Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
7600gs
STRANA 1 OD 1
bokuma 7600gs 20.08.2006. 13:33 T2118

status: user
broj poruka: 50

Nakon dugotrajne pretrage po web-u, gotovo da sam odluchio da uzmem 7600gs AGP. U Imtelu ima Club 3d varijanta. Interesuju me iskustva sa tom karticom. Kakva je za overclock. Postoji li neka bolja varijanta u tom cjenovnom rangu.

CHEERS
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Diabolique 7600GS 20.08.2006. 22:26 #7565

broj poruka: 205
Ne znam kakva je za klok. Uzmi i ne razmisljaj jer je to najbolja kupovina za te pare.

Garson Re: 7600gs 20.08.2006. 23:05 #7567

broj poruka: 736
::
:: Nakon dugotrajne pretrage po web-u, gotovo da sam odluchio da uzmem 7600gs AGP. U Imtelu ima Club 3d varijanta. Interesuju me iskustva sa tom karticom. Kakva je za overclock. Postoji li neka bolja varijanta u tom cjenovnom rangu
::
:: CHEER
U tom cenovnom rangu (122e) nema nishta.Kod nas sem tog GS-a postoji samo MSI 7600GS koji me izgleda malo bolje (bolji kuler) ali je skuplji, koshta 150e.Inace C3D-ov GS je nVidia referentna kartica tako da je sasvim OK.Kupuj to jer je ta kartica veoma trazena.
bokuma HVALA 23.08.2006. 01:49 #7634

broj poruka: 50

Hvala na podrshci ... KUPLJENA

CHEERS

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs