Sve u svemu ovo je lepa karta, potrosnja je ok i ne greje se puno, a i dobro se nosi sa gts250 i 4870 ali sve ce zavisiti od cene! Ako bude bila oko 100 eur bice super, ako pak bude bila oko150eur onda nista posebno.
po meni neka realna cena za 5770 je od 120-130 evra jer tu je mala potrosnja,ne greje se,radi briblizno kao 4870 i jos ce joj se pribliziti ili i izjednaciti kad se driveri `ispeglaju` za 2-3 meseca plus je jos dx11 kartica i kod tih igara ce i pokazati svoj pun potencijal...
:: Sve u svemu ovo je lepa karta, potrosnja je ok i ne greje se puno, a i dobro se nosi sa gts250 i 4870 ali sve ce zavisiti od cene! Ako bude bila oko 100 eur bice super, ako pak bude bila oko150eur onda nista posebno :: :: ::
Mislim da su napravili iskorak vise u multimediji i efektima sa Windows 7 manje u igricama mozda,a li i sa tim perfomansama u igricama su ok, probao sam sa windows 7,4850 DX10.1 denoise video fajlova bolje odradjen nego u XP -u .Velicina fajla sa Avivo recimo je manja uz bolji denoise.Mogu da zamislim sa DX 11 kako je to odradjeno.I na ovom testu se vidi koliko je Ati otisao u multimediji taj 5770 je jaci od GTX 295 itd..
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.