kupio sam kuciste i napajanje blubery 500w, e sada sam mislio da kupim i graficku kartu 4870, ali me buni posto na napajanju nemam nego jedan 6pinski konektor, a za ovu graficku bi mi trebala dva. Sta da radim jel ima neko resenje. molim brz odgovor pls`````
Jaoo,pa gde si to napajanje nasao?Bez ljutnje,ali je krs.Nemoj ni slucajno da ti ono napaja 4870,jer ce u bilo kom trenutku riknuti.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: kupio sam kuciste i napajanje blubery 500w, e sada sam mislio da kupim i graficku kartu 4870, ali me buni posto na napajanju nemam nego jedan 6pinski konektor, a za ovu graficku bi mi trebala dva :: Sta da radim jel ima neko resenje :: molim brz odgovor pls```` ::
ma kakva volja...nece ni upaliti komp sa tim napajanjem i 4870 grafikom. jos ako usput ima neku zivotinju od quad procesora....nema tu diskusije...to napajanje nece izdrzati...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Reshenje je napajanje molex to pcie 6pin :: Ostalo je Bozija volja :: :: cash rules everything around me :: ::
ako ti trebaju kablovi imam pa se javi da se dogovorimo oko predaje.pozz.PS.trebalo bih da moze da je pokrene al koliko dugo mesec dva ili vise to je pitanje...
AMD Phenom II X2 550BE @V1AX@700rpm Gigabyte MA770 UD3 2*1GB DDR2 Corsair XMS2 HIS ATI 3850 512DDR3 800Mhz/2Ghz ICEQ3 TurboX Limited Edition PC power cooling and silencer 500W 640GB samsung X2,160GB samsung
si dobio sve klavlove pogledaj ih i shvatices a sto se napajanja tice il ce da radi ili ce da se pusi mad moj bluberry izdrzo dosta maltretiranja i jos je ziv i zdrav, al dal ce da napaja tu azdaju to je vec pitanje.
hvala na pomoci ali ipak sam odlucio da uzmem ati 4850, pa sta mislite kako ce ovo napajanje od 500w da se ponasa na njoj, procesor c2d6300 2,87ghz, wd250gb, 2bg ram. pls odgovor ako ga je neko imao neka kaze kako se kod njega ponasalo.
i zaboravih da pitam koliko mi je bolje da kupim lc pauer 5oow kako su se ona pokazala,jel ce ono moci da gura ati 4870, c2d 2,8ghz, wd250gb, 3gb rama,
i gde ima da se kupi ov0 olex to pcie 6pin. molim brze odgovore.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.