Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Pomoc - Kupiti ne kupiti Monitor???
STRANA 1 OD 1
crnininko Pomoc - Kupiti ne kupiti Monitor??? 05.11.2009. 03:30 T21580

status: user
broj poruka: 3

Ljudi vredi li kupiti ovaj monitor?

Philips 220E1SB 22` Full HD, analogni za 11000 din.

Nesto mi ne uliva poverenje, ali ajde da cujem vase misljenje. Zanima me najvise kvalitet slike, da li je mutna, razvucena itd...ili ako neko zna ciju matricu koristi. Igrice ne igram, najvise sluzi za gledanje divx filmova i rad na racunaru.

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BEmpire Re: 05.11.2009. 05:04 #155307

broj poruka: 439
Slika je odlicna sta vise izuzetna,i to na default ili da kazem automatskim podesavanjima.
A sta ti ne uliva poverenje?Sto nema dvi?Ja mislim da je to jedini problem,i ja sam citao da slika izgleda ovako ili da izgleda onako na 1920x1080,ali mogu slobodno reci da nisam pokajao sto sam kupio FullHD,a jos vise nisam sto bas Philips.Ja mislim da vredi te pare!!!

Equinoxe Re: 05.11.2009. 10:43 #155338

broj poruka: 12057

Philips kaže da taj monitor ima i DVI-D:
http://www.consumer.philips.com/c/pc-monitor/22-inch-w-e-line-21.6-inch-w-display-full-hd-220e1sb_69/prd/en/hk/

MaliAbner Re: Re: 05.11.2009. 12:06 #155365

broj poruka: 7769
Jes vala, vidi stvarno u lafletu lepo pise:
Connectivity
•Signal Input: VGA (Analog ), DVI-D
•Sync Input: Composite Sync, Separate Sync, Sync on Green

Mozd je vreme da mnogi prestenu da pretpostavljaju da je PCBerza jedna velika google masa koja ce da im nadje ono sto i sami mogu da pronadju ali ih eto iz nekog razloga mrzi.

Tomato Republic Of Serbia !!!

::
:: Philips kaže da taj monitor ima i DVI-D
:: http://www.consumer.philips.com/c/pc-monitor/22-inch-w-e-line-21.6-inch-w-display-full-hd-220e1sb_69/prd/en/hk
nemamime Re 05.11.2009. 12:25 #155379

broj poruka: 294
Za te pare odlican monitor. Kupi i javi mi gde ga imaju, jer ja nisam nasao po toj ceni, vec skuplje.

crnininko odg 05.11.2009. 12:52 #155392

Pa nista onda, moracu da odem do radnje da ga vidim uzivo. Niko nista nije rekao negativno.
Pa da pazarimo :)))
Ima ga u pcpracticu

http://www.pcpractic.rs/proizvodi/philips/3422-philips-lcd-monitor-22-220e1sb

i tamo pise da je analogni...

Kad odem javicu vam, ali ne znam da li cu stici danas

I hvala svima
BEmpire Re: 05.11.2009. 15:38 #155456

Taj Philips jeste analogni,dvi verzija kosta vise...a negativno ne mozes cuti,zato sto je stvarno izvanredan monitor,Philips je ipak Philips...ja mislim da ces biti veoma-veoma zadovoljan!!!

MaliAbner Re: Re: 05.11.2009. 15:52 #155461

Nemoj biti skroz siguran posto vec ima 24` za 16K dinara.

:: Taj Philips jeste analogni,dvi verzija kosta vise...a negativno ne mozes cuti,zato sto je stvarno izvanredan monitor,Philips je ipak Philips...ja mislim da ces biti veoma-veoma zadovoljan!!
BEmpire Re:MaliAbner 05.11.2009. 18:57 #155513

Ja jesam siguran,bas taj monitor kupio pre mesec dana,za 11900 dinara kod nas,i znam 100% da je taj monitor sa analognim ulazom,dvi verzija kosta negde oko 13000-14000 dinara.A znam i to da prekko analognog daje izvanrednu sliku!!!Poz!!!

crnininko resena stvar 06.11.2009. 04:15 #155712

BEmpire, u pravu si, svaka ti je zlatna :)))

Da se pohvalim da sam ga kupio verceras i to u metrou u Krnjaci, savim slucajno.
Isao da kupim burazeru stolicu (za komp inace) i vidim ovaj monitor, proverim oznaku i to je to.
Ima ih gomila.

Prvi Utisci:
Prelep dizajn, visoki sjaj (sto mi je takodje bilo vazno), full hd u punom smislu tj rezolucija za gledanje filmova extra, stim sto naravno nije divx za ovoliku rezoluciju.
I da definitivno analogni, ali za te pare gde ces vise. stavio sam auto adjusment, malo potamnio sliku i loodilo.

Hvala svima, a posebno BEmpire-u
BEmpire Re: 06.11.2009. 08:42 #155718

Drago mi je,da si zadovoljan,isto ko i ja!!!Poz!!!

MaliAbner Zanimljivos u vezi pomenutog modela monitora... 06.11.2009. 09:21 #155726

@Bempire
@crnininko

U vezi 220E1SB, postoje cak tri varijante monitora sa istom oznakom i razlicitim sufiksom koji nije jasno naznacen sem mozda na zadnjem panelu samog monitora.
Varijante su:
220E1SB/00
220E1SB/05
220E1SB/69

Pri cemu samo ovaj poslednji ima DVI, prilicno mi je cudno da jedna tako ozbiljna firma toliko zeza oko oznacavanja modela monitora.

golfer re.Pomoc - Kupiti ne kupiti Monitor??? 06.11.2009. 09:43 #155732

broj poruka: 317
Sto se Philipsa tice, u svoje monitore ugradjuju svoje panele ili ti displeje, tacnije ugradjuju LG panele! Philips je vecinski vlasnik LG-a tako da je kompletnu tehnologiju i proizvodnju lcd i plazma panela preselio u Koreju! Koliko znam imaju 7-8 fabrika u Kini gde proizvode komponente ali sto se panela tice do sada na svima koje sam otvarao pisalo je MADE IN KOREA, i mene je interesovalo pa sam obracao paznju na to sta pise ako im je verovati?! Ista stvar je i sa televizorima i CRT monitorima. Ne sekiraj se ovaj monitor je dosta dobro odradjen, bar sto se tice elektronike, panel ne zaostaje za elektronikom, boje su prirodne i dobro izbalansirane, nema napucani kontrast kao neki tamo kojima je taj broj bitniji od balansa boja, to znam jer radim servis za Philipsa! Pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs