Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Psyhx na 8800GT
STRANA 1 OD 2  
peguar Psyhx na 8800GT 15.10.2009. 23:32 T20997

status: user
broj poruka: 332
@ishmerish
`Ima psyhx ali se ponasa kao da ga nema`.
Nemoj misliti da jedini ti znas sta znaci rec DEDICATED.

@sky
Batman se nije cudno ponasao kad sam ga igrao kao demo sa ukljucenim psyhx mada mi nije padalo napamet da bijem po zidovima a sto se tice cele igre ona krene kao ali posle toga pukne uvek na istom mestu ja pretpostavljam da tu treba da odradi efekat koji zahteva da psyhx bude ukljucen.

Molio bih takodje da administratore i/ili moderatore da ne brisu neke postove da ne ispadne da neki od nas neznaju sta pricaju pogotovu ako nekome ne date da zavrsi svoju misao. HVALA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Ako ti igra puca.. 15.10.2009. 23:37 #149377

broj poruka: 18472
Onda ti ne valja verzija..
Nadam se da si skinuo patch i odgovarajuci lek 1.1v ?Bez toga i nemas podrsku za PhysX!

Green Green Grass Of Home

peguar Igru sam presao 15.10.2009. 23:41 #149378

Ali bez psyhx a sto je najcrnje instalirao sam patch. Zato sam u rebusu. Najnoviji psyhx driveri naravno.

SkyFire Re: Igru sam presao 15.10.2009. 23:47 #149381

I nije ti dalo u setovanjima ponudjeno da ukljucis PhysX?

http://img162.imageshack.us/i/blatman.png/

Jesi dobio tu zadnju opciju?

:: Ali bez psyhx a sto je najcrnje instalirao sam patch. Zato sam u rebusu. Najnoviji psyhx driveri naravno
::
Ishmerish Re: Psyhx na 8800GT 16.10.2009. 00:17 #149396

broj poruka: 7285
Buraz ja nisam DEDICATED,a nisam ni gubav pa da mi se svi vi lepite na ledja.
Nije Batman sve i sja za fiziku,i vec sam rekao da je fizika skup sport ali po meni isplativ.Dali ti mozes da zamislis kako ce kod SKY-a Kriza da izgleda sa GTX295 za shader-e i GTX280-kom za fiziku?E u qrac opet sam se najezio :))

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: @ishmeris
:: `Ima psyhx ali se ponasa kao da ga nema`
:: Nemoj misliti da jedini ti znas sta znaci rec DEDICATED
:: @sk
:: Batman se nije cudno ponasao kad sam ga igrao kao demo sa ukljucenim psyhx mada mi nije padalo napamet da bijem po zidovima a sto se tice cele igre ona krene kao ali posle toga pukne uvek na istom mestu ja pretpostavljam da tu treba da odradi efekat koji zahteva da psyhx bude ukljucen
:: Molio bih takodje da administratore i/ili moderatore da ne brisu neke postove da ne ispadne da neki od nas neznaju sta pricaju pogotovu ako nekome ne date da zavrsi svoju misao. HVAL
ttate Re: Re: Igru sam presao 16.10.2009. 00:18 #149397

broj poruka: 366

Na cemu ti to prijatelju igras kad si je poterao u toj rezolucuji sa 16xAA ?

:: I nije ti dalo u setovanjima ponudjeno da ukljucis PhysX
:: http://img162.imageshack.us/i/blatman.png
:: Jesi dobio tu zadnju opciju
:: Green Green Grass Of Home
:: :: Ali bez psyhx a sto je najcrnje instalirao sam patch. Zato sam u rebusu. Najnoviji psyhx driveri naravno
:: ::
Ishmerish Re: Re: Re: Igru sam presao 16.10.2009. 00:24 #149400

Look UP - -EUREKA !

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Na cemu ti to prijatelju igras kad si je poterao u toj rezolucuji sa 16xAA
:: :: I nije ti dalo u setovanjima ponudjeno da ukljucis PhysX
:: :: http://img162.imageshack.us/i/blatman.png
:: :: Jesi dobio tu zadnju opciju
:: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: Ali bez psyhx a sto je najcrnje instalirao sam patch. Zato sam u rebusu. Najnoviji psyhx driveri naravno
:: :: ::
SkyFire Necu da se hvalim ali objasnjeno je post iznad by Ishmerish.. 16.10.2009. 00:24 #149402

Cisto da budem kulturan i odgovorim na pitanje.
Ishmerish.
Kad padnu cene i GTX280 ce moci da se uzme za jedno 150 Eur garant!

