Samo da kazem da sam dobio kupon za dirt2. Sapphire je sada to ugravirao i na samom pakovanju od graficke tako da sam pozitivno iznenadjen. Ne znam da li jos ima starih verzija koje su bez kupona, ali da znate da je on sada tu. Najlepse od svega je sto sam je platio 18.299 din, a najsmesnije je sto mi je prodavac rekao da sam uzeo poslednju??? Na ovom linku `http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?p=1969259#post1969259` je spisak stvari na popustu povodom 10 godina benchmarka. Moze i da se rezervise na prodaja@bench-house.rs.
pa ako nekoga nesto posebno zanima nek iste. Meni licno nije toliko zanimljivo da uporedjujem i testiram, ali ako bi nekome to pomoglo iscimacu se, pa mogu da kacim na ovu temu neke rezultate. Za ovu karticu sam imao osecaj da je prava stvar i pre nego sto je izasla, ali ovo sa cenama je hladan tus( u USA su vec poskupele koliko vidim za 30-ak $).
ako mozes Vantage, i Crysis Benchmark. Eto te tri stvari, mene zanima ako bi mogao da odradis, i da karta bude na default-u. Mnogo si dobro prosao sa cenom bestbuy definitivno, klokovana je bolja osetno od GTX285 (skoja kosta 25k), ovako je malce bolja ili ista zavisno od igre.
U zavisnosti od masine,bice jako dobro ako bude jaca od Pufi-jeve.Dali ti znas koliko je jaka GTX285 i koliko moze da se klokuje?
Ajde kupi je,pa me demantuj
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: ako mozes Vantage, i Crysis Benchmark. Eto te tri stvari, mene zanima ako bi mogao da odradis, i da karta bude na default-u :: Mnogo si dobro prosao sa cenom bestbuy definitivno, klokovana je bolja osetno od GTX285 (skoja kosta 25k), ovako je malce bolja ili ista zavisno od igre :: :: ::
sa cenom nisi prošao dobro, nego si prošao REALNO, jer je tih 18299 realna cena te grafičke u svetu...pogledaj na bilo kom on-line shopu na netu tipa newegg.com ili nešto slično...
pa jeste u svetu...ali mi nismo svet,nego ocaj... i kod nas kad kupis po cenama na zapadu skaces i udaras se u bulju od srece...tuzno ali istinito
`U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU`
:: sa cenom nisi prošao dobro, nego si prošao REALNO, jer je tih 18299 realna cena te grafičke u svetu...pogledaj na bilo kom on-line shopu na netu tipa newegg.com ili nešto slično.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
Znam, ali 5850 je malo jaca (sa neispeglanim drajverima, a zna se koliko Atiju znace novi drajveri !) po svim testovima na netu a moze takodje lepo da se klokuje i onda odvaljuje GTX285 i klokovanu (GTX285 nije nesto mnogo brza od GTX275 i 280, malo veci default taktovi), daleko od toga da nije jaka, al ipak je ovaj Ati kako god se okrene trenutno bolja kupovina, u svakom pogledu je bolja od 285 !
Gledao sam na Benchforumu poredili su sa slicnim masinama, i cak u Crysis-u koji je nVidia teren je 5850 oko 10% bolji od GTX285 !
:: U zavisnosti od masine,bice jako dobro ako bude jaca od Pufi-jeve.Dali ti znas koliko je jaka GTX285 i koliko moze da se klokuje :: :: Ajde kupi je,pa me demantuj :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: ako mozes Vantage, i Crysis Benchmark. Eto te tri stvari, mene zanima ako bi mogao da odradis, i da karta bude na default-u :: :: Mnogo si dobro prosao sa cenom bestbuy definitivno, klokovana je bolja osetno od GTX285 (skoja kosta 25k), ovako je malce bolja ili ista zavisno od igre :: :: :: :: :: ::
Namoj bas buiti siguran u tu teoriju.Ima velike razlike izmedju sintetickih testova i 3D Mark-a kao i live gaming-a.I ja sam se ponadao da ce da brije na osnovu sirove snage koje sam dobio u 3D Marku . Dobicu i eVGA GTX285 na test pa cu moci i detaljno da uporedim. Ako se gleda na ceo kompletan noviji proizvod onda ok,mozda je i bolja kupovina ali ako pratis samo Framerate nisam bas nesto siguran.Problem je sto ima mnogo velikih skokova i padova.Nije bas lagodno igranje.To me je malo razocaralo.Nije konstantan framerate sto je kod nvidie slucaj.Ali otom potom.Videcemo jos. Sto se tice driver-a ja se iskreno nadam poboljsanju.Ali evo trenutno i koristim ofisijelne driver-e za 5xxx seriju.Ne mislim da ce skokovi postojati u performansama dolaskom nekih novijih.To nigde i nikad nije bilo ni kod jednog a ni kod drugog proizvodjaca grafickih karti.Vrlo mali procenat ucinka je a jos ako uzmes u obzir da ATI ne pravi bas tako kvalitetne driver-e ta prica mi tek onda deluje klimavo.Takodje kad se setim pojavom 4xxx su govorili cekajte novije drivere,bice bolje, da ce driver-ovo ono,i sta se desilo ista stvar i danas da,i od prvog do poslednjeg drivera.Ono sto GPU moze da isporuci to je,driver je samo upravljacki program,ne moze on da utice ne znam ni ja koliko.To je jako mali procenat u performansama osim ako nisu modovani.
