Drugari imam plocu Asus P5PL2 koja ima slot za grafu PCI-E x16 i do sada je bila grafa 7600GS 256 mb. Crkla je grafa. U ponedeljak kupujem novu,budzet je mali a i komp je stari sa novim napajanjem CM 450W pa sam odlucio za ovu grafu Sapphire ATI Radeon HD 4650 HM HDMI, 512MB/128bit, DDR2, DVI, HDMI, PCI Express 2.0. E buni me samo ovo sto pise na grafi PCI Express 2.0 da li ce to da radi na mojoj ploci. Nisam bas strucnajk pa molim samo siguran odgovor koji cu naci ovde. Pozz
Imam 50 eura budzet. Na ploci je dual core pentium 3 ghz,memorija je 2 gb ddr2 na 800 mhz tako da je to max za plocu koju imama. Znaci da uzmem ovu 3850 bolja je od ove 4650. Ok nisam znao. Ako ima ko jos kakav predlog do 50 e tj do 4600 din neka napise. hvala vam na dosadasnjim odgovorima. Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(
Koji proizvodjac ove 3850 ili tu nema razlike i koji model ovaj od 256 mb ili ovaj od 512 mada nisam siguran da ima od 512 za te novce male Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(
Clanu Ishmerish na trudu,ako sta mogu nekad pomoci tu sam. Sto se tice ove 4650 neznam sta joj hvali drugari kazu ova bolja. Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(
Sreda i krajevi.Pazi mozes ti da imas i GF2 i to je tvoja stvar i tvoje pravo.Ali nemoze nikako da se high-end model prethodne generacije poredi sa low-end modelom sadasnje.Oznaka koju treba da gledasp je x6xx vs x8xx,a ne 3xxx vs 4xxx.A sad da zalazim u klokove,tipove memorije i odzivi iste,kvalitetu izrade i samom GPU-u,jednostavno necu.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Sta fali grafickoj ati radeon 4650??? :: Ja je imam i meni je ok ,sve igre rade fino :: :: ::
Sreda i krajevi.Pazi mozes ti da imas i GF2 i to je tvoja stvar i tvoje pravo.Ali nemoze nikako da se high-end model prethodne generacije poredi sa low-end modelom sadasnje.Oznaka koju treba da gledasp je x6xx vs x8xx,a ne 3xxx vs 4xxx.A sad da zalazim u klokove,tipove memorije i odzivi iste,kvalitetu izrade i samom GPU-u,jednostavno necu.
@Skoves:Nema na cemu i drugi put.Uskoro cu da ti javim kako stvari stoje u vezi 512MB modela.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Sta fali grafickoj ati radeon 4650??? :: Ja je imam i meni je ok ,sve igre rade fino :: :: ::
Gainward NVidia 8800 GS 384 MB 5200 din Mediaplay 064/517-49-35 u Novom Sadu. A ako ne mozes, onda je dobra i 3850 512 MB u Atom-u. Odlicno rade i jedna i druga !!!
Ovo ti je vec lep predlog,ja bih cak rekao da su egal.Samo bi pre isao na MSI jer rade i klokuju se ko lude+su hladne.
Medjutim ako nema ili se nesto izjalovi povodom cene za 3850 512MB,uzimaj tu 8800GS.
Aloha
:: videcu za Atom blize mi je a ima i jednu ponudu nesvakidasnju pa cu videti. 3850 mi je nekako tama :: Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta : :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.