Ishmerish Re: Necu da se hvalim ali objasnjeno je post iznad by Ishmerish.. 16.10.2009. 00:29 #149407

A poenta je ?

:: Kad padnu cene i GTX280 ce moci da se uzme za jedno 150 Eur garant
:: Green Green Grass Of HomeHA-H
SkyFire Re: Re: Necu da se hvalim ali objasnjeno je post iznad by Ishmerish.. 16.10.2009. 00:33 #149408

Pa PhysX za Crysis 2 hahahahaha.

:: A poenta je
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Kad padnu cene i GTX280 ce moci da se uzme za jedno 150 Eur garant
:: :: Green Green Grass Of HomeHA-H
ttate Re: 16.10.2009. 00:36 #149410

broj poruka: 366

Sad sam video u postu od `porkyja` !
Ishmerish Re: Re: Re: Necu da se hvalim ali objasnjeno je post iznad by Ishmerish.. 16.10.2009. 00:56 #149414

Pa dali si ti lud,i ovako bi ti rado ruke skrsili neki,a jos da stavis GTX280 kao PhsyX kartu?Pa ima da te iscackaju iz rupe kao Sadama :)))

Nesto me klepio fealing,cekam da pocne First Wave,a moglo bi malo i tog greena da se uzivim u lik Kejd Fostera.

Aloha

:: Pa PhysX za Crysis 2 hahahahaha
SkyFire Corav sam priznajem! 16.10.2009. 01:40 #149430

@Ishmerish

Ubicu te za ovo sa crvenim slovima ahahahahaha..
E sad ima vala da ubacim i GTX295 za fiiziku pa nek me lome hahahaha..
Kad nema neko OC takmicenje opet pa da skinem neku dobru grafu..Steta.Bas bi mi legla opet jedna fina.

peguar @sky 16.10.2009. 10:08 #149459

Dobio sam tu opciju, naravno 8800 nije na spisku pa sam probavao sve varijante ali isti problem, igra krene i na jednom mestu pocne da koci strasno i to je to a ako preskocim uvodni deo do prvog lemanja i kad tu upalim psyhx igra radi dobro ali kad probam da udarim u zid zid se naravno lepo razbije ali onda se igra ugasi.

@ish
Ja se ne lepim nikom za ledja, mogao si da ne odgovoris nista niti da procitas, ja nisam tebi konkretno postavio pitanje tako neznam sto se cimas.

U svakom slucaju smatracu svakog budalom ko ce da kupi dve graficke zbog igranja, mislim da bi Nvidia trebalo da zvizne jos jedan chip na karticu samo za to i da resi pitanje. Ja mislim i da ce nas prijatelj Ishmerish lakse spavati posle toga hehehehhehe.Shalim se.

dautovic jedno pitanje? 16.10.2009. 10:37 #149460

broj poruka: 2855

ima li smisla PhysX na kartama sporijim od GTX280? nisam sarkastican ozbiljno pitam...

znam iz licnog iskustva da na 9600GT nema, ona je 10-15% sporija od 8800GT/9800GT
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Re: jedno pitanje? 16.10.2009. 12:51 #149476

Vidis,kada tako formulises pitanje dobices i normalan odgovor.

Mislim da bas nema neke vajde,osim ako neke igre koje su extra optimizovane(COD 4,5,6)imaju PhsyX podrsku.Kao sto sam naveo:skup sport za sada,prem da nemora biti u bliskoj buducnosti.PhsyX nije nova stvar i postoji vec minimum 5 godina.Aegiu(PhsyX) kao stand alone kartu si sve do nedavno mogao kupiti u izvedbi BFG,i godinama je kostala 250€,tacnije sve dok ih Nvidia nije kupila.
Jos nesto pominjanje direct computing-a kao pandan fizici mi stvarno nije jasan,ako znamo da je to Havock.Medjutim posto je Havock mnogo noviji od PhsyX-a, i cim bude legao bar kao stariji kolega,ceka ga ista sudbina.A to je nevezano dali imas slabu ili najjacu kartu,opet ce ti trebati(kod ATI I NV)poseban GPU za proracunavanje fizike.
Kao sto sam gore naveo,ranije ako si hteo nazovi fiziku morao si izdvojiti 250€,a sada za 50€ dobijas bolje+backup kartu ako ti zatreba.

