Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Koja grafik a do ~130e?
STRANA 1 OD 1
banee011 Koja grafik a do ~130e? 03.11.2009. 12:45 T21504

status: user
broj poruka: 124

Sta mislite za SAPPHIRE Radeon HD 4870 1GB ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
matrixsu zzxx 03.11.2009. 12:50 #154584

broj poruka: 192
nisi razmisljao o sapphire 5770 za 135e? iste su po brzini stim da se 5770 manje greje,manje trosi,dx11...

aco Re: zzxx 03.11.2009. 12:52 #154585

broj poruka: 2788
moj glas ide za 5770

:: nisi razmisljao o sapphire 5770 za 135e? iste su po brzini stim da se 5770 manje greje,manje trosi,dx11..
::
milosikaca imas 03.11.2009. 12:58 #154591

broj poruka: 1081
lika na benchu prodaje 4890 za 140e to ti je naj kupovina

AMD Phenom II X2 550BE @V1AX@700rpm
Gigabyte MA770 UD3
2*1GB DDR2 Corsair XMS2
HIS ATI 3850 512DDR3 800Mhz/2Ghz ICEQ3 TurboX Limited Edition
PC power cooling and silencer 500W
640GB samsung X2,160GB samsung

TheBear 5770 03.11.2009. 13:14 #154594

broj poruka: 6502
naravno.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 03.11.2009. 13:46 #154598

broj poruka: 12057

Radeon HD5770.
SkyFire Ako mozes da nadjes.. 03.11.2009. 13:58 #154606

broj poruka: 18472
ATI 4890 ..5xxx serija jos uvek nema adekvatne drivere i postoje padovi u performansama.Nikom ne radi isto .Ako ces da cekas na drivere onda neku 5770 ako hoces stabilnu kartu onda 4890.Mislim da je 4890 cak i jaca.

Green Green Grass Of Home

Ognjeni Re: Ako mozes da nadjes.. 03.11.2009. 14:03 #154609

broj poruka: 4521
sobzirom da je 5770 na nivou 4870...4980 je osetcno jaca...+ ima da se nadje na vise mesta po 140e ...tako da,nema bolje karte za te pare trenutno.

Ajd uzdravlje

:: ATI 4890 ..5xxx serija jos uvek nema adekvatne drivere i postoje padovi u performansama.Nikom ne radi isto .Ako ces da cekas na drivere onda neku 5770 ako hoces stabilnu kartu onda 4890.Mislim da je 4890 cak i jaca
:: Green Green Grass Of Home
SkyFire @Ognjeni 03.11.2009. 14:07 #154611

Upravu si.Evo sad sam bas pregledao neke testove.Jeste jaca i to osetno.E sad sve zavisi od afiniteta,mozda nekog lozi onaj DX11.Ja ga probah,nista spektakularno za zateze graficku kao i DX10!Hebo onda i onu tesalaciju kad imam slowmotion od igrivosti.

Ognjeni Re: @Ognjeni 03.11.2009. 14:09 #154612

tako sam i mislio...koji ce mi djavo dx 11 ako je ko dx 10, da cu morati da uzmem dve kartice..
jednu da bi dobio dx 11 uopste a drugo da bi mogao uopste da igram normalno sa dx 11 :)

Ajd uzdravlje

:: Upravu si.Evo sad sam bas pregledao neke testove.Jeste jaca i to osetno.E sad sve zavisi od afiniteta,mozda nekog lozi onaj DX11.Ja ga proba,nista spektakularno za zateze graficku kao i DX10!Hebo onda i onu tesalaciju kad imam slowmotion od igrivosti.
SkyFire Re: Re: @Ognjeni 03.11.2009. 14:11 #154614

A pazi.Umeju oni narod da naloze.Pogledaj ovaj shoot.Nije lose kad gledas.Lepo izgleda.Samo pored DX11 kad ukljucis ne daj Boze 2xAA ili jace nema nista od igrivog frejma.

