Dakle interesuje koja graficku moze da potera ovaj amd procesor a da ne bude usko grlo, ploca je sa 780 cipsetom, napajanje 550w, trenutno imam ati 4770, igram u 1680rez.
Pa ta ATI 4770 je dobra grafika, ne vidim zasto bi je menjao. Inace taj procesor moze da potera bilo koju karticu... Ako planirash da kupujesh, ATI 5770 / 5850 su fenomenalne kartice, tako da je to preporuka.
ne znam za koju grafu bi taj amd bio usko grlo... ima dovoljno kesa,lepe klokove...u svakom slucaju uzmi 5770 imas je vec za 11890din a ako imas kesa uzmi 5850....ali ne znam koje igre ti zadaju muke ta 4770 je jako dobra karta
`U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU`
:: Dakle interesuje koja graficku moze da potera ovaj amd procesor a da ne bude usko grlo, ploca je sa 780 cipsetom, napajanje 550w, trenutno imam ati 4770, igram u 1680rez.
Sve zavisi od kolicine para kojima raspolazes sada i naravno napajanja. Pretpostavljam da znas odnos snaga svih grafickih kartica koje se danas nude pa onda sam proceni.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.