Gledao sam u podforum graficke.... umesto u noviteti ... kasnije kad sam video pokusao sam da obrisem, ali posto vec ima odgovora ne moze.... Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
Opako ta karta izgleda.Em je mracna em ko zna koliko snage ce da ima.Jer ako ovaj 5870 sto sam testirao,(danas kacim sve na forum) ima ovoliko sirove snage kao jedan chip ta dual GPU karta ima da jede malu decu,jednostavno mora.Samo da se potrude da naprave taj hebeni driver kako treba da iskoriste tu snagu i crossfiree da bude optimizovaniji eto monstruma u startu.
:: Opako ta karta izgleda.Em je mracna em ko zna koliko snage ce da ima.Jer ako ovaj 5870 sto sam testirao,(danas kacim sve na forum) ima ovoliko sirove snage kao jedan chip ta dual GPU karta ima da jede malu decu,jednostavno mora.Samo da se potrude da naprave taj hebeni driver kako treba da iskoriste tu snagu i crossfiree da bude optimizovaniji eto monstruma u startu :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
radije bih ja neku 5850 sa dual slot resenjem...dobro provetreno kuciste...malo je kloknes i skoro ko 5870 za 100e manje...
Ajd uzdravlje
:: Opako ta karta izgleda.Em je mracna em ko zna koliko snage ce da ima.Jer ako ovaj 5870 sto sam testirao,(danas kacim sve na forum) ima ovoliko sirove snage kao jedan chip ta dual GPU karta ima da jede malu decu,jednostavno mora.Samo da se potrude da naprave taj hebeni driver kako treba da iskoriste tu snagu i crossfiree da bude optimizovaniji eto monstruma u startu :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.