Tacna oznaka maticne,napajanja.Koji procesor i memorija.Koliko i koji HDD-i,ukratko sve iz kucista i koje igre,pri kojim setovanjima i na kojoj rezoluciji ti resetuje.
Ciji je bios i dali i koliko tonova cujes pre boot-a?
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
gigabyte EP45-UD3P probao sam vise biosa trenutno zadnji f10f ,q6600 slacr + VENDETA2 klokovan i ne isto se desava, 2x1g + 2x1g ocz reaper1150 stavljam na 1066 /5-5-5-15/2.1v ,wd 640gb aaks 16mb IDE ,1LG DVD RW , 4 KULERA 120mm cak injih iskljucim kuciste armor j. i najbitnije sr..e LC POWER PROPHECY 750W samsung 2233sn 1920x1080
GASI CRYSIS WARHEAD, NFS SHIFT ,WLFENSTEIN NOVI , NOVI RIDICK RADI,FAR CRY RADI, SREET FIGHTER RADI PRE NJE SAM IMAO SAPPHIRE 4870 1G CRNA PLASTIKA SVE JE RADILO NA MAX IBEZ PROBLEMA DOK NIJE POCELA DA IZBACUJE TACKIE NA MONITIRU U ZAMENU ZA NJU SAM UZEO OVOG TOXICA UZ DOPLATU sve stavljam na max i 1920x1080 jer je to moglo sa 4870
CWT je OEM proizvodjac koji je napravio to tvoje napajanje, koje bi inace trebalo da bude dobro. _______________________________ Demon to some. Angel to others.
:: Ic :: :: Na koji cwt mislis :: pitas me za bios ploce ili graf :: bios ploce gigabajtov grafu nisma diro
Channel Well Technology ili ti CWT ti je Tajwanski OEM proizvodjac PSU-a.Po meni nema boljeg,stoji iza imena kao sto su Corsair,Enermax,Silverstone... ,i izmedju ostalog LC-ove metatron serije u koju inace spada i tvoje napajanje.
Jos mi nisi rekao ciji je bios(AMI,AWARD,PHOENIX)i dali i sa koliko beep-ova prolazi post? A ni potvrdu uspesnog prelaska 3D Marka nisam dobio.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Ic :: :: izvini ali mnogi tvrde da nije cwt vec adison ili vec sta
upravo sam probao dva puta 3d mark 06 prvi put odma restart,drugi put na sredini, sad cu da vidim koji je bios bios-award a sta da uradim da ti kazem za post ibipove
Netreba nista da radis,samo reset i slusas dali i koliko tonova cujes prilikom posta,da bi to cuo moras imati microfon na maticnoj(obicno se nalazi na donjem obodu,malo ka desnoj ivici,pored usb pinova.
Prem da nema ni potrebe da te smaram sa beep code-vima,posto ti je 90% grafa prsla. Probaj da izduvas slot za grafiku i slotove za memoriju,posle toga ostavi samo jedan stap ili eventualno jedan kit(2x1gb)pa ponovo 3Dmark,pa javi.Ovo su samo pokusaji,cisto da budes na 100%
Aloha
:: Ic :: :: upravo sam probao dva puta 3d mark 06 prvi put odma restart,drugi put na sredini, sad cu da vidim koji je bio :: bios-award a sta da uradim da ti kazem za post ibipove
:: Garson, moderator na benchmark-u. Ima enciklopedijsko znanje o napajanjima :: :: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=21198 :: :: ___________________________________ :: :: Kod Kalču nema laganje. :: ::
Performanse oba napajanja je potpuno ista samo sto je HX modularno i ima garanciju 7 godina od fabrike a TX nije modularan i ima garanciju 5 godina od fabrike.
Nemam sta da proveravam,ja ne ucim od HW GURU-a i ostalih site-ova,ajde da ja vama dam site od neke mecke iz 90 i posle tvrdim kako i naj novije mecke rade na istom principu i sa istim delovima i od istih proizvodjaca.
Garsona sam proverio i za setajucu enciklopediju i nije nesto recit.Elem,ja sam prophecy imao pocetkom 2008 i bio je CWT,medjutim ove tvrdnje su me malo zagolicale pa sam se cuo sa kolegom iz Francuske i on kaze da je pre dva meseca uzeo Hypernion i da je CWT.I bas kada sam se spremao za kilometarski demant te tvrdnje,javi mi se lik iz hrvatske koji poseduje Ozeanus i kaze mi da je Andyson.Na kraju sam iskopao da je iz nerazjasnjenih razloga LC prepolovio metatron seriju i da Andyson sada radi Prophecy i Ozeanus a CWT Hypernion i Arkhangel .Sto se samog Andysona tice on radi serverska napajanja i dosada nije mnogo imao kontakta sa desktop napajanjima,a s`obzirom koliko su kvalitetnija serverska napajanja,ja vidim razlog zbog cega se LC odlucio na taj korak.
@Jedan beep je ok kod Award-a,sto me sada malo i buni.Jos samo jedna stvar idi na radni disk/filmovi/view i stavi Thumbnails umesto tiles(izgled foldera),pa javi dali se nesto desilo.
Aloha
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.