Ti bi mogao ubaciti 8800GT za fiziku,ali ti je main GPU slabiji od 8800GT,tako da i nebi osetio sve.Znaci morao bi imati kartu koja moze da gura sve na High na toj rezoluciji koju koristis.

Aloha

:: ima li smisla PhysX na kartama sporijim od GTX280? nisam sarkastican ozbiljno pitam..
:: znam iz licnog iskustva da na 9600GT nema, ona je 10-15% sporija od 8800GT/9800GT
Ishmerish Re: @sky 16.10.2009. 13:14 #149486

Cekaj malo,citat:smatracu svakog budalom ko kupi dve grafike za igranje? ZASTO ?

Pa kako onda gledas likove koji daju i vise od 50€ za hladjenje procesora(koji uopste ne moraju da se toliko OC-uju),pa za vodeno hladjenje,pa za CF/SLI i jos mogo toga sto kosta mnogo vise a za gaming donosi par FPS-a i opet u Wolfenstain-u lik pada na zemlj kao balvan,kada ga pogodis metko dobijes pad kao kod otpisanih,krv prsti iz grla kao fontana i jos cistom parabolom, itd,itd...

Ja mislim da sam dovoljno naveo prednosti fizike u igrama,nekazem da je to sa WOW u svim igrama i da netreba da se doradi,ali ko ima bar GTX260 i stvarno voli igre,licno mislim da bi mu najmanji zajeb u zivotu i kupovini HW-a bio da izdvoji 50 jevreja.A to bi mu bio i zalog za buducnost.

To sto si naveo za zaseban chip za fiziku,je najverovatnije buducnost.Ali u kakvoj je frci GPU segment motajuci svaki FPS,licno neverujem da ce takvo resenje skoro da se implementira na kartama.

Aloha

:: Dobio sam tu opciju, naravno 8800 nije na spisku pa sam probavao sve varijante ali isti problem, igra krene i na jednom mestu pocne da koci strasno i to je to a ako preskocim uvodni deo do prvog lemanja i kad tu upalim psyhx igra radi dobro ali kad probam da udarim u zid zid se naravno lepo razbije ali onda se igra ugasi.
:: @ish
:: Ja se ne lepim nikom za ledja, mogao si da ne odgovoris nista niti da procitas, ja nisam tebi konkretno postavio pitanje tako neznam sto se cimas.
:: U svakom slucaju smatracu svakog budalom ko ce da kupi dve graficke zbog igranja, mislim da bi Nvidia trebalo da zvizne jos jedan chip na karticu samo za to i da resi pitanje. Ja mislim i da ce nas prijatelj Ishmerish lakse spavati posle toga hehehehhehe.Shalim se.
peguar Ja na to gledam ovako 16.10.2009. 13:57 #149502

potencijal klokovanja procesora je mnogo veci nego potencijal klokovanja graficke i zato zasluzuje kupovinu dodatnog hladjenja koje moze da kosta 40-50e u vrh glave a perfomance su vise nego vidljive, a kad kazem budale mislim da je glupo kupiti dve graficke i naravno neko napajanje to da tera i naravno ploce sa SLI i tako dalje da bi posle za nekih 6 meseci na trziste izasla graficka sa dva jezgra sto vec postoji i sad jos samo treba da neko kupi dve graficke da tera taj `kleti` psyhx i baci 400e min da bi ovi napravili jednu koja sve to moze za nekih 6 meseci sa bar 40% manjom cenom i sa manjom potrosnjom.Bukvalno ce svakog ko se zatrci da kupi nesto najnovije zavrnuti, Oni sto imaju lovu to mogu da progutaju ali ja ne bih mogao i da imam i da nemam.

Ja samo mogu da kazem da se NVIDIA razmazila i jos pokusava da nas pravi budalom. Ne treba zaoboraviti da uvek postoji ATI pa cemo videti.

