras :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
I meni je skoro crkla Asus 8800gts G80,pocelo je sa probijanjem linija po ekranu,zatim restart racunara sa plavim ekranom.Steta,dobro parce hardwarea.Pozz
goran27 Jeste, i još uvek sa G80 može lepo da se igra.
:: E to je vec nesto drugo.Ondak imas veze,Hehehe.Opasan ovaj Baxonja.Ipak nisi leptiric,sad si pcelica hahahaha :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: Znam i ja, odlično. Imao sam prilike da razgovaram i sa ASUS regionalnim menadžerom, ali njega cimam kad su u DL-u baš bezobrazni :: :: :: :: :: Ma znam ja da si ti opasan kao leptiric.Ima i opasnijih veruj mi al ne hebu oni to.Bolje je da kartu usmrti sto pre inace ce ga ovako setati tamo ovamo.Ko zna,mozda i ustanove kvar.Ja samo drugarski kazem jer znam kako to ide :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nema nikakvog trotlovanja, karta radi savršeno dok se ne zabode, tj kad pređe 9x, kako kad. Jok ti češ da mu priznaš garanciju jer ako ja odem u onaj DL, biće svašta. Sve pametnjakovići u servisu. `Znate, to tako treba da se greje, zuji, šišti, koči.... :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako radi a trotluje tj polako umire nece mu priznati garanciju sve dok ne crkne karta skroz a to ce se tesko desiti.G80 je teska mrcina i neda se bas tako lako :: :: :: :: :: Bolje da je ubije sam i lepo odnese na reklamaciju jer ce ga ovako u protivnom drndati dzaba.Vrte 3D Mark u servisu i ako prodje karta radi.Kapirash?Srpska posla :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @bstaleti :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ti si jos dobar.Tebi umrla skroz.Hehehehe.Imam jednu kuci istu takvu,drzim je kao rekvizit.Dobio sam na poklon od prijatelja :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Drugar moj ima ASUS 8800GTS (G80) i polako mu umire i ponaša se tako što samo izgubi sync u toku igranja bilo čega. Kuler čišćen, promenjena pasta, čak i na maximalnoj brzini ventilatora to se dešava. Malo po malo temperatura krene preko 90 i tras :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
I meni je skoro crkla Asus 8800gts G80,pocelo je sa probijanjem linija po ekranu,zatim restart racunara sa plavim ekranom.Steta,dobro parce hardwarea.Pozz
Ne znam kako da izbegnem nadmudrivanje nvidia vs. ati, ali, kod nas je tabu tema crkavanje nvidijinih čipova. Napolju su pukli para i para na reklamacije u garantnom roku. Pun je net priča, pa ne bi o tome, pa čak ni da li je to prava istina. Ali, ima nešto čim ima dima. To je premlada karta da crkne. Govori o tome da je, zarad trenutne slave, prenasvirana svesno. Šteta, em je moglo na njoj da se drnda još a i mogla je da se proda... dobro, nešto mora i da crkne, pa i novo... ali, gorak ukus za nvidia fanove a još gorči na one kojima je svejedno ali ne bi da rizikuju.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Ja sam mislio da je to moguce smo kod ATi kartica :: :: Takodje primecujem dosta ASUS-a koji je felerican i to bas podvucenog zelenom :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.