Uzeo sam ovu kartu pre mesec dana i zaigrah se mnogo, pa zaboravih da je malo iztestiram :) Evo mojih rezultata na def klokovima, sutra cu se igrati malo sa njom pa cu videti koliko moze da ubije u 3D marku
Iako me u principu, zabole ovakva tematika... jer se obično pretvori u makljažu i čupanje kose i ugrizanje za uši.... kad već postuješ tako nešto, MORAŠ da skrckaš šta je sve tvoja konfa i šta si promenio od default-a... koji OS i slično. Ne vidi se sve iz Komandanta Marka i prijatelja sa Ontarija (CPU-Z, GUZ, MUZ i tako ti).
Ima li vise smisla testirati takve graficke u 1280x1024?
23.10.2009. 16:13
status: user broj poruka: 7769
Mislim stvarno ima li vise smisla takve graficke karte testirati u 1280x1024? Po meni je to prikaz za neku integrusu a ne za prilicno jaku graficku koja je manje vise visoka srednja klasa. Stvarno mi ni oni sa gtx295 nisu jasni kad je kao muce na 1280x1024, ako vec tako rade mogli bi i da je progaju u VGA 640x480 do kesice.
Znaci uradi to isto sa 1920x1080 posto ti je to fizicki prikaz na monitoru.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.