DX11 Unigine :

http://img526.imageshack.us/i/00077e.jpg/

:: tako sam i mislio...koji ce mi djavo dx 11 ako je ko dx 10, da cu morati da uzmem dve kartice.
:: jednu da bi dobio dx 11 uopste a drugo da bi mogao uopste da igram normalno sa dx 11 :
:: Ajd uzdravlje
:: :: Upravu si.Evo sad sam bas pregledao neke testove.Jeste jaca i to osetno.E sad sve zavisi od afiniteta,mozda nekog lozi onaj DX11.Ja ga proba,nista spektakularno za zateze graficku kao i DX10!Hebo onda i onu tesalaciju kad imam slowmotion od igrivosti.
:: ::
:: :: Green Green Grass Of Home
Ognjeni Re: Re: Re: @Ognjeni 03.11.2009. 14:13 #154616

gledao sam ja demo, video sam to...vrh izgleda..stim sto su samo malo zaboravili da kazu da je to prikazano na 4 x zestoko Oc 5870

Ajd uzdravlje

:: A pazi.Umeju oni narod da naloze.Pogledaj ovaj shoot.Nije lose kad gledas.Lepo izgleda.Samo pored DX11 kad ukljucis ne daj Boze 2xAA ili jace nema nista od igrivog frejma.
:: DX11 Unigine
:: http://img526.imageshack.us/i/00077e.jpg
:: :: tako sam i mislio...koji ce mi djavo dx 11 ako je ko dx 10, da cu morati da uzmem dve kartice.
:: :: jednu da bi dobio dx 11 uopste a drugo da bi mogao uopste da igram normalno sa dx 11 :
:: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: Upravu si.Evo sad sam bas pregledao neke testove.Jeste jaca i to osetno.E sad sve zavisi od afiniteta,mozda nekog lozi onaj DX11.Ja ga proba,nista spektakularno za zateze graficku kao i DX10!Hebo onda i onu tesalaciju kad imam slowmotion od igrivosti.
:: :: ::
:: :: :: Green Green Grass Of Home
SkyFire Re: Re: Re: Re: @Ognjeni 03.11.2009. 14:20 #154624

Mislis CrossFire 5870 OC +

Znam ja to nisam lud.Hebi ga,na nsto moraju narod da navlace.Ja kad kazem ispadnem odmah u startu kontras,mrzitelj,flejmer i sl..A sve govorim iz dobre namere da pokusam da i drugi shvate pravu situaciju.Genralno vecina leti na sve sto se reklamira kao da je zaista tako.Neki su mi skrenuli paznju da sam skeptik zato sto ne verujem testovima na netu,naravno ne u globalu ali vecini.Eto moj skepticizam se ispostavio kao istina

Sad kad pomenu reklamu podseti me na Top Shop!
Isti sistem plasiranja proizvoda hahahaha.

:: gledao sam ja demo, video sam to...vrh izgleda..stim sto su samo malo zaboravili da kazu da je to prikazano na 4 x zestoko Oc 587
:: Ajd uzdravlje
:: :: A pazi.Umeju oni narod da naloze.Pogledaj ovaj shoot.Nije lose kad gledas.Lepo izgleda.Samo pored DX11 kad ukljucis ne daj Boze 2xAA ili jace nema nista od igrivog frejma.
:: :: DX11 Unigine
:: :: http://img526.imageshack.us/i/00077e.jpg
:: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: tako sam i mislio...koji ce mi djavo dx 11 ako je ko dx 10, da cu morati da uzmem dve kartice.
:: :: :: jednu da bi dobio dx 11 uopste a drugo da bi mogao uopste da igram normalno sa dx 11 :
:: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: Upravu si.Evo sad sam bas pregledao neke testove.Jeste jaca i to osetno.E sad sve zavisi od afiniteta,mozda nekog lozi onaj DX11.Ja ga proba,nista spektakularno za zateze graficku kao i DX10!Hebo onda i onu tesalaciju kad imam slowmotion od igrivosti.
:: :: :: ::
:: :: :: :: Green Green Grass Of Home
Pisko To! To! Top Shop! 03.11.2009. 19:30 #154767

