Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Driveri za Albatron Fx5700u
STRANA 1 OD 1
Vladan13 Driveri za Albatron Fx5700u 13.08.2006. 16:34 T2088

status: user
broj poruka: 3
Uzeo sa mgrafiku ali bez fabrickih drivera. Medjutim kad instaliram bilo koje druge Nvidia drivere, kad god kliknem recimo da pustim neki video fajl, prvo mi pocrni ekran, pa tek onda pusti. Znam da ovi novi driveri koriste memoriju GPu-a pa je moguce da je to, ali i kada stavim stare drivere opet isto. cak sam i cistio sistem driver cleanerom misleci da su segmenti novih drivera ostali ali ne pomaze. Sta bi moglo da bude osim FORMAT C: pa Jovo nanovo.
I jos jedno pitanje. Gde mogu naci ORIGINAL drivere za Albatrona. I na njihovom sajtu me redirektuju na Nvidia sajt.
Hvala

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
diskovi drajveri ili kodeci 14.08.2006. 12:15 #7424

broj poruka: 25
kao prvo, probaj da instaliras odgovarajuce kodeke. skini sa neta k-lite ili mega codec pack neki drugi codec pack. koji ces skinuti, to je vec stvar licnog ukusa. ja imam samo instaliran divx 6.3 i radi svoj posao.

nisi naveo koje drajvere si instalirao. najnoviji sa nvidia.com bi trebalo da odrade posao, ali ako sa njima imas problema, probaj neke starije 66.9x ili 61.xx ili cak 56.xx. takodje, ako nisi, instaliraj odgovarajuce drajvere za plocu. u najgorem slucaju radi format pa ispocetka i ako ti i tada pravi probleme, vrati graficku i trazi nazad novce.

Vladan13 Nisu kodeci 14.08.2006. 16:54 #7432

Od video kodeka imam ACE MEGACODEC PAK i nisu oni. A probao sam i 66.93 ista pesma. Mozda je ostalo nesto od novih drivera u reg. Izgleda mu ne gine FORMAT C:

Garson Re: Nisu kodeci 14.08.2006. 22:01 #7443

broj poruka: 736
:: Od video kodeka imam ACE MEGACODEC PAK i nisu oni. A probao sam i 66.93 ista pesma. Mozda je ostalo nesto od novih drivera u reg. Izgleda mu ne gine FORMAT C:
::
::
Prvo, ja sam koristio neko vreme ACE megacodec pack ali sam imao neke probleme sa njima (slika je bila naopacke) pa sam preshao na K-lite Megacodec Pack i nemam problema sa njima.
Drugo, genericki nVidia drajveri moraju da odgovaraju jer Albatron drajveri nisu nishta drugo do malo modifikovani nVidia drajveri.Skini najnovije nvidia drajvere (91.31) pa ko i dalje bude problema odradi format.
Vladan13 Hm 15.08.2006. 17:01 #7460

Stavio sam guru 3d 91.37 Najnovije i isti djavo. Izgleda cu danas biti malo zuzet ubiVanjem sistema

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs