nikoga nisam vredjao, ako ste se nasli uvredjeni, moje izvinjenje, samo uvek volim konkretan i ukratko odgovor.Nismo svi veliki strucnjaci i nekad nam treba vise vremena da shvatimo, razumite to i hvala jos jednom Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Pa nije covek na Acid-u.Ako vec niste videli temu na koju se ovo odnosi,koji moj tripujete coveka.Ja sam posle Ognjenog drugi prsao na njega u toj temi,ali je covek napravio pravu stvar ovde.Koju je po meni mogao jos tamo da iznese. Ako na svakog ko je nov ovako skacemo,a sve vise dobrih napusta ovaj forum,ja vas pitam ko ce na kraju ostati.
@MaestroBG:Nije nikakav problem ljudski objasniti,samo moras na pocetku izneti cinjenicno stanje u vezi svog znanja.Veruj mi da ces ovde dobiti najbolje savete,i ako se ovaj forum ljulja ipak ovde jos ima predobrih ljudi,koji ce pomoci drugom kao sebi samom.
Pozdrav druze.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
najbolje bi bilo da je ostavio link do teme u kojoj se sve izdesavalo,pa da ljudi mogu da shvate o cemu se radi...ovako napisan tekst bez nekog vidljivog razloga...stvarno deluje kao da je na Acid-u
MIND CONTROL
:: Pa nije covek na Acid-u.Ako vec niste videli temu na koju se ovo odnosi,koji moj tripujete coveka.Ja sam posle Ognjenog drugi prsao na njega u toj temi,ali je covek napravio pravu stvar ovde.Koju je po meni mogao jos tamo da iznese :: Ako na svakog ko je nov ovako skacemo,a sve vise dobrih napusta ovaj forum,ja vas pitam ko ce na kraju ostati :: :: @MaestroBG:Nije nikakav problem ljudski objasniti,samo moras na pocetku izneti cinjenicno stanje u vezi svog znanja.Veruj mi da ces ovde dobiti najbolje savete,i ako se ovaj forum ljulja ipak ovde jos ima predobrih ljudi,koji ce pomoci drugom kao sebi samom :: :: Pozdrav druze :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Slazem se potpuno.Samo ako vec nemam pojma na sta se alaudira,ja bih sacekao par odgovora pa tek onda nazvao spamerom nekog ko se izvinjava i priznaje da nema neko nazovi profi znanje.Koje uzgred dosta njih nemaju,ali da im kozu deres nece priznati.
Ja licno se nerazumem bas najvise u laptop-ove,o mrezama blage veze nemam,a ni sa internetom bas nestojim visoko,a ima jos...
I ako mene vidite da pametujem u takvim temama slobodno mi jebite sve po spisku.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: najbolje bi bilo da je ostavio link do teme u kojoj se sve izdesavalo,pa da ljudi mogu da shvate o cemu se radi...ovako napisan tekst bez nekog vidljivog razloga...stvarno deluje kao da je na Acid-u :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: Pa nije covek na Acid-u.Ako vec niste videli temu na koju se ovo odnosi,koji moj tripujete coveka.Ja sam posle Ognjenog drugi prsao na njega u toj temi,ali je covek napravio pravu stvar ovde.Koju je po meni mogao jos tamo da iznese :: :: Ako na svakog ko je nov ovako skacemo,a sve vise dobrih napusta ovaj forum,ja vas pitam ko ce na kraju ostati :: :: :: :: @MaestroBG:Nije nikakav problem ljudski objasniti,samo moras na pocetku izneti cinjenicno stanje u vezi svog znanja.Veruj mi da ces ovde dobiti najbolje savete,i ako se ovaj forum ljulja ipak ovde jos ima predobrih ljudi,koji ce pomoci drugom kao sebi samom :: :: :: :: Pozdrav druze :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa dobro mozda mu je sve ovo novo,ima vremena uhodace se.Mislim da je 70 postova malo,da bi ga deklarisali kao spamera.
