Digitalni SATELITSKI komplet omogućava praćenje velikog broja satelitskih TV i radio kanala! Komplet se sastoji od Satelitske antene (prečnika 1.15 m) + Digitalni Satelitski Risiver OPTICUM 4100C + LNB konvertor Opticum GOLD! Malih je dimenzija, odličan ugrađen softver, daljinski upravljač, jednostavan za upotrebu.
ZDE company ul. 27. Marta 35-37, Beograd 011/3222-542, 3346-331
Ja takodje imam dreambox 500s,uredjaj jeste dobar.Ali trenutno nista osim digi paketa ne moze da se gleda slobodno tako da 500s skoro da i nisam upalio jedno sest meseci.Stoji mi i skuplja prasinu.Platio sam ga dvesta eura i dok je imalo sta gledati bilo je ekstra ali sada gotovo da nista ne radi pa mislim da se i ne isplati kupovati.Jedino ako ce da ga koristi za card shering onda je dreambox prava stvar.
:: :: :: :: Kolega, kupi sebi neki dreambox... Ja imam 500s i zaista je vrhunski za sve!!!
nabavio sam DM500c (za kablovsku) i sad kada ubacim ikomovu karticu u njega koji god emu da pokrenem on samo kaze da ili nema nikakve kartice u slotu ili je nepoznata (no or unknown card /sc0 il tako nesto) Inace ikom koristi Conax sistem a mislim da bi to trebalo da radi na DM500C. Da li je mozda jos neko probao ili zna kako da namestim?
Broj postavljenih tema: 60400. Broj poslatih odgovora: 647481. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.