Kupio sam pre nedelju dana ASUS HD 5850 u nedostatku vremena tek sam je za vikend instalirao,bi raznih problema ali da kazemo da smo ih sve resili i stavili je u pogon krenem malo da je testiram, pustim FurMark da vrti i vidi sranja cujem nesto lupa naravno kuler nije konstatno i cini mi se pri promeni brzine istog, na dodir ruke nema lufta ali vec blagim tupkanjem prsta nesto se cuje u lezistu istog sta predlazete i kolike su mi sanse da dobijem drugu karitcu ili sta vec raditi ..... HVALA UNAPRED
Sve ovo sto kaze kolega imgMOD i jos za nedaj boze nadji moj link na forumu(zakon o zastititi potrosaca)i procitaj stavke koje se odnose na tvoju situaciju,ako slucajno nasi divni prodavci pocnu da izmisljaju toplu vodu i pokusaju zednog preko vode taktiku.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Kao sto rekoh ne konstatno ali se cinjenicno cuje kuler kad padnu obrtaji i isto tako kad ubrzava.. Kupljena je u DPM Cupmuters nisam ih jos uvek ni kontaktirao jer sam zeleo prvo da vidim kakva prava uopste da trazim ne zelim nista negativno da konotiram ali me interesuju vasa misljena i iskustva ??
Karticu odneses dobavljacu u tvom slucaju DPM-u i objasnis im u cemu je problem. Oni istestiraju i ako se to i kod njih desava poslace karticu uvozniku koji ce takodje da je tasira , ukoliko se i kod njih desava isto zamenice ti karticu ili sam ventilator ako i maju kao rezervni deo. To da li je prioritet kartica od 20 000 ili ne mislim da nisi u pravu sa takvim razmisljanjem. Posto radim u servisu jednog od distributera racunarske opreme, kod nas je prioritet komponenta koja je prodata u blizoj proslosti , a zatim uredjaji po vremenu koje stoje kod nas u servisu. Uglavnom sve se zavrsava vrlo brzo (2-3 dana). Koliko je ko platio karticu nema bas neke velike veze jer po tvojoj logici onaj koji je kupio karticu od 2000-3000 din danas i danas je doneo na servis treba da ceka nekoga ko je kupio karticu pre 2 godine ali je tada platio 20 000 pa on treba da ide preko reda?
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.