Pozdrav svima, problem je sledeci:ortak je kupio nov racunar sa monitorom philips 220e full hd,medjutim ne mogu da mu podesim nativnu rezoluciju,dobijam povecan desktop tako da moram misem da predjem da bi video ostatak desktopa i ne ostru sliku,pokusavao sam da menjam drajvere za graficku(ati 4350) ali ni to nije pomoglo.Takodje i na malo manjim rezolucijam od 1920x1080 se isto desava,najveca rezolucija koja radi je 1440x900 i posto to nije njegova nativna slika je mutna. Operativni sistem je winXP sp3 last xp koji meni kod kuce radi dobro. Cenio bi ako mi pomogli da resim ovaj problem,hvala unapred...
:: Pozdrav svima :: problem je sledeci:ortak je kupio nov racunar sa monitorom philips 220e full hd,medjutim ne mogu da mu podesim nativnu rezoluciju,dobijam povecan desktop tako da moram misem da predjem da bi video ostatak desktopa i ne ostru sliku,pokusavao sam da menjam drajvere za graficku(ati 4350) ali ni to nije pomoglo.Takodje i na malo manjim rezolucijam od 1920x1080 se isto desava,najveca rezolucija koja radi je 1440x900 i posto to nije njegova nativna slika je mutna :: Operativni sistem je winXP sp3 last xp koji meni kod kuce radi dobro :: Cenio bi ako mi pomogli da resim ovaj problem,hvala unapred.. ::
I to sam pokusavao.... ima ih samo na jednom sajtu i velicine su 6kb i kad pokusam da mu updatujem drivere on ih odbija kao vec postoje . Inace racunar vidi monitor kao default monitor.
:: :: I to sam pokusavao.... ima ih samo na jednom sajtu i velicine su 6kb i kad pokusam da mu updatujem drivere on ih odbija kao vec postoje . Inace racunar vidi monitor kao default monitor :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.