Ono sto si gledao na benchu sto je moj prijatelj Nidzo radio nije bas merodavno jer prvo i prvo Nehalem platforma je.Nema uskog grla za kartu.Drugo pun potencijal iz karte je iscupao.Trece radio je na klokovima od 4.6 Ghz sto je abnormalno za svaki dan.Sve u svemu ono je rez ,cisto radi rezultata..
Ne znam zasto se tooliko lozite na neke price?Jel nije lakse biti realan i sebe ne lagati?Mnogo se lepse zivi i mirna je sujeta kad covek zna na cemu je. Sta znam,mozda sam ja staromodan,mozda je danas trend ziveti u oblacima
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Namoj bas buiti siguran u tu teoriju.Ima velike razlike izmedju sintetickih testova i 3D Mark-a kao i live gaming-a.I ja sam se ponadao da ce da brije na osnovu sirove snage koje sam dobio u 3D Marku :: Dobicu i eVGA GTX285 na test pa cu moci i detaljno da uporedim :: Ako se gleda na ceo kompletan noviji proizvod onda ok,mozda je i bolja kupovina ali ako pratis samo Framerate nisam bas nesto siguran.Problem je sto ima mnogo velikih skokova i padova.Nije bas lagodno igranje.To me je malo razocaralo.Nije konstantan framerate sto je kod nvidie slucaj.Ali otom potom.Videcemo jos :: Sto se tice driver-a ja se iskreno nadam poboljsanju.Ali evo trenutno i koristim ofisijelne driver-e za 5xxx seriju.Ne mislim da ce skokovi postojati u performansama dolaskom nekih novijih.To nigde i nikad nije bilo ni kod jednog a ni kod drugog proizvodjaca grafickih karti.Vrlo mali procenat ucinka je a jos ako uzmes u obzir da ATI ne pravi bas tako kvalitetne driver-e ta prica mi tek onda deluje klimavo.Takodje kad se setim pojavom 4xxx su govorili cekajte novije drivere,bice bolje, da ce driver-ovo ono,i sta se desilo ista stvar i danas da,i od prvog do poslednjeg drivera.Ono sto GPU moze da isporuci to je,driver je samo upravljacki program,ne moze on da utice ne znam ni ja koliko.To je jako mali procenat u performansama osim ako nisu modovani :: :: Ono sto si gledao na benchu sto je moj prijatelj Nidzo radio nije bas merodavno jer prvo i prvo Nehalem platforma je.Nema uskog grla za kartu.Drugo pun potencijal iz karte je iscupao.Trece radio je na klokovima od 4.6 Ghz sto je abnormalno za svaki dan.Sve u svemu ono je rez ,cisto radi rezultata. :: :: Ne znam zasto se tooliko lozite na neke price?Jel nije lakse biti realan i sebe ne lagati?Mnogo se lepse zivi i mirna je sujeta kad covek zna na cemu je :: Sta znam,mozda sam ja staromodan,mozda je danas trend ziveti u oblacima :: :: P.S.Posle vikenda sledi test. :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Kako god da se okrene 5850 jeste jaca osetno od GTX285 cak i sa beta drajverima,sto su na koncu pokazali mnogi testovi.A pritom ako se uzme u obzir da je jos jeftinija,nema sta tu dalje da se prica... ______________________________________________
Irititate me sa komentarima kada to ni sami niste probali!
29.10.2009. 15:36
status: user broj poruka: 18472
Ja navijam samo za realnost.Ni za jedan brend,ni za jednog proizvodjaca.Poenta je istina.Nista vise.Blage veze nema ni jedan test na netu sa onim sto se dobije na stolu.Beta driveri ili ne sasvim sve jedno.Kod mene su WHQL,nisu cak ni beta. Prvo probajte pa onda polemisite,to da je jaca osetno je jako diskutabilno i netacno. Slobodna je volja svakom da izabere i to je ok ali takodje ne treba razglabati price rekla-kazala i sl..5xxx serija je po sirovoj snazi jaka veoma i to je ono sto mi se svidelo.U igrama zna da podbaci po malo tako da se neki kompromis moze dobiti.Ali da je sve idealno nije.Da su karte dobre-jesu.Koliko su isplatljive nemam pojma,nisam komptetntan za ovu trenutnu situaciju odnos cena-performanse. Po mojoj slobodnoj proceni dok mi ne stigne GTX285 ,ATI 5850 i GTX285 su tu negde. Ono sto tipujem da kad se GTX285 klokuje ide prednost njemu jer se 5xxx serija slabije klokuje a ucinak na framerate je jako mali,vega 1-2 FPS-a.Kod nVidie na 100 Mhz dobijes 10 FPS-a ,i preko.Ali,nije poneta cak ni tak OC potencijal.Karte cemo da poredimo na defaut vrednostima a celokupan zakljucak moze da svede svago po stavkama kako koja karta nudi. Generalno 5xxx serija je po meni jako kvalitetna i do sad najbolja ATI serija,najpouzdanija i najjaca.Karte su svakako vredne paznje i kupovine tu nema ko sta da kaze,osetio sam na svojoj kozi.Sve ostalo je diskutabilno.
Re: Irititate me sa komentarima kada to ni sami niste probali!
29.10.2009. 19:14
status: user broj poruka: 2855
koji ti je? popi neko pivo jbt, uzmi na moj racun .)
Ja ti rekao idi na bench imas lika koji je testirao 5850/5870...nije smeo mnooogo da ih klokuje jer nisu bile njegove...
brza je 5850 od GXT285 nekih 10% ... + mnooogo je HLADNA(referentna), TIHA, i MNOOOGO moze da se klokuje
Ne znam sto to tebe bode u oci i dotice kad se kaze da je karta od 19 000 brza od karte od 25 000? pa nisi ti pravio GTX, nisi ti inzenjer u nVidiji...prihvati to jednostavno i popiv pivo : )
:: Ja navijam samo za realnost.Ni za jedan brend,ni za jednog proizvodjaca.Poenta je istina.Nista vise.Blage veze nema ni jedan test na netu sa onim sto se dobije na stolu.Beta driveri ili ne sasvim sve jedno.Kod mene su WHQL,nisu cak ni beta :: Prvo probajte pa onda polemisite,to da je jaca osetno je jako diskutabilno i netacno :: Slobodna je volja svakom da izabere i to je ok ali takodje ne treba razglabati price rekla-kazala i sl..5xxx serija je po sirovoj snazi jaka veoma i to je ono sto mi se svidelo.U igrama zna da podbaci po malo tako da se neki kompromis moze dobiti.Ali da je sve idealno nije.Da su karte dobre-jesu.Koliko su isplatljive nemam pojma,nisam komptetntan za ovu trenutnu situaciju odnos cena-performanse :: Po mojoj slobodnoj proceni dok mi ne stigne GTX285 ,ATI 5850 i GTX285 su tu negde :: Ono sto tipujem da kad se GTX285 klokuje ide prednost njemu jer se 5xxx serija slabije klokuje a ucinak na framerate je jako mali,vega 1-2 FPS-a.Kod nVidie na 100 Mhz dobijes 10 FPS-a ,i preko.Ali,nije poneta cak ni tak OC potencijal.Karte cemo da poredimo na defaut vrednostima a celokupan zakljucak moze da svede svago po stavkama kako koja karta nudi :: Generalno 5xxx serija je po meni jako kvalitetna i do sad najbolja ATI serija,najpouzdanija i najjaca.Karte su svakako vredne paznje i kupovine tu nema ko sta da kaze,osetio sam na svojoj kozi.Sve ostalo je diskutabilno :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Re: Re: Irititate me sa komentarima kada to ni sami niste probali!
