Ovo pitanje nema veze sa racunarima ali mi je hitno pa ako neko zna/
KOJA JE BOJA PLAVA METALIC H7,H7 pise u saobracajnoj
ZNACI DA LI JE TO SVETLO PLAVA ILI TAMNO PLAVA!!!
Konkretno je u pitanju reno laguna koju jos nisam video a covek ne zna koja je boja,ne zna dal je svetla ili tamna,procitao mi je u saobracajnoj i tamo pise H7!!!
mislim da je H7 oznaka metala u farbi, nema veze s bojom. A koliko znam Laguna I i II postoji samo tamno plava.... PS kaze se NEDOUMICA Fiat iustitia, et pereat mundus
Pazi ovako... meni je u dozvoli metalik zuta H9 i ako gledam nijanse zute i uzmem da je H oznaka nijanse, nije nimalo svetla nijansa, naprotiv, zuti se ko moj smajli...
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
da je svetlo plava ,po današnjem važećem katalogu pisalo bi svetlo plava metalik,ako se dobro sećam ta boja je za nijansu slabija od najtamnije plave metalik boje.
Tako bi trebalo da bude... Obicna boja se oznacava samo rojevima, tipa Zastavine plave 88 (golubje plava) dok kod metaliziranih ide ovo Hx kao oznaka nijanse.
Jel znas mozda gde mogu naci taj katalog, planiram farbanje makine.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
Otvorena plava i po toj oznaci je u pitanju luminiscentna(night glow) boja,mada cisto sumnjam jer se danas retko koriste(kod nas na balkanu)te boje,a i cena im je fina.
Pozdrav
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.