ljudi kupio sam sledece komponente. intel dualcore e6300 2.8gh hd wd 250 gb ram 2 gb graficka ati 4870 512 ram
e sada me interesuje posto mi nije mnogo novca ostalo sta da radim za napajanje. imam kod kuće blubery 500w -da lil mogu da ga koristim jedno godinu dana dok ne skupim malo para. posto sam radio one silne testove i ispada da mi treba napajanje od 320w, pa ne znam sta da radim. Sta mislite da li cu moci da koristim ovoga blubery-a od 500w bar godinu dana. ako moze neki odgovor ili necije iskustvo. hvala..
Jedini problem ti je graficka karta , to napajanje koje je predstavljeno kao 500w ustvari je sigurno za 20% manje nego sto pise.. To bi sigurno radilo dok ti grafika na LOAD-u ne povuce struju .. Onda nastaju odredjeni bagovi ...
ma menjao bi ga ja za mesec dana ali se pitam da li ce toliko da izdrzi, posto kada u onim programima merim koliko mi je potrebno napajanje izbacuje mi oko 320w, a ovo ako je i slabije za 20% opet ima oko 400w, pa ne zmam oce li moc da gura ber jedno mesec dana, pa ako znate jos nesto napisite jer mi je stvarno hitno . hvala jos jedanput
:: ma menjao bi ga ja za mesec dana ali se pitam da li ce toliko da izdrzi, posto kada u onim programima merim koliko mi je potrebno napajanje izbacuje mi oko 320w, a ovo ako je i slabije za 20% opet ima oko 400w, pa ne zmam oce li moc da gura ber jedno mesec dana, pa ako znate jos nesto napisite jer mi je stvarno hitno :: hvala jos jedanpu :: :: ::
ja na napajanju imam samo jedan 6pinski konektor a za graficku mi trebaju dva 6pinska konektora, pa kako se to resava jel se uz grafu dobije onaj kabal sto to razdvaja ili se kupuje kasnije i gde ima to da se kupi i koliko kosta.
:: ja na napajanju imam samo jedan 6pinski konektor a za graficku mi trebaju dva 6pinska konektora, pa kako se to resava jel se uz grafu dobije onaj kabal sto to razdvaja ili se kupuje kasnije i gde ima to da se kupi i koliko kosta :: :: :: :: :: ::
Povecaces sanse da izdrzi do mesec dana ako za to vreme ne upalis ni jednu igricu jer ako grafa povuce struju onda napajanju blueberry 500W ubrzo sleduje kraj uz veliku sansu da povuce neku komponentu sa sobom.
U svakom slucaju baci taj blueberry sto pre.
:: ma menjao bi ga ja za mesec dana ali se pitam da li ce toliko da izdrzi, posto kada u onim programima merim koliko mi je potrebno napajanje izbacuje mi oko 320w, a ovo ako je i slabije za 20% opet ima oko 400w, pa ne zmam oce li moc da gura ber jedno mesec dana, pa ako znate jos nesto napisite jer mi je stvarno hitno :: hvala jos jedanpu :: :: ::
Radice ti B.B na toj konfi ...moze da rikne posle 10 dana a mozda izdrzi i 5 godina....tako da, stavi ga ali skupljaj pare i uzimaj sto pre....ili ga prodaj , skupi jos 20-30e i uzmi nekog BAR LC-a od 500-550w
Ajd uzdravlje
:: ljudi kupio sam sledece komponente :: intel dualcore e6300 2.8g :: hd wd 250 g :: ram 2 g :: graficka ati 4870 512 ra :: :: e sada me interesuje posto mi nije mnogo novca ostalo sta da radim za napajanje :: imam kod kuće blubery 500w -da lil mogu da ga koristim jedno godinu dana dok ne skupim malo para :: posto sam radio one silne testove i ispada da mi treba napajanje od 320w :: pa ne znam sta da radim. Sta mislite da li cu moci da koristim ovoga blubery-a od 500w bar godinu dana :: ako moze neki odgovor ili necije iskustvo :: hvala. :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.