29.10.2009. 19:22
:: koji ti je? popi neko pivo jbt, uzmi na moj racun . :: :: Ja ti rekao idi na bench imas lika koji je testirao 5850/5870...nije smeo mnooogo da ih klokuje jer nisu bile njegove.. :: :: brza je 5850 od GXT285 nekih 10% ... + mnooogo je HLADNA(referentna), TIHA, i MNOOOGO moze da se klokuj :: :: Ne znam sto to tebe bode u oci i dotice kad se kaze da je karta od 19 000 brza od karte od 25 000? pa nisi ti pravio GTX, nisi ti inzenjer u nVidiji...prihvati to jednostavno i popiv pivo :
EDIT: to za nvidiju i 100MHz 10 fps a ati 2-3 to sam i ja procitao na benchu...to je glupost...
Gde si ti video da se 5xxx serija slabo klokuje? to sam tek sad video da si napisao QQ majko moja
Pa 40nm hladjenje pervertido + proizvodjaci sami nabacuju neki afterburner da jos `palish` karticu sa volt modovanjem...znaci izdrzljiva je ko mazga...
Ka jos svirnesh napone, i pronadjes maximalne klokove na dobrim voltazama...lomish samo...samo kazes `sedi 1` :D
:: :: :: Ja navijam samo za realnost.Ni za jedan brend,ni za jednog proizvodjaca.Poenta je istina.Nista vise.Blage veze nema ni jedan test na netu sa onim sto se dobije na stolu.Beta driveri ili ne sasvim sve jedno.Kod mene su WHQL,nisu cak ni beta :: :: Prvo probajte pa onda polemisite,to da je jaca osetno je jako diskutabilno i netacno :: :: Slobodna je volja svakom da izabere i to je ok ali takodje ne treba razglabati price rekla-kazala i sl..5xxx serija je po sirovoj snazi jaka veoma i to je ono sto mi se svidelo.U igrama zna da podbaci po malo tako da se neki kompromis moze dobiti.Ali da je sve idealno nije.Da su karte dobre-jesu.Koliko su isplatljive nemam pojma,nisam komptetntan za ovu trenutnu situaciju odnos cena-performanse :: :: Po mojoj slobodnoj proceni dok mi ne stigne GTX285 ,ATI 5850 i GTX285 su tu negde :: :: Ono sto tipujem da kad se GTX285 klokuje ide prednost njemu jer se 5xxx serija slabije klokuje a ucinak na framerate je jako mali,vega 1-2 FPS-a.Kod nVidie na 100 Mhz dobijes 10 FPS-a ,i preko.Ali,nije poneta cak ni tak OC potencijal.Karte cemo da poredimo na defaut vrednostima a celokupan zakljucak moze da svede svago po stavkama kako koja karta nudi :: :: Generalno 5xxx serija je po meni jako kvalitetna i do sad najbolja ATI serija,najpouzdanija i najjaca.Karte su svakako vredne paznje i kupovine tu nema ko sta da kaze,osetio sam na svojoj kozi.Sve ostalo je diskutabilno :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Svaka cast za kupovinu... 5850 je trenutno bez premca najbolja kupovina u tom cenovnom rangu... A ti si je jos platio dobrih 70 evra manje od GTX285,a kao sto smo vec apsolvirali 5850 je u svakom pogledu bolja karta...
Zamolio bih te jednu stvar,posto sam veliki fan Colin relija i mislim da je Cillin 2005 uz WipeOut najbolja voznja svih vremena,ako mozes da preneses utiske kako ti se cini Dirt 2 u odnosu na ranije verzije...Normalno nekad kad je budes odigrao...Bas bi voleo da odigram ovu igru sa DX11 karticom i interesuje me da li je voznja makar priblizno realno uradjena kao u CM 2005 ili su samo napravili jos jedan NFS od dobre igre...
Re: Re: Re: Irititate me sa komentarima kada to ni sami niste probali!
29.10.2009. 19:46
status: user broj poruka: 4
Pusti ti Bench forum ja ne bi dovodio trud SKY-a u pitanje,sto on uradi to je 100% tacno i korektno,nema greske a i ustavri videcete!!!!
:: :: :: :: :: koji ti je? popi neko pivo jbt, uzmi na moj racun . :: :: :: :: Ja ti rekao idi na bench imas lika koji je testirao 5850/5870...nije smeo mnooogo da ih klokuje jer nisu bile njegove.. :: :: :: :: brza je 5850 od GXT285 nekih 10% ... + mnooogo je HLADNA(referentna), TIHA, i MNOOOGO moze da se klokuj :: :: :: :: Ne znam sto to tebe bode u oci i dotice kad se kaze da je karta od 19 000 brza od karte od 25 000? pa nisi ti pravio GTX, nisi ti inzenjer u nVidiji...prihvati to jednostavno i popiv pivo : :: :: :: EDIT: to za nvidiju i 100MHz 10 fps a ati 2-3 to sam i ja procitao na benchu...to je glupost.. :: :: Gde si ti video da se 5xxx serija slabo klokuje? to sam tek sad video da si napisao QQ majko moj :: :: Pa 40nm hladjenje pervertido + proizvodjaci sami nabacuju neki afterburner da jos `palish` karticu sa volt modovanjem...znaci izdrzljiva je ko mazga.. :: :: Ka jos svirnesh napone, i pronadjes maximalne klokove na dobrim voltazama...lomish samo...samo kazes `sedi 1` : :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ja navijam samo za realnost.Ni za jedan brend,ni za jednog proizvodjaca.Poenta je istina.Nista vise.Blage veze nema ni jedan test na netu sa onim sto se dobije na stolu.Beta driveri ili ne sasvim sve jedno.Kod mene su WHQL,nisu cak ni beta :: :: :: Prvo probajte pa onda polemisite,to da je jaca osetno je jako diskutabilno i netacno :: :: :: Slobodna je volja svakom da izabere i to je ok ali takodje ne treba razglabati price rekla-kazala i sl..5xxx serija je po sirovoj snazi jaka veoma i to je ono sto mi se svidelo.U igrama zna da podbaci po malo tako da se neki kompromis moze dobiti.Ali da je sve idealno nije.Da su karte dobre-jesu.Koliko su isplatljive nemam pojma,nisam komptetntan za ovu trenutnu situaciju odnos cena-performanse :: :: :: Po mojoj slobodnoj proceni dok mi ne stigne GTX285 ,ATI 5850 i GTX285 su tu negde :: :: :: Ono sto tipujem da kad se GTX285 klokuje ide prednost njemu jer se 5xxx serija slabije klokuje a ucinak na framerate je jako mali,vega 1-2 FPS-a.Kod nVidie na 100 Mhz dobijes 10 FPS-a ,i preko.Ali,nije poneta cak ni tak OC potencijal.Karte cemo da poredimo na defaut vrednostima a celokupan zakljucak moze da svede svago po stavkama kako koja karta nudi :: :: :: Generalno 5xxx serija je po meni jako kvalitetna i do sad najbolja ATI serija,najpouzdanija i najjaca.Karte su svakako vredne paznje i kupovine tu nema ko sta da kaze,osetio sam na svojoj kozi.Sve ostalo je diskutabilno :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Irititate me sa komentarima kada to ni sami niste probali!
29.10.2009. 20:54
sta da pustim?
Na tom forumu diskusije vode veliki hardwerashi i poznavaoci racunara, prica je veoma ozbiljna i tamo nema lazi i prevare, a kad se pojavi odma bude izvaljeno...
Bolje ih i ti malo poseti, naucices nesto veruj mi.