broj poruka: 6651
To nam treba. Sve nekako preživim, i čudotvorne noževe kojima režu mačeve, i kravoliz kojim izrasta kosa, i spravu za mučenje od koje se smršavi i crkne... ali, kad čujem čuvene reči: I TO NIJE SVE!
E, onda.....
Dakle, šta je kod 5xxx i to nije sve? Draveri? Random botleneck?

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

SkyFire Re: To! To! Top Shop! 03.11.2009. 19:35 #154769

Probano na dve razlicite masine.Jedna AMD druga Intel.Rezultati nebo i zemlja.
Uglavnom se iskustvo poklapa sa mnogima koji su kupili kartu u ponasanju iste ali se nikako ne poklapaju rezultati sto je najcrnje.Znaci veci fenomen u zivotu nisam sreo.Ista karta,deset razlicitih rezultata.Sto sa drugim driverom,sto sa drugim konfiguracijama sto sumnjam i na bottleneck.
Naravno ovo su sve samo spekulacije,voleo bih opet da probam kartu sa nekim stabilnijim driverima i da vidim sta se desava tad.Karta kao karta je jako dobra.Ima fine odlike i moj subkektivni utisak je da je do sad najbolji ATI koji je napravljen.Opet kazem,ne znam sta se desava ali neke cudne zajednicke odlike ima koje se provlace kroz celu 5xxx seriju.Ali otom potom.Ja samo blebecem a testove nisam jos izbacio.Tako da necu vise da pricam dok ovo ne iseckam i ne prepakujem pa da sve lepo uploadujem.

P.S.DX11 nema veze sa kartom.To je generalno reklama za Microsoft!

:: To nam treba. Sve nekako preživim, i čudotvorne noževe kojima režu mačeve, i kravoliz kojim izrasta kosa, i spravu za mučenje od koje se smršavi i crkne... ali, kad čujem čuvene reči: I TO NIJE SVE
:: E, onda....
:: Dakle, šta je kod 5xxx i to nije sve? Draveri? Random botleneck
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
TheBear Taj Unigine 03.11.2009. 20:36 #154784

broj poruka: 6502
ubijakarte pogotvo sa AA i vecim rezolucijama ! I njihov tropics benchmark koji je DX10 je isto mnogo zahtevan sa AA ! To nije ni blizu igri, a DX11 igri nema, tako dase na osnovu toga ne moze zakljuciti nista, jer to nije igra nego samo tech demo (i u njemu benchmark).
Sky jel si probao Battleforge DX11, to ti je jedina igra za sada sa DX11 ? I hoce li biti tog testa uopste te 5870 ?

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Taj Unigine 03.11.2009. 20:47 #154789

Hoce sunce mu poljubim.Zavrsio sam ja to.Ima mnogo shootova.Muci me seckanje,lepljenje pa sam po malo i lenj hehehehe.Ali zanm da nije fer prema vama tako da cu nocas da sednem i polako da sredjujem sve do kraja.
Neko ono sto me najvise nervira je upload na image host.Hebena berza nema upload image-a i popizditis sam svaki pu kad idem da uploadujem image pa da linkujem ovde.Znaci sramota.

:: ubijakarte pogotvo sa AA i vecim rezolucijama ! I njihov tropics benchmark koji je DX10 je isto mnogo zahtevan sa AA ! To nije ni blizu igri, a DX11 igri nema, tako dase na osnovu toga ne moze zakljuciti nista, jer to nije igra nego samo tech demo (i u njemu benchmark)
:: Sky jel si probao Battleforge DX11, to ti je jedina igra za sada sa DX11 ? I hoce li biti tog testa uopste te 5870
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs