u par navrata. Popravljao sam mu ploče i otkazao sam mu saradnju posle kratkog vremena jer je lik jako nerazuman i nestrpljiv. Čudno mi samo da on oglašava popravku ploča, verovatno samo posreduje. Šta tu u suštini ima zanimljivo? Cifre su mu takve da ni uši ne vraća, ozbiljna konkurencija za Mašu tj Ljubišu.
A jel radi dijagostiku za fau ve? Crko mi zenin Golf...
Baby BM
:: :: pc-servi :: :: -dijagnostika kvarova :: -popravka i zamena neispravnih komponenti :: -provera ispravnosti komponenata :: -rešavanje softverskih problema :: -instaliranje,konfigurisanje operativnog sistema :: Informatika->Komponent :: (Postavljen: 20.10.2009. 19:39) Upozorite nas na neispravan oglas... :: pc-servis energy computer :: robu saljemo express posto :: Vrnjacka Banja & Beograd
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.