Posto mi je muka od skupih karti resio sam da uzmeme nesto slabije dok mi prijatelj ne proda GTX260,razmisljam se izmedjuy 8800GT PALIT SOnic+ i ATI 4850(bilo koja)
E sad pitanje je koliko je losija ova 8800 od 4850 i da li se isplati za 15-20e manje,koliko je slabije u igrama,npr. u GTA IV i u NFS-u SHIFT-u,sta mi predlazete!!!
Covece ne nasedaj na spam ovaj je bre u rangu Ljubise iz oglasa...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Kada bih znao tačno koliko 8800 može da ponudi, možda bih mogao da ti dam nepristrasan odgovor. Ovako, moj predlog ti je 4850 :: :: :: May The Force Be With You! :: ::
...evo ja cu ti reci ovako, testirao sam 8800GTS (G80) koja je nekih 10% sporija od navedene 8800GT i 4870, pa je razlika bila odprilike 3x u fur marku i nekom light testu, tako da predpostavljam da je izmedju 8800GT i 4850 odprilike 2x sigurno...
Pozz... ___________________________
...I sence you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
Pisao sam i mail `molio` , `kumio` ,pitao za moderatora ali jok.Tako da do tih promena nece ni biti nikad.Jedino preostaje da se opustis i zezas i sto manje nerviras.
:: Zato su ovde potreni ljudi kao ti bax sa pravim odgovorima i ozbilnoscu a ne sa nekim pro*eravanjem i ulizivanjem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=777641 :: :: The universe of possibility :: ::
Znam da si tu stalno,mogao sam da predpostavim.Ne mozes bez PC Berze,kao i vecina nas.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Tu sam ja skoro stalno, nadam se boljem, eternal optimista, ali sve više ovakvih tema, prosto nisam mogao da izdržim :: :: Ajmo sad, šta je jače 3850 Super OC ili 9600 GT....3,2,1....koljite se... :: :: :: Baxonja,svratio si u najgori cas.Bunili smo se nekoliko puta za forum,ali dzabe,izgleda da pisemo zidu :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
:: A sto si moju Dzunglu citirao :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Zato su ovde potreni ljudi kao ti bax sa pravim odgovorima i ozbilnoscu a ne sa nekim pro*eravanjem i ulizivanjem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=777641 :: :: :: :: The universe of possibility :: :: :: ::
@bax ,priznajem da si me u momentu zbunio. Sta covek napisa ..Hahaha. Muka mi je vise veruj mi.Glava boli od ovog.Na kraju ce da mi se zgadi ovaj hardver koliko god ga voleo!
ja stvarno ne znam sta ti vise hoces...juce si imao 4890 prekljuce crossfire 4850 dogovori se malo izaberi opciju slow down ja bi se smorio posle tolkog menjanja karti cpu-ova i ostalih stvari izaberi nesto sto ces da ostavis duze vreme bar 1mesec ne isplati se covece
Pufi, druze gde zaradjujes toliko da mozes da menjas karte, ko gace ????? Kazi da probam bar da cistim wc u toj firmi, ako nista drugo :)))))
RESISTANCE IS FUTILE
:: :: Posto mi je muka od skupih karti resio sam da uzmeme nesto slabije dok mi prijatelj ne proda GTX260,razmisljam se izmedjuy 8800GT PALIT SOnic+ i ATI 4850(bilo koja :: :: E sad pitanje je koliko je losija ova 8800 od 4850 i da li se isplati za 15-20e manje,koliko je slabije u igrama,npr. u GTA IV i u NFS-u SHIFT-u,sta mi predlazete!! :: :: http://img209.imageshack.us/img209/5521/q95504890.pn :: :: Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRI :: ASUS MAXIMUS II FORMUL :: 4GB Hyper :: 1T :: ATI 4890 SAPPHIRE Vapor :: CHIEFTEC 650 :: GIGABYTE Clear Cas :: SAMSUNG 226BW DVI
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.