Prije nekoliko dana sam kupio Club3D 7600GS AGP iPrekljucer sam je postavio kod drug koji inace radi u servisu racunara na svoj komp.Kad smo je probali radila je normalno instalirali smo drajvere 91.33.Medjutim kada sam ja donio komp kuci i pokrenuo ga pojavio mi se prozor gdje kaze da graficka nedobiva dovoljno struje odnosno power indikator.Kada sam se malo raspitao rekli su mi da dodatno napajanje od graficke mora biti samo na jednoj naponskoj grani i kad sam ga prespojio radilo je normalno nije izbacivalo nikakve prozore.Jaimam napajane MS 350W ATXP4.Pitanje je dali sam rijesio problem ili sam ga samo odgodio?
S obzirom da imash bash shit napajanje a josh je graficka delila granu sa necim drugim sigurno je problem bio u tome.Mislim da ubuduce necesh imati problema.
tj, ista grafika, samo sa Chieftec 550w napajanjem i isto se desava. Naime, to je falinka same graficke kartice, koja se resava sa tim drajverima (91.33) Medjutim, i sa tim i sa 91.36 i sa 91.47 se desava ISTO.
Hoces reci da iako uzmem novo jace napajanje da ce se isto javljati posto kad sam danas upalio komp opet se pojavio power indikator ugasio sam ga i vise se nepojavljuje.Znacili to da je grafika za reklamaciju ili da cekam nove drajvere?Dali se to dogadja kod svih Club3D 7600?Molim pomoc?
:: Hoces reci da iako uzmem novo jace napajanje da ce se isto javljati posto kad sam danas upalio komp opet se pojavio power indikator ugasio sam ga i vise se nepojavljuje.Znacili to da je grafika za reklamaciju ili da cekam nove drajvere?Dali se to dogadja kod svih Club3D 7600?Molim pomoc :: :: :: Znam neke ljude koji imaju Club3D 7600GS i ne zale se.Ili graficka nije u redu ili je napajanje bash loshe.
Ma ja uopste nisam zadovoljan grafikom, em sto to zeza, em sto mi daje u 3d 2005 3800 posena, sto mi je davala asus-va 6600gt... Jedino ako sto rece Garson, grafika nije u redu.
Pa kako da znam sta je u pitanju dali je napajanje lose ili grafika treba reklamaciju.Posto kad sam je tek postvio radila je normalno iako je napojnu granu dijelila sa hardom.Tek kad sam drugi put upalio komp pojavio se power indikator i sad mi se pojavi kad upalim komp dvije ikonice ja kliknem na ok one nestanu i radi normalno dok ga ne ugasim i ponovo ne upalim i opet ih ugasim i radi.Sta da radim pomazite molim vas???????????????
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.