hocu da promenim tv kartoci a neznam koju od ove 2 da uzmem. Zbog cene do 3000din ! Leadtek TV1200 TV/FM ili WinFast TV2100 Posto mi treba za 64bit verziju sistema tj za W7 (ne odmah ali naravno u narednih 1 godinu je nemoguce to izbeci)
Tako da bih molio za komentare vlasnika ovih kartica, kako rade, snimaju i ostalo. Inace tv karticu ne bih ni menjao nego moja MSI radi prefektno ali nema drajevere za 64bit W7 nema ni za Vistu 32bit tj ima samo za XP !
Ali W7 64bit prepozna moju karticu ali samo preko DScaler-a znaci w7 je ne vidi u device menageru, ali kad istaliram ovaj programcic on je prepozna i radi normalno ! To mi govori da postoje drajveri za moju karticu ali ja ih ne mogu naci... ili jos bolje da li mogu da iz DScalera da iscupam nekako drajvere??
Sto se tice Winfaset Ladtek TV2000 Expert super je kartica jedin je mene zezala na win7 7600 x64 oko drajvera, drajvere nadje lepo ih instalira ali mi neradi program za pustanje tv-a pvr2 tako da sam se sad vratio na xp x64 i sve sljaka normalno, inace na beta verziji win7 7100 x64 je radilo sve super.
Winfaset Ladtek TV2000 Expert je malo zastarela tv kartica ja sam je kupio 2003god. pogledaj neke novije modele
Moj ti je savet ako ces da menjas tv karticu, pogledaj da uzmes neki model koji je exteran(van kucista) tako da kad gledas tv nemora da ti radi kompjuter.
Kupi LEADTEK TV2000 XP Expert, kartica je super, ja je posedujem. Takodje pogledaj i ASUS MYCINEMA P7131, jeftinija je a takodje veoma dobra, cak sam cuo da prikazuje malo bolju sliku od Expert-a...
7131 nemoze imati bolju sliku od 2388 chipa .. prvi je 9bitni a tv drugi 10-bitni (tv expert) .. meni je tv expert uz nove drivere radio na win7 uz svoj software bez problema (kao) .. zajeb.. me muzicka pa je win7 odleteo u korpu ...
:: 7131 nemoze imati bolju sliku od 2388 chipa .. prvi je 9bitni a tv drugi 10-bitni (tv expert) . :: meni je tv expert uz nove drivere radio na win7 uz svoj software bez problema (kao) .. zajeb.. me muzicka pa je win7 odleteo u korpu ...
A da, kad smo vec kod toga, i ja sam je probao na Win7 i radila je super, ali isti problem oko zvucne, tj nikako nisam mogao da pustim da mi rade svih 5.1... i ubacivao razne drajvere, i stelovanja, ali nista od toga, slican problem i sa Vistom, ali kod nje sam uspeo da pusti svi 5 ali front daju samo efekte...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.