:: Pusti ti Bench forum ja ne bi dovodio trud SKY-a u pitanje,sto on uradi to je 100% tacno i korektno,nema greske a i ustavri videcete!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: koji ti je? popi neko pivo jbt, uzmi na moj racun . :: :: :: :: :: :: Ja ti rekao idi na bench imas lika koji je testirao 5850/5870...nije smeo mnooogo da ih klokuje jer nisu bile njegove.. :: :: :: :: :: :: brza je 5850 od GXT285 nekih 10% ... + mnooogo je HLADNA(referentna), TIHA, i MNOOOGO moze da se klokuj :: :: :: :: :: :: Ne znam sto to tebe bode u oci i dotice kad se kaze da je karta od 19 000 brza od karte od 25 000? pa nisi ti pravio GTX, nisi ti inzenjer u nVidiji...prihvati to jednostavno i popiv pivo : :: :: :: :: :: :: EDIT: to za nvidiju i 100MHz 10 fps a ati 2-3 to sam i ja procitao na benchu...to je glupost.. :: :: :: :: Gde si ti video da se 5xxx serija slabo klokuje? to sam tek sad video da si napisao QQ majko moj :: :: :: :: Pa 40nm hladjenje pervertido + proizvodjaci sami nabacuju neki afterburner da jos `palish` karticu sa volt modovanjem...znaci izdrzljiva je ko mazga.. :: :: :: :: Ka jos svirnesh napone, i pronadjes maximalne klokove na dobrim voltazama...lomish samo...samo kazes `sedi 1` : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ja navijam samo za realnost.Ni za jedan brend,ni za jednog proizvodjaca.Poenta je istina.Nista vise.Blage veze nema ni jedan test na netu sa onim sto se dobije na stolu.Beta driveri ili ne sasvim sve jedno.Kod mene su WHQL,nisu cak ni beta :: :: :: :: Prvo probajte pa onda polemisite,to da je jaca osetno je jako diskutabilno i netacno :: :: :: :: Slobodna je volja svakom da izabere i to je ok ali takodje ne treba razglabati price rekla-kazala i sl..5xxx serija je po sirovoj snazi jaka veoma i to je ono sto mi se svidelo.U igrama zna da podbaci po malo tako da se neki kompromis moze dobiti.Ali da je sve idealno nije.Da su karte dobre-jesu.Koliko su isplatljive nemam pojma,nisam komptetntan za ovu trenutnu situaciju odnos cena-performanse :: :: :: :: Po mojoj slobodnoj proceni dok mi ne stigne GTX285 ,ATI 5850 i GTX285 su tu negde :: :: :: :: Ono sto tipujem da kad se GTX285 klokuje ide prednost njemu jer se 5xxx serija slabije klokuje a ucinak na framerate je jako mali,vega 1-2 FPS-a.Kod nVidie na 100 Mhz dobijes 10 FPS-a ,i preko.Ali,nije poneta cak ni tak OC potencijal.Karte cemo da poredimo na defaut vrednostima a celokupan zakljucak moze da svede svago po stavkama kako koja karta nudi :: :: :: :: Generalno 5xxx serija je po meni jako kvalitetna i do sad najbolja ATI serija,najpouzdanija i najjaca.Karte su svakako vredne paznje i kupovine tu nema ko sta da kaze,osetio sam na svojoj kozi.Sve ostalo je diskutabilno :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: ::
:: sta da pustim :: :: Na tom forumu diskusije vode veliki hardwerashi i poznavaoci racunara, prica je veoma ozbiljna i tamo nema lazi i prevare, a kad se pojavi odma bude izvaljeno.. :: :: Bolje ih i ti malo poseti, naucices nesto veruj mi Pa i ovde je bilo fejkovanih testova i vrlo brzo su provaljeni. A bilo je i pravljenja duplih naloga zarad hvaljenja samog sebe...I to je takodje provaljeno...Provalili su i admini i forumasi... A kad smo kod duplih naloga Dautovicu cisto da se ne zbunis Bozana je samo jos jedan od Pufnicinih duplih naloga...Cisto da znas sa kim zapravo pricas...Ako su voljni admini neka ti i oni potvrde...Kazem `samo jos jedan` zato sto ih ima jos nekoliko...
PS. A ova vrsta medjusobnog hvalisanja i ulizivanja je sve cesca pojava na ovom forumu,jeste ljigavo,ali nemoj da te to iznenadjuje... Nadam se da ce admini preduzeti nesto u vezi ovih duplih naloga,jer ovo je stvarno vise sramota gledati... Toliko od mene.
O cemu ti meni covece pricas?Slusaj bre tako mozes sa nekim klincima iz kraja da razgovaras a ne samnom.Ja sam tolerantan do izvesne granice ali kad preteras zajebi radnju. Prvo i prvo jesi ti zaboravio da je 5870 karta kod mene kuci?!!!Ako si bas zapeo za taj benchmark trazi malo te testove po benchmarku koje sam ja ranije postovao pa mozda nesto i naucis.Tamo sam postovaniji i cenjeniji clan nego ovde i znaju me svi ti overklokeri i testeri ako je to uopste bitno a vidim da tebi jeste bitno ko kakav rejting ima na forumu sto je glupost!Za sve ove godine imao sam i probao hardvera koliko vas svi zajedno koji volite da kenjate necete u zivotu ni videti!I meni ste nasli da pricate price za malu decu!Meni nasli da solite pamet i pricate o nekom znanju!Ma jebao vas i ATI i Nvidia bre boli me ona stvar sta je bolje ali ima da se kaze onako kako jeste a ne da se narod laze i obmanjuje! P.S.Iznervirao si me dzabe,lepo sam ti rekao ako te nesto zanima javi se na MSN,nemoj ovde da kenjas dzabe na berzi ok?!
E ok, aj sad kad si se smirio i popio pivo...reci mi kako je 5xxx serija losh overkloker i pojasni mi ovo 100MHz kloka donosi 10-fps kod nvidije a 2-3 ati ako se nisi izlupetao...lepo te pitam
a za te statuse po forumima i ko koga postuje itd...ja tamo posujem mnogo u temama u kojima trazim savete u vezi s poslom, a hardware mi je hobi i volim to...
A za te statuse me bole kobas, ja sa drugraima drzim jedan sajt odnosno portal, gde ima preko 30 000 clanova, tamo nisam ni admin vishe, bio sam...nemam vremena, kolege to odradjuju veoma dobro...ne palim se ja na te stvari
A internet je cudna stvar, moze dvosimisleno da se svati, ti si tvoj prethodni post poceo sa smajlijem `besa` ja reko a da se zezam loma vidim da te pogadjaju reci nekih likova cim emotivno reagujesh.
A lepo sto je karta kod tebe, testiraj to, ja cu 5850 cim budem imao lufta od plate da odvojim za nju, pa cu okaciti testove
:: O cemu ti meni covece pricas?Slusaj bre tako mozes sa nekim klincima iz kraja da razgovaras a ne samnom.Ja sam tolerantan do izvesne granice ali kad preteras zajebi radnju :: Prvo i prvo jesi ti zaboravio da je 5870 karta kod mene kuci?!!!Ako si bas zapeo za taj benchmark trazi malo te testove po benchmarku koje sam ja ranije postovao pa mozda nesto i naucis.Tamo sam postovaniji i cenjeniji clan nego ovde i znaju me svi ti overklokeri i testeri ako je to uopste bitno a vidim da tebi jeste bitno ko kakav rejting ima na forumu sto je glupost!Za sve ove godine imao sam i probao hardvera koliko vas svi zajedno koji volite da kenjate necete u zivotu ni videti!I meni ste nasli da pricate price za malu decu!Meni nasli da solite pamet i pricate o nekom znanju!Ma jebao vas i ATI i Nvidia bre boli me ona stvar sta je bolje ali ima da se kaze onako kako jeste a ne da se narod laze i obmanjuje :: P.S.Iznervirao si me dzabe,lepo sam ti rekao ako te nesto zanima javi se na MSN,nemoj ovde da kenjas dzabe na berzi ok? :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
hehe,tti dupli nalozi JESU problem,ali ne mozes tako gledati na stvari. Evo na primer,moj brat koristi moj racunar,i registrovan je clan PC Berze,kao i ja. Kada je on pored kompa registruje se sa njegovim username-om i sifrom,a ja kad sam pored kompa registrujem se sa mojim username-om i sifrom. I eto ,utvrdi se da sa istog kompa dolazi dva naloga,ajde koga da banujes,mene ili brata???I zasto???
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: sta da pustim :: :: :: :: Na tom forumu diskusije vode veliki hardwerashi i poznavaoci racunara, prica je veoma ozbiljna i tamo nema lazi i prevare, a kad se pojavi odma bude izvaljeno.. :: :: :: :: Bolje ih i ti malo poseti, naucices nesto veruj mi :: Pa i ovde je bilo fejkovanih testova i vrlo brzo su provaljeni :: A bilo je i pravljenja duplih naloga zarad hvaljenja samog sebe...I to je takodje provaljeno...Provalili su i admini i forumasi.. :: A kad smo kod duplih naloga Dautovicu cisto da se ne zbunis Bozana je samo jos jedan od Pufnicinih duplih naloga...Cisto da znas sa kim zapravo pricas...Ako su voljni admini neka ti i oni potvrde...Kazem `samo jos jedan` zato sto ih ima jos nekoliko.. :: :: PS :: A ova vrsta medjusobnog hvalisanja i ulizivanja je sve cesca pojava na ovom forumu,jeste ljigavo,ali nemoj da te to iznenadjuje.. :: Nadam se da ce admini preduzeti nesto u vezi ovih duplih naloga,jer ovo je stvarno vise sramota gledati.. :: Toliko od mene :: :: :: DaSickSystem
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.