Pozdrav
:: Obrati paznju na njegov raniji post,sa istim nazivom sa isto totalno nejasnom temom :: Nije po prvi put da ovako nastupa sa ovakim spam temama.. :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=20576&forid=18&katid= :: __________________________________________ :: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu. :: ::
MaestroBG Videli smo svi da si nov i da se ne snalazis najbolje na forumu. Odlicno!!!! Pravila su jednostavna. Evo probacu da pomognem. Kada se registrujes (user name i Password) imas opciju forum. Kada ti se otvori stranica imas varijante : Konfiguracije, Tehnika, internet, Softwer, Svastara. Pogledas na koju varijantu se odnosi tvoja tema. Zatim udjes npr. u servis i overklokovanje. Imas desno opciju `Nova tema`. kada otvoris opciju imas pise Naslov teme. Tu ne pises Ca0o ili neku slicnu glupost, vec upises ukratko sustinu tvog problema. Pod opcijom `Opis teme` postavis svojim recima, i pitas slobodnim recima sta te muci. Kada hoces da odgovoris ides na opciju (desno dole) `Citiraj` ili `Odgovori` doticnu osobu. i to je cela mudrost. Sve ovo ti vazi i za bilo koji drugi sajt, tipa XXX, Hardware, Software, B.rek, Pljeskavica itd.
Nadam se da ce ovaj tutorijal pomoci mnogima, kako na ovom forumu tako i na drugim. Pozdrav i dobrodosao. Niko ti ne uzima na zlo nista, jer si nov i neiskusan.
RESISTANCE IS FUTILE
:: nikoga nisam vredjao, ako ste se nasli uvredjeni, moje izvinjenje, samo uvek volim konkretan i ukratko odgovor.Nismo svi veliki strucnjaci i nekad nam treba vise vremena da shvatimo, razumite to i hvala jos jedno :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
kakvo prepotentno ponasanja nekih ljudi ovde.Kad sam pisao odgovor na moj post u vezi cf na 16x/16x i 16x/4x, sasvim slucajno greskom, jer sam bio umoran i zurio sam, napisao sam post ovaj odozgo na mestu gde mu nije bilo mesto.Jos se ja ljudima izvinim za nesto sto nisam kriv vec samo nemam u tome iskustva a oni nastave da se napusavaju?Pa jel vama toliko dosadno? Hajde ostavite na miru ljude koji nemaju mnogo bas iskustva sa elektronikom pa se usude da ovde nesto pitaju i ne pametujte previse, jer u vecini stvari promasujete temu, i samo zbunjujete ljude odavde.Jos jednom hvala na razumevanju
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
I prosli put i sada otvaras temu sa apsolutno nejasnim ciljem i skoro niko ne moze da zna sta si hteo da kazes sa time.Kao ni kako mozes da `slucajno` otvoris temu umesto da odgovoris u odredjenoj,posto koliko znam na sasvim razlicitim mestima se te dve operacije izvrsavaju. ___________________________________________
Kad udjesh u podforum u gornjem desnom uglu ispod tastera `Samo naslove` i `Pronadji...` ima veliko dugme nova tema. Nadam se da sam pomogo. :: :: :: :: molim nekog da mi objasni kako da pocnem novu temu? hval unapred
upravu si u potpunosti ja kad sam video ca0o ! smorio sam se reko brate sta je ovo :??? lepo si mu objasnio bez ljutnje MaestroBG ali i ja kad sam pre 6,7god usao prvi put na pc berzu procitao sam ono za ne upucene i td. ne znam napamet ali ima tamo.... naravno ovo sam pravio drugi log zato sto sam sa starim imao neki problem nisam mogao da postavim oglas -temu nista zivo pa zato....
re: colinmcrae http://www.pcberza.rs/forum/ izaberi kategoriju tvoje teme i imas u desnom gornjem uglu kategorija `Nova Tema` tu kliknes i pises sustinu tvog problema ili sta vec i ispod u tekstu objasnis sta ti se desava sa hardware-om i td....
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.