E ljudi treba mi pomoc,ja imam igraficku VGA ATI Radeon 9200 64 mb DDR tvout. A hocu da uzmem MSI ATI R4350-MD 512 H/DDR II 512 MB/64-bit/D-Sub/DVI/HDMI/HeatSink.
Mene buni ovo DDRI I DDRII,ne znam da li to znaci da nece moci da mi se uklopi ova nova.I ako ne moze da se uklopi,da li znate neku jeftinu graficku 256mb da moze da radi kod mene na kompjuteru.Hvala
Nema sta tu da te buni. Graficke karice imaju DDRI, DDRII, DDRIII, DDRV memorije i nemaju veze sa ostalim delom konfiguracije. Slobodno uzimaj i uzivaj.
Oko DDR1 i DDRII nemoj da brigaš. Treba da te brine što nije AGP karta već PCIe i ne može da legne na tvoju ploču. Imaš radeona 3650 i 7600gt za AGP al po bezobraznoj ceni, tako da se ne isplati.
Samo je bitno da kupis AGP graficku, da ne uzmes slucajno PCIe. A ta DDRII memorija je na samoj grafickoj i nema veze sa ostatkom tvog kompa, predpostavljam da ti je RAM DDRI ako te to buni.
edit: pretece me dragg
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Bacaj pare u badava i da kupis 7600 gt 256 mb 256 bit agp sa ddr2 mem nista nisi uradio ako nemas p IV 3.0 i 2 gb memorije rama i sve to i opet igrice seckaju koce brljava bla bla bla... ne bacaj pare Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.