SkyFire Re: Ja na to gledam ovako 16.10.2009. 14:42 #149518

Moram se sloziti sa Ishmerish.Evo zasto.PhysX je do skoro bio proizvod Ageie.Do tad su ga svi smatrali da je koristan i niko ga nije kudio ni pljuvao sve dok ga nije patentirala nvidia tj otkupila patent i unapredila taj proizvod.
Kao sto ti rece Ishmerish za PhysX ti je trebala posebna karta koja je kostala 250 Eur.Sada PhysX vozis fino sa jednim GTX260 .Znaci sve u jednoj karti.I posle kazu nije optimizovan.Kud ces vise.Druga stvar PhysX se podesava po nivou efekata tako da i to zavisi koliko ce da opterecuje kartu.
Pomenuo si da je veci potencijal klokovanja CPU-a od GPU-a.Vidis,to bas i nije tacno.Znas kako,prvo sto to ne mozes porediti a drugo sto ces klokovanjem karte upravo dobiti najbolje performanse u gamingu dok ti CPU ama bas nista nece doneti osim sto ce da podrzi u performansama jedan mocan GPU ne dozvolivsi da postane usko grlo.
Moje iskutvo u dugogodisnjem overclocku govori da se na svakih 100 Mhz OC-a dobije od 7-10 FPS u proseku ,uglavnom oko 10 FPS-a zavisno i od generacije grafickih karti shodno sa vremenom u kom su se pojavile.Obzirom da nVidia ima velik OC potencijal koji se krece i iznad tih 100 Mhz za svaki dan jasna je poenta.Da ne pominjem i memorijeske chipove tipa Hynix koji se klokuju kao ludi i po 300 Mhz sto je malte ne abnormalno za graficku kartu.Odnos frekfencija izmedju GPU-a i CPU-a je mozda i veci u korist GPU-a ako se tako gleda.
Dal je glupo kupiti dve graficke ?Hm..Iskreno nisam nikad bio za SLI kombinaciju ali svakako je to extra.Ne mozes reci da je glupo.Ne razmislja svako isto.To je u sferama entuzijazma i ljubavi prema hardveru i performansama.Oni koji to mogu da priuste nece zaliti ni jedan jedini sekund.
Da li moze da se napravi sve u jednom chip-u na jednoj karti.Siguran sam da rendering zavisi i od same arhitekture GPU-a.Tako da ce pojavom GT300 nacin koriscenja i dobitak na performansama kad je PhysX u ptianju za sigurno biti za jednu stepenicu napredniji.Sto govori da ce mnogo lakse koristiti PhysX bez nekog prevelikog opterecenja tj u manjoj meri nego li recimo kod GT200 chipova.
E sad.Ali mi govorimo o kartici koja c za sigurno da kosta jedno 450 Eur i nece moci svako da je priusti.Ali zato onaj koji je kupio vec jedan GTX260/275/285 sa jos jednom kartom od tricavih 50 Eur ce imati bukvalno Ultimate Gaming Machine i moci ce sve da pogura bukvalno na HI u kojoj hoces rezoluciji bez po muke!
Za ljubav takvog uzitka mislim da je i smesno polemisati dal je ulaganje korisno i opravdano.Uostalom moze da se gleda ovako.250 Eur naspram 50 Eur.Ili 250 Eur plus 250 Eur sto je apsurd.Kupovati dve karte u to vreme kad je PhysX bio samo Ageia-in!

nViDIA se nije razmazila ni najmanje.To je firma koja trenutno ima najsavremeniju tehnologiju i koja se bavi profesionalnom namenom ponude svojih proizvoda.Treba razumeti nacin poslovanja.Nemojmo mesati babe i zabe.Ako je napravila malu gresku na polju grafickih karti u smislu poslovanja ne znaci da ne pruza dovoljan kvalitet.U ostalom objasnio sam malo pre.Ako se razmazila sto je pruzila PhysX sa samo jednom kartom i to u izvedbi od nekih sada i 170 Eur ja onda ne znam sta vi hocete vise.Verovatno da vam sve padne sa neba ili da bude dzaba.Narod se razmazio a ne firme!

:: potencijal klokovanja procesora je mnogo veci nego potencijal klokovanja graficke i zato zasluzuje kupovinu dodatnog hladjenja koje moze da kosta 40-50e u vrh glave a perfomance su vise nego vidljive, a kad kazem budale mislim da je glupo kupiti dve graficke i naravno neko napajanje to da tera i naravno ploce sa SLI i tako dalje da bi posle za nekih 6 meseci na trziste izasla graficka sa dva jezgra sto vec postoji i sad jos samo treba da neko kupi dve graficke da tera taj `kleti` psyhx i baci 400e min da bi ovi napravili jednu koja sve to moze za nekih 6 meseci sa bar 40% manjom cenom i sa manjom potrosnjom.Bukvalno ce svakog ko se zatrci da kupi nesto najnovije zavrnuti, Oni sto imaju lovu to mogu da progutaju ali ja ne bih mogao i da imam i da nemam.
:: Ja samo mogu da kazem da se NVIDIA razmazila i jos pokusava da nas pravi budalom. Ne treba zaoboraviti da uvek postoji ATI pa cemo videti
TheBear Sve je to jako lepo 16.10.2009. 14:53 #149520

broj poruka: 6502
ali PhysX je primetan trenutno u 5-6 igara, odnosno jedva primetan, jedino u Batman-u se vidi razlika dosta...
Jasam probao i Mirror`s Edge i sve igre koje podrzavaju physX malte ne i jedino u Batman-u su ti efekti primetni a ni tu nisu vredni 40-50% manjih performansi...
Kad optimizuju i izadje dosta igara sa primetnom razlikom kad se upali PhysX tek tada ce biti prava stvar...
Zasto kupovati dodatnu PhysXkartu za jednu ili dve igre koje valjaju a imaju PhysX ?!

srdoch Aj da se i ja ubacim... 16.10.2009. 14:53 #149521

broj poruka: 1260
Da malo razbijemo monotoniju. .)

@peguar
Jel ti studiraš psihologiju kad stalno za PhysX pišeš `PSYHX`? :D
Iskreno nisam imao nameru da provociram, samo sam morao da pitam. Da je greška u kucanju pogrešio bi jednom ali ne i 15 puta. .) ...mada i Ishmerish je par puta napisao PhsyX, al ovo tvoje čak menja i značenje. :)
Hardver izračunava fiziku pa se zato zove PhysX (`fiziks`) a ti napisao psyhx što bi se čitalo `psihiks`, mada simpatično zvuči da hardver računa psihu likova u igrama, tako bi NPC likovi mogli da imaju svoju ličnost i da se ponašaju nepredvidivo. Au ovo već prelazi u domen veštačke inteligencije. Bolje da stanem. :)

Malo šale, ne zamerite mi. Pozdrav svima, živi bili!!!
SkyFire @Medo 16.10.2009. 15:09 #149524

Ti izgleda ne shvatas poentu a vidim da si uhvatio koncept razmisljanja koji furaju ovi sa ATI kartama.Bez ljutnje ali dosta si promenio razmiljsanje.Pre si mi bio dosta flexibilniji.

E sad.Ja tebi isto pitanje mogu da postavim?Zasto kupovati DX11 kartu kad mozes da kupis za iste ili manje pare sa boljim performansama kartu sa DX10?Zasto kupovati tu kartu kad ces imati svega par igara?.A sto je najcrnje.Sa DX11 ces zaista imati par igara a svaka sledeca igra ce da podrzava PhysX?I sad ti meni reci kako je pisljivih 50 Eur za dodatnu kartu za PhysX mnogo za vrhunski gaming a plus imas u svako doba backup kartu.Nemoguce je da to ne shvatas kao korisnu investiciju.Ili jednostavno nemas u krvi taj osecaj za vrhunskim performansama ili je nesto drugo.Ne znam.

TheBear Re: @Medo 16.10.2009. 15:22 #149530

DX11 je drugo, to je novi DX, SM 5.0 i jos prednosti (ko i svaki novi DX, i nVidia ce preci na DX11), necu sad da pricam jer nisam probao a i nema jos igara a bice ih u 2010... I to ovako je moglo da se kaze kad je izasla nVidia DX10 serija 8, tad nije bilo isto DX10 igara, pa sada skoro svi imaju DX10 karte...

http://www.hardocp.com/image.html?image=MTI1NTQ3MDM3NXlvcUhUU1k4TzlfMV83X2wuanBn

http://www.hardocp.com/image.html?image=MTI1NTQ3MDM3NXlvcUhUU1k4TzlfMV82X2wuanBn

Za PhysX nisam bas siguran da ce svaka druga igra podrzavati, daj boze, ali nisam siguran bas...
To za dodatnu backup kartu je ok, ali opet ponavljam to su dve, tri igre koje valjaju a podrzavaju PhysX , ta karta ce stajati u kucistu zbog dve tri igre, koje sam ja presao opusteno na max sa 9800GTX+ sa preko 30FPS !

:: Ti izgleda ne shvatas poentu a vidim da si uhvatio koncept razmisljanja koji furaju ovi sa ATI kartama.Bez ljutnje ali dosta si promenio razmiljsanje.Pre si mi bio dosta flexibilniji
:: E sad.Ja tebi isto pitanje mogu da postavim?Zasto kupovati DX11 kartu kad mozes da kupis za iste ili manje pare sa boljim performansama kartu sa DX10?Zasto kupovati tu kartu kad ces imati svega par igara?.A sto je najcrnje.Sa DX11 ces zaista imati par igara a svaka sledeca igra ce da podrzava PhysX?I sad ti meni reci kako je pisljivih 50 Eur za dodatnu kartu za PhysX mnogo za vrhunski gaming a plus imas u svako doba backup kartu.Nemoguce je da to ne shvatas kao korisnu investiciju.Ili jednostavno nemas u krvi taj osecaj za vrhunskim performansama ili je nesto drugo.Ne znam
:: Green Green Grass Of Home
SkyFire Spekulacije.. 16.10.2009. 15:35 #149536

Medo ja tebe zaista razumem ,tj tvoj stav.Ali ni ti a ni ja ne mozemo tvrditi sledece :

1.Da ce DX11 ubrzo da zazivi - a nece minimum za godinu dana
2.Da ce biti dovoljno igara sa podrskom za isti - i to je pitanje pod velikim ?
3.Da ce karte sa DX11 podrskom biti u poptunosti iskoriscenje - nema teorije 100%
4.Da je zaista istina da DX11 donosi bolje performanse - cisto sumnjam ali nek bude
5.Da u skorijoj buducnosti nece biti dovoljno igara sa PhysX (a bice ih),bar svaki kvalitetniji naslov
6.Da se pojavom sledece generacije nvidia karti nece poboljsati performanse sto se tice PhysX a ubedjen sam da hoce..

Na sve ove parametre ni ja ni ti ne mozemo da tvrdimo jer jos uvek nemamo mogucnosti da to isprobamo.Tako da su to sve spekulacije.Primetio sam da ti vise verujes netu i da se prilicno toga drzis.Hm..Sve dok se ne budes jednom opekao pa osetio na svojoj kozi mislim da stav i neces promeniti.Ta teorija i reklama koja se forsira internetom vezana i za proizvode i za razne druge stvari 90% se kosi sa praksom kada ti to kuci probas,jednostavno nije to to.Ja se iskreno nadam da ce se bar nesto od tih prica obistiniti ali za to vreme necu da trosim jezik uzaludno ida radim copy-paste onog sto se forsira na netu jer nisam bas toliko naivan.Ne treba forsirati nesto sto jos uvek nije provereno sa sigurnoscu.

TheBear Dobro, videcemo 16.10.2009. 15:39 #149539

ja sam i napisao nisam bas siguran dal ce biti svaka druga igra sa PhysX-om, i napisao sam da necu da pricam nista za DX11 jer jos uvek nema igara... Videcemo, uskoro :)

SkyFire E da... 16.10.2009. 15:51 #149543

Sad se setih jedne bitne cinjenice..

Bilo je do sad dosta igara koje su izasle koje podrzavaju PhysX,znaci nije tacno da su retke ali je tacna cinjnica da se nesto efekti i ne primecuju i tacno je da je najprimetnije na Batman-u da ne pominjem Mirros Edge igra koja je postavila standard za PhysXi u kojoj je to zaista primetno.Verovatno ce se u skorijoj buducnosti i taj nivo efekata poboljsati u vecoj meri tako da ce to imati pravi smisao.Drugacije ne vidim ni ja onda poentu